تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1085 از 2403 اولاول ... 855859851035107510811082108310841085108610871088108910951135118515852085 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,841 به 10,850 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینم وضعیت پینگ تو چالوس:

---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

اینم وضعیت دانلود تو چالوس:
    برادر تاپیک اشتباه اومدی

2. 2 کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شاتل اینو ایمیل داده :

+

متاسفانه طبق بررسی های انجام شده، به دلیل انجام برخی تغییرات در شبکه اینترنت کشور، استفاده از برخی سرویس های اینترنت دچار محدودیت هایی شده یا با اختلالاتی همراه گردیده است. هرچند این تغییرات و مشکلات ایجاد شده مربوط به زیرساخت شبکه اینترنت کشور و خارج از کنترل شاتل و دیگر شرکت های سرویس دهنده ی خدمات اینترنت است، اما با این همه، کارشناسان فنی ما در حال پی گیری، کسب اطلاعات بیشتر و برطرف ساختن آنها با دوستان و کارشناسان گرامی شرکت ارتباطات زیرساخت هستند.

+

اینا اینجوری با نا امیدی حرف میزنن دیگه بدون وضع زیادی خرابه
    .
    2 هفتست بخاطر این پینگ لعنتی نمیتونم هیچ بازی انلاینی انجام بدم وب گردی افتضاح ... پر از ایراد
    +
    شاتل - 128 - محدود - مرکز 4
    شما همواره آمارو خط 4 شاتلو بده لطفا هر چند وقت یکبار چون منم خط4 اندیشه هستم و میشه واسه تغییر isp آمار خوبی داشته باشم چون منم پینگ واسم خیلی مهمتر از سرعته

آمار خط 4 اندیشه:

پینگ از صبح منظم و به ندرت دچار مشکل بود و عروب که بازی کردم سه چهار بار بیشتر کیک نشدم اونم بخاطر تایم اوت ولی الان دوباره به مرض 2-3 دقیقه یکبار مشکل دار شن دچار شده یعنی هر پینگ منظم و پایین(200-250)هست ولی هر 2-3 دقیقه یکبار یهو به مدت 20ثانیه میره رو 500-800 و از سرور پرتمون میکنن بیرون !
    اینم وضعیت پینگ ساعت 11:30 ! تف:
    Last edited by foa.neh; 16-09-2011 at 22:19.

4. 3 کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

128 پارس انزلی

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خط 7 اندیشه خوبه مشکلی نداره ولی میترسم شاتل اگه میگه مشکل از زیرساخته بدش یقه اندیشرو بگیره مگراینکه اونا پهنای باند کم آورده باشن ؟؟؟؟

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما همواره آمارو خط 4 شاتلو بده لطفا هر چند وقت یکبار چون منم خط4 اندیشه هستم و میشه واسه تغییر isp آمار خوبی داشته باشم چون منم پینگ واسم خیلی مهمتر از سرعته

آمار خط 4 اندیشه:

پینگ از صبح منظم و به ندرت دچار مشکل بود و عروب که بازی کردم سه چهار بار بیشتر کیک نشدم اونم بخاطر تایم اوت ولی الان دوباره به مرض 2-3 دقیقه یکبار مشکل دار شن دچار شده یعنی هر پینگ منظم و پایین(200-250)هست ولی هر 2-3 دقیقه یکبار یهو به مدت 20ثانیه میره رو 500-800 و از سرور پرتمون میکنن بیرون !
    اینم وضعیت پینگ ساعت 11:30 ! تف:
    حتما یه مشکلی تو مرکز 4 اندیشه هست چون این اتفاق که پینگ بالا و پایین بره تو مرکز 2 و 3 تا حالا ندیدم.
    چرا این مسئله رو پیگیری نمیکنی ؟ با بخش فنی شرکت نه اونائی که جواب تلفن رو میدن پاشو برو دفتر گلسار.
    برو یه بار واسه همیشه قضیه روشن بشه خیالت رو راحت کن.

8. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

امروز همه چيز آرومه(شاتل سرويس 2 مگ خط 5). خدا كنه همينجوري بمونه! بعد 5 روز دارم بتلفيلد بازي ميكنم با خيال راحت امروز تو پروفايلم كه رفتم ديدم 1 گيگ هديه دادن بم. شما هم گرفتين؟ جريانش چيه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شما دو نفر ( Xsis و Evil47 ) نمی خواین بس کنین ؟؟ با همدیگه مشکل دارین چرا تو این تایپک پست میدین . شورشو دیگه در آوردین .پیام خصوصی رو برای چی گذاشتن پس .
    با سلام.
    دوست عزیز، اینجا یک مکان عمومی هست و در این مکان بحث و تبادل نظر انجام می شه. شما باید دو نکته رو در نظر داشته باشید:
    اول اینکه ما به هم توهین نکردیم و فقط بحث کردیم.
    دوم اینکه کسی که در یک مکان بحث و تبادل نظر عمومی مانند چنین انجمن پرمخاطبی وارد می شه مثل شما، باید روحیه ی لطیفش رو یه کمی ضخیم کنه که از دیدن چنین بحث هایی ناراحت نشه.
    پیام خصوصی رو هم برای خیلی چیزها گذاشتن که به موقع ازش استفاده می شه دوست من.

11. این کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

[QUOTE=Evil47;6466073]
    بازم...
    بنده به هیچ عنوان و تو هیچ جمله ای نگفتم خیلی بهتر از بقیه بلدم...نخیر من قبلا هم گفتم کوچیک همه همشهریهام هستم... این شمایی که با نقل قول کردن 2تا از پستهام دم از تخصصی بودنتون میزنید و مارو هویج فرض کردید... که به من مستقیما بر خورد... حالا اگه واقعا چیر منطقی میگفتی حرفی نمیزدم میگفتم بهتر از ما بلدی... ولی جوابای بی جا میدی و منم نمیخوام بقیه با راهنمایی های اینجوری مشاوره بد بگیرن... بنده لازم باشه مقابل زور وا میستم و ارتش 16 عراق رو خلع سلاح میکنم D:
    در ضمن باز که شما پست منو نخونده نظر میدی... ! خوب خودت قضاوت کن ، با ایندفعه چند بار شد ؟! حالا اگه بری پستمو بخونی میفهمی فقط 5 ساعت پینگ خوبه و بقیه روز پینگ افتضاح ! اینه که میگم اگه نمیتونی مشاوره نده! نمیدونم ! شاید دارم با یه زبان دیگه میگم !
    بله دوست عزیز... فرق انسان و آدم رو جالب اومدی... نیچه میگه : "اعمال قدرت ، زحمت دارد و مردانگی ، اینه که بسیاری حق مسلم و جاری خودشونو ثابت نمیکنند" اینم جز انسانیت هست... اگه من جملاتی که حق کارکنان اندیشه بود گفتم... چون واقعا دارن دزدی میکنن،پس لایق همینها هستند... 3ماه زنگ بزنی هر روز بگن مشکل چند روز بعد حل میشه... ، اینا دور از انسانیت هست... نه چیزایی که شما خطاب کردی .به فرق بین انسان و حیوان هم فکر کن
    بندویت شما از مودم پر شده و همین... نه پس !منظورت اینه که داخل مودم من رو جرم گرفته، باید بدم جرم گیری! یکی یکی رسیدی به نقض جمله هات خوب ببین یه قانونه... برا کوبیدن یه حقیقت اول بهش حمله میکنی... بعد ازش دفاع میکنی...
    جان!؟ من تریسرت گذاشتم !؟ کی !؟
    من به شما لفظ هویج رو نسبت ندادم. حالا شما خودتون به خودتون لطف دارین دیگه به خودتون مربوطه D:
    اطلاعاتی که من می دم دوست من درست هست و غلط نیست که دیگران به اشتباه بیافتن. حالا شما باز حرف خودت رو بزن!
    مقابل زور رو خوب اومدی ((((:
    نیچه رو خوب اومدی. اما من چندین بار گفتم و باز هم می گم. من کاری نداشتم که شما صفت کی رو به کی نسبت دادی. حالا اندیشه بود، شاتل بود، فناوا بود یا هر شرکت دیگه ای برای من مهم نیست. مهم این بود که فحش و بد و بیرا دادن تو محیط عمومی درست نیست. همین. اما این دوستمون که به من و شما گفتن که بس کنیم من بهشون جواب دادم که ما داریم بحث می کنیم اما به کسی توهین نمی کنیم. شما نباید با توهین به افراد به اعضایی که وارد اینجا می شن اجازه بدین که این فکر در مورد شما و من ( یا من نوعی ) که با شما دارم بحث می کنم رو بدین که فکر کنن ما آدمهای بی مبالات و بد دهنی هستیم.
    نه دوست من اتفاقا اصلا جملات نقض نبود. شما گفتی مشکل از مودمه. من گفتم بندویت شما از مودم پر شده و این دو جمله با هم فرق می کنه کنه که شما این و گرفتی به این عنوان که من گفتم مودمت مشکل داره ((:
    نه من برطبق قانونی عمل نمی کنم که بهش اعتقاد نداشته باشم.
    بحث مختومست و ادامه ی ماجرا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

