برادر تاپیک اشتباه اومدی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برادر تاپیک اشتباه اومدی![]()
شما همواره آمارو خط 4 شاتلو بده لطفا هر چند وقت یکبار چون منم خط4 اندیشه هستم و میشه واسه تغییر isp آمار خوبی داشته باشم چون منم پینگ واسم خیلی مهمتر از سرعته
آمار خط 4 اندیشه:
پینگ از صبح منظم و به ندرت دچار مشکل بود و عروب که بازی کردم سه چهار بار بیشتر کیک نشدم اونم بخاطر تایم اوتولی الان دوباره به مرض 2-3 دقیقه یکبار مشکل دار شن دچار شده یعنی هر پینگ منظم و پایین(200-250)هست ولی هر 2-3 دقیقه یکبار یهو به مدت 20ثانیه میره رو 500-800 و از سرور پرتمون میکنن بیرون !
اینم وضعیت پینگ ساعت 11:30 ! تف:
![]()
Last edited by foa.neh; 16-09-2011 at 22:19.
128 پارس انزلی![]()
خط 7 اندیشه خوبه مشکلی نداره ولی میترسم شاتل اگه میگه مشکل از زیرساخته بدش یقه اندیشرو بگیره مگراینکه اونا پهنای باند کم آورده باشن ؟؟؟؟
حتما یه مشکلی تو مرکز 4 اندیشه هست چون این اتفاق که پینگ بالا و پایین بره تو مرکز 2 و 3 تا حالا ندیدم.
چرا این مسئله رو پیگیری نمیکنی ؟ با بخش فنی شرکت نه اونائی که جواب تلفن رو میدن پاشو برو دفتر گلسار.
برو یه بار واسه همیشه قضیه روشن بشه خیالت رو راحت کن.
امروز همه چيز آرومه(شاتل سرويس 2 مگ خط 5). خدا كنه همينجوري بمونه! بعد 5 روز دارم بتلفيلد بازي ميكنم با خيال راحتامروز تو پروفايلم كه رفتم ديدم 1 گيگ هديه دادن بم. شما هم گرفتين؟ جريانش چيه؟
با سلام.
دوست عزیز، اینجا یک مکان عمومی هست و در این مکان بحث و تبادل نظر انجام می شه. شما باید دو نکته رو در نظر داشته باشید:
اول اینکه ما به هم توهین نکردیم و فقط بحث کردیم.
دوم اینکه کسی که در یک مکان بحث و تبادل نظر عمومی مانند چنین انجمن پرمخاطبی وارد می شه مثل شما، باید روحیه ی لطیفش رو یه کمی ضخیم کنه که از دیدن چنین بحث هایی ناراحت نشه.
پیام خصوصی رو هم برای خیلی چیزها گذاشتن که به موقع ازش استفاده می شه دوست من.
[QUOTE=Evil47;6466073]من به شما لفظ هویج رو نسبت ندادم. حالا شما خودتون به خودتون لطف دارین دیگه به خودتون مربوطه D:
اطلاعاتی که من می دم دوست من درست هست و غلط نیست که دیگران به اشتباه بیافتن. حالا شما باز حرف خودت رو بزن!
مقابل زور رو خوب اومدی ((((:
نیچه رو خوب اومدی. اما من چندین بار گفتم و باز هم می گم. من کاری نداشتم که شما صفت کی رو به کی نسبت دادی. حالا اندیشه بود، شاتل بود، فناوا بود یا هر شرکت دیگه ای برای من مهم نیست. مهم این بود که فحش و بد و بیرا دادن تو محیط عمومی درست نیست. همین. اما این دوستمون که به من و شما گفتن که بس کنیم من بهشون جواب دادم که ما داریم بحث می کنیم اما به کسی توهین نمی کنیم. شما نباید با توهین به افراد به اعضایی که وارد اینجا می شن اجازه بدین که این فکر در مورد شما و من ( یا من نوعی ) که با شما دارم بحث می کنم رو بدین که فکر کنن ما آدمهای بی مبالات و بد دهنی هستیم.
نه دوست من اتفاقا اصلا جملات نقض نبود. شما گفتی مشکل از مودمه. من گفتم بندویت شما از مودم پر شده و این دو جمله با هم فرق می کنه کنه که شما این و گرفتی به این عنوان که من گفتم مودمت مشکل داره ((:
نه من برطبق قانونی عمل نمی کنم که بهش اعتقاد نداشته باشم.
بحث مختومست و ادامه ی ماجرا![]()
[QUOTE=Xsis;6471604]مثل اینکه خوشت اومده هاا! D:
والا اون از اون سرعت دانلود که گفتی معلوم بود256 اندیشه من که داشتم و چندتا از دوستام اکثر اوقات 70 سرعت دانلود بود...
به هر حال من تو پست های قبلیمم گفته بودم که اگه تو حرفام به کسی برخورد معذرت میخوام و کوچیکتون هستم... چون اون شبم یک کار مهم تو نت داشتم وضع پینگ ناجور بود و نتونستم به کارم برسم ،خلاصه فوقالعاده عصبانی بودم... که اون جوابت نمک پاشید رو زخم و تند صحبت کردم(البته اینم بگم حق با من بود و حقیقت رو گفتم و از اون حرفا پشیمون نیستم همین الآنشم میگم... بیشتر از اینا حقشونه)
به هر حال ممنون میشم فرقشونو بگی !
قانون جاذبه - چرخش زمین دور خودش و... ، این قانون ها وجود داره و اجرا میشه ، مهم نیست توئه نوعی(یاد علی دایی افتادم) به این قانون ها اعتقاد داشته باشی یا نه....
خوشت اومده ها !![]()
من از دامون نت اکانت گرفتم
مودمم tp link 8811 هست ، چجوری کانکشن تو ویندوز7 بسازم ؟ بلد نیستم چون 4 سال وایرلس داشتم
کانکشن از نوع pppoe باید ساخت که فقط یوزر پسوورد بخواد ؟
الآن usb رو وصل کردم و یه درایور توی network connection ایجاد شده که enable میکنمش سیستم هنگ میکنه ، باید فعال باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)