اقا يعني چي فعلا درست نميشه نرم افزاري يا سخت افزاري چه كار كنم
اقا يعني چي فعلا درست نميشه نرم افزاري يا سخت افزاري چه كار كنم
گفتی از بازی ترسناک میترسی یاد دوستم افتادم...اونم وقتی سایلنت هیل رو بازی میکرد میگفت وقتی میرسه به این زامبیاش میترسه دستگاه رو میخاموشه
والا نظر من راجع به این 3 تا بازی که گفتی...نظر خوبی نیست
clody که بچه بازیه
marvel هم چون rpg Action هست و منم اصلا با سبک rpg حال نمیکنم (البته به کسی بر نخوره ها)...زیاد نبازیدمش...گرافیک 5....گیم پلی 4
wrrior orochi 2 هم که اکشنه...گرافیک 6 ... گیم پلی 5 (تو مایه های dynasty warrior میزنه)
اینا نظر منه ها....شاید شما خوشت بیاد
هیچی.فکر کنم سخت افزاریه(دقیق نمیدونم) به هر حال فعلا راهی برا درست کردنش وجود ندارهو به قول آقا علی باید بذاری رو طاقچه اتاق و ازش لذت ببری.
من چشمم آب نمي خوره PSP GO هك بشه ! كنج آورده 325 هزارتومن ..... از نزديك خيلي ريزه ميزس !
هکر ها اگه می تونستن PSP 3000 رو هک کامل می کردن .
چه خبره!!!!كنج آورده 325 هزارتومن
میتونی با این پول 360 بگیری.تازه lcdیش کوچیکتره و از همه مهمتر کپی خور نیست و فکر نکنم بشه.
شما بازی dead space رو بازی کنی چی کار می کنیقیافه آدم اینجوری می شه (
)
یک راه دیگه استفاده از PSP بریک شده ( آجر ) گذاشتن بر روی طاقچه ( open ) و زیبایی خانه است و استفاده به عنوان گلدان است . با استفاده از مادربورد PSP می توانید نمره ی خوبی در درس حرفه و فن داشته باشید .
راه استفاده دیگر استفاده باطری و شارژر برای گرم کردن نقاط بدن می باشد . ( البته مراقب برق گرفتگی باشید )
شکلت ها تنها جهت زیبایی می باشد . همانند PSP بریک شده .
سلام دوستان یه چند وقتی نبودم
چه خبرا go هم که اومده ایران 75 تا 100 هزار تومن هم از قیمت جهانیش گرونتره
یعنی چراغ پاور روشن میشه اما صفحه بالا نمیاد؟باتری رو در بیار و بگذار اگر وقتی گذاشتی و هنوز روشنش نکردی چراغ پاور روشن میشه دقیقا مشکل من بود که درست شد!
5.55 & 6.00 Games Decrypter V2 استفاده میکنی تو psp یت؟
فروشنده ها مغزشون تاب داره .
البته ایران تو تحریم هم هست .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)