فعلا که اداره ما با مرخصی های پایان دوره مون مخالفت کردن ، ظاهرا منتظر این ابلاغیه هستن برای مرخصی ها !
اینم شانس مائه !
فعلا که اداره ما با مرخصی های پایان دوره مون مخالفت کردن ، ظاهرا منتظر این ابلاغیه هستن برای مرخصی ها !
اینم شانس مائه !
آقا یه سوال ، لباس نیروی هوایی سپاه چه شکلیه ؟؟
چه رنگیه ؟ ، پلنگی یا سادست ؟؟
توی گوگل سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بودیم .
23 روز آموزشی بودیم بقیه اش رو اومدیم تهران برنامه شب افتابی توی پارک ولایت داریم اجرا می کنیم . ( یه جور تئاتره . ) بعد از ظهر ساعت 5 می ریم تا 10 شب . بعد می اییم خونه .
سلام دوستان عزیز. همگی خسته نباشید. خدمت من هم بلاخره از نصفش گذشت. ایشالا بقیه اش هم زودتر تموم میشه.
چند نکته اینجا می خواستم بگم که گویا جا افتاده:
1- مدت خدمت هنوز معلوم نیستش. هر کی حرفی میزنه. حتی معلوم نیس که دفترچه های ارسال شده تو سال 90 هم شامل 21 ماه خدمت میشن یا نه. اما صداش میاد که همگی 21 ماه باشن. در کل خودتونو زیاد درگیر اینا نکنید. خدمت هر چه زودتر شروع بشه بهتره.
2- سعی کنید به هیچ وجه روی زمانبدنی خدمت حساب نکنید. اول اینکه شایعه بسیار زیاده و دوم اینکه کار اینا حساب کتاب نداره. مخصوصا برای مرخصی. اونم تو دوره آموزشی. اونجا سعی می کنن شما رو تو دو ماه حسابی مطیع کنند و بترسونند. چون دردسر کمتری براشون داشته باشه. اما شما از تهدید ها و حرفهای مفتشون ناراحت نشید. هرچند سعی کنید که سر براه باشید تا کمتر تو چشم باشید و بهتون گیر الکی ندن.
3- هر چند خدمت تو هر جایی فرق میکنه اما قانون کلی اینه که میشه تو بدترین جاها بهترین خدمتو داشت. البته بر عکس اینم صادقه. پس سعی کنید سریعتر با جو اونجا آشنا بشید و تا میتونید جیم باشید! شما هر چقدر هم که نمونه باشین به هیچ وجه تقدیری از شما نمیشه. اینو تو یگان بیشتر درک میکنید.(منم تازگیا فهمیدم که این جماعت چقدر نمک نشناس تشریف دارن!!) البته همه جا آدم خوب پیدا میشه که همون معدود افراد باعث دلگرمی هستند. همیشه دعا میکنم خدا نگهدارشون باشه.
4- واسه امر مهم مرخصی!! اصطلاح معروفی داریم به اسم "ضعف مرخصی"! که بی تعارف میگم همه دارن. اما هنر اینه که مخفی نگهش داریم! علت این ضعف هم اینه که شما ترجیح میدی مدتی که قرار تو خدمتت بگذره رو تو خونه باشی و به اصطلاح جیم باشی. شما به هر حال 18-21 ماه خدمتت باید بگذره پس چه بهتر که زمان بیشتریشو تو مرخصی باشی!!
نکته دیگه اینکه این استحقاق مرخصی که میگن بیشتر فرمالیته حساب میشه(حداقل تو بیشتر جاها) یعنی اگه یکم شانس بیارین و از فرصتها خوب استفاده کنید، می تونید راحت به مرخصی برید! اینم بدونید که نظان و مخصوصا ارتش لحظه ایه! پس اگه می تونید زودتر از مرخصیتون استفاده کنید، مخصوصا اگه اونو شفاهی گرفتید و خبری از شماره امریه(به صورت نامه تشویقی) نیست! خود من حداقل ماهی 4-5 روز مرخصی رفتم و اگه تو این 7 ماه بخوام مرخصی هامو حساب کنم بیشتر از 40 روز میشن! که 90 درصد اون واسه 5 ماه اخیر میشه! فقط اینو بگم که من تا اینجا توی ستاد گردانمون خدمت می کردم و این قضیه بی تاثیر نبوده. خودم هم توی پرونده ام خیلی از این برگه هارو برداشتم تا بعدا مشکلی پیش نیادو معلوم نباشه چند روز مرخصی بودم!
فقط دعا کنید که فرمانده گردانتون آدم فهمیده ای باشه و اذیتتون نکنه که متاسفانه من این شانسو نداشتم!
جدا از تمام این حرفا، هر چی هم که باشه، خدمت بلاخره تموم میشه و روزی میرسه که از شرش خلاص خواهیم شد.
از صمیم قلب برای همه آرزوی خدمت راحتی دارم. واسه منم دعا کنید که این 8 ماه به خیر بگذره. یا حق
Last edited by amir_torabi; 22-10-2012 at 01:44.
آموزشیمون تو 04 بیرجند تموم شد ! خیلی راحت بودا ! این ارتش که میگن همین بود ؟ ! از این راحت تر نمیشد آخه !! گویا خ4 از 01 هتل تره(البته من فوق دیپلم بودم) اگه کسی سوالی داشت در خدمتیم!دوستان ما افتادیم تیپ توی شهر خودمان رسته پرسنلی اداری...کسی میدونه چطوریه؟ هر شب میتونیم بریم خونمون یا نه
آخر هفته هاس؟ ممنون میشم گه راهنمایی کنین دوستان
ما هم رفتیم! ساعت 2 گفتن ترمینال باشیم ! ایشالله راحت بگذره![]()
کلا خدمت توی این دورو زمونه راحت شده .
فقط این بی خوابی ها اذیت می کنه . شب اول ساعت 12 خوابیدیم . 2.45 بیدار شدیم .
ولی از هفته دوم ساعت 8 می خوابیدیم 5 بیدار می شدیم .
سلام به دوستان
یکی از دوستان امروز چیزی گفت که به نظرم اومد اینجا بپرسم.
آیا تک پسر خانواده ای که دیگه بچه دار نمیشن میتونن معافیت بگیره ؟!
دوستان این واکسنها رو چند روز پیش زدم الان دور قسمتی که واکسن زده (بازوی دست چپ) ، یه حالت کبودی ایجاد شده ، دیروز کم بود امروز بیشتر شده ، ولی دردی چیزی نداره ، به نظرتون عادی هست یا فردا برم پیش دکتری که واکسن ها رو زده
نه فک نکنم چیزی باشه طبیعیع یه مقداری ولی اگه دیدی خیلی داره زیاد میشه بری بد نیست
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)