بچه ها سرویس نا محدود 1 مگ رو کسی امتحان کرده؟ من میخوام بگیرم ولی بعضیا میگن سرعتش خیلی پایینه
بچه ها سرویس نا محدود 1 مگ رو کسی امتحان کرده؟ من میخوام بگیرم ولی بعضیا میگن سرعتش خیلی پایینه
احتمالا آنتن BTS اون منطقه مشکل دار شده، احیانا مودمتون گیرین پکت که نیست؟
توی خونه یه عکس از صفجه سیگنال بگیرید و بزارید تا علت یابی شه.
بدون شرح !!!
اگه خونتون بالکن یا تراس داره میتونی مودم رو بیرون بزارید جاییی که بهترین سیگنال رو میده و با کابل شبکه بهPC وصل کنید . من خودم این مشکل رو داشتم و تو خونه اصلا سیگنال نداشتم ، الان مودم تو ایونه و روش هم یه کیسه کشیدم که خاک و ... داخلش نره .
سلام دوستان ... منم میخام مبیننتی شم
----
سرویس CB1102
1 مگ / نامحدود/ 1 به 4 / 12 ساعته
----
سرعتش خوبه ؟تو ساعات مختلف فرقی نداره ؟
بگیرمش ؟
----
ممنون
مبین نت هم چیش نسبیه بستگی داره کدوم شهر و منطقه باشی
تا حالا نامحدود نداشتم ولی از این ساعت ۸ تا ۸ ها چیزه بدی نشنیدم بخصوص که اشتراکت تو ساعات رایگان نیست
سلام
اینم سرویس ۲مگابایت من!!!
آقا ما آخر فرق ۱ به ۴ با ۱ به ۸ رو نفهمیدیم!!
یعنی افتضاح شده چندروز اعصاب خوردیه...
چرا بعضیا ۲مگابایت دارن تست گذاشتن ۴۰۰ ۵۰۰ دانلود داشتن مال من اینجوریه؟
اینجا بهترین جایی که سیگنال میده ولی مسئله اینه که مدام سیگنال میپره!!! یعنی هی میشه 3 خط هی میشه 0!!!! در حالیکه قبلا تقریبا ثابت بود!!! نمیدونم چرا اینجوری شده؟؟!!؟ هیچ کاری باهاش نمیتونم بکنم......
باورتون میشه که حتی نمیتونم تست بگیرم؟؟؟ میزنم تست رو کلی متوقف میمونه و آخرش ارورر میده!!! میگه دوباره سعی کن!!!![]()
دوستان این واسه 2دقیقه پیشه الان سرعتم خوبه یا نه ؟
اي بابا دلمون به همين سه ساعت پاياني رايگان خوش بود كه سرعت بالا ميرفت و ميشد 1 گيگ دانلود كرد كه يهو مودم خط هاش رفت و بعد 2 دقيقه اومد, از اون به بعد هم سرعت بالاي 40 نيومده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)