در گفت و گو با فارس
طيري: بابت پول نگرفتن به قلعه نويي گلايه نكردهايم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اعضاي كادر فني به قلعه نويي بابت نگرفتن حق و حقوق خود اعتراض نكرده اند.
اميد طيري در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره اين كه گفته مي شود مربيان اين تيم به دليل پرداخت نشدن مطالبات به سرمربي اين تيم گلايه كرده اند، اظهار داشت: ما مربيان هنوز پولي از باشگاه دريافت نكرديم؛ اما بابت اين موضوع تا به حال هيچ كدام به قلعه نويي حرفي نزده ايم.
وي افزود: از فصل قبل كه به اين تيم آمديم حتي يك ريال از مطالباتمان را دريافت نكرديم. پول فصل جديدرا هم به ما نداده اند.
طيري ادامه داد: در مورد اين قضيه با واعظ آشتياني صحبت نكرديم، چون فكر مي كنيم ايشان به عنوان مدير عامل تيم در جريان مسائل بوده و مي دانند كه مربيان نيز مانند بازيكنان، غير از فوتبال منبع درآمد ديگري ندارند.
اين مربي تاكيد كرد: سال قبل هم تا نيم فصل مربي تيم اميدهاي استقلال بودم، اين تيم را قهرمان نيم فصل كردم و سپس استعفا دادم و به مس رفتم؛ اما پولي دريافت نكردم و به دليل شرايط مالي بدي كه داشت از جيب خودم حدود چهار ميليون تومان هزينه كردم.
وي تصريح كرد: تا به حال بابت اين موضوع گلايه اي نكرده ايم و به دليل احترامي كه براي قلعه نويي و باشگاه استقلال قائل هستيم حرفي هم نمي زنيم.
طيري در مورد شرايط اين تيم گفت: در حال حاضر مثل بارسلونا بازي مي كنيم و فوتبالي كه استقلال ارائه مي دهد فراتر از آسيا است. در اين تيم همه بازيكنان زحمت مي كشند.