[QUOTE=Xsis;6471604]
    من به شما لفظ هویج رو نسبت ندادم. حالا شما خودتون به خودتون لطف دارین دیگه به خودتون مربوطه D:
    اطلاعاتی که من می دم دوست من درست هست و غلط نیست که دیگران به اشتباه بیافتن. حالا شما باز حرف خودت رو بزن!
    مقابل زور رو خوب اومدی ((((:
    نیچه رو خوب اومدی. اما من چندین بار گفتم و باز هم می گم. من کاری نداشتم که شما صفت کی رو به کی نسبت دادی. حالا اندیشه بود، شاتل بود، فناوا بود یا هر شرکت دیگه ای برای من مهم نیست. مهم این بود که فحش و بد و بیرا دادن تو محیط عمومی درست نیست. همین. اما این دوستمون که به من و شما گفتن که بس کنیم من بهشون جواب دادم که ما داریم بحث می کنیم اما به کسی توهین نمی کنیم. شما نباید با توهین به افراد به اعضایی که وارد اینجا می شن اجازه بدین که این فکر در مورد شما و من ( یا من نوعی ) که با شما دارم بحث می کنم رو بدین که فکر کنن ما آدمهای بی مبالات و بد دهنی هستیم.
    نه دوست من اتفاقا اصلا جملات نقض نبود. شما گفتی مشکل از مودمه. من گفتم بندویت شما از مودم پر شده و این دو جمله با هم فرق می کنه کنه که شما این و گرفتی به این عنوان که من گفتم مودمت مشکل داره ((:
    نه من برطبق قانونی عمل نمی کنم که بهش اعتقاد نداشته باشم.
    بحث مختومست و ادامه ی ماجرا
    مثل اینکه خوشت اومده هاا! D:
    والا اون از اون سرعت دانلود که گفتی معلوم بود 256 اندیشه من که داشتم و چندتا از دوستام اکثر اوقات 70 سرعت دانلود بود...
    به هر حال من تو پست های قبلیمم گفته بودم که اگه تو حرفام به کسی برخورد معذرت میخوام و کوچیکتون هستم... چون اون شبم یک کار مهم تو نت داشتم وضع پینگ ناجور بود و نتونستم به کارم برسم ،خلاصه فوقالعاده عصبانی بودم... که اون جوابت نمک پاشید رو زخم و تند صحبت کردم(البته اینم بگم حق با من بود و حقیقت رو گفتم و از اون حرفا پشیمون نیستم همین الآنشم میگم... بیشتر از اینا حقشونه )
    به هر حال ممنون میشم فرقشونو بگی !
    قانون جاذبه - چرخش زمین دور خودش و... ، این قانون ها وجود داره و اجرا میشه ، مهم نیست توئه نوعی(یاد علی دایی افتادم) به این قانون ها اعتقاد داشته باشی یا نه....
    خوشت اومده ها !

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من از دامون نت اکانت گرفتم
    مودمم tp link 8811 هست ، چجوری کانکشن تو ویندوز7 بسازم ؟ بلد نیستم چون 4 سال وایرلس داشتم
    کانکشن از نوع pppoe باید ساخت که فقط یوزر پسوورد بخواد ؟

الآن usb رو وصل کردم و یه درایور توی network connection ایجاد شده که enable میکنمش سیستم هنگ میکنه ، باید فعال باشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •