با احترام
تیم مدیریت انجمن
[QUOTE=Evil47;6465004]اکی ظاهرا در مقابل این اطلاعات سرشار شما من باید اعلام کنم که شما دانش و آگاهیتون بسیار بالاست و جنبنده ای نمی تونه در این محیط به شما بالا تر از گل بگه. شما سپاه 16 عراق رو خلع سلاح کردین. خوبه ؟
اما ادب و تربیت چی می شه؟ توهین و نا سزا در محیط عمومی جزو خصایص اولیه ی یک انسانه که باید در آدمها دیده بشه و گرنه همه آدم هستند اما انسان بودن با این تمایزات شکل می گیره دوست من.
اگر به شما گفتم بندویت شما از مودم بالا می ره این به این معناست که مشکل از مودم شماست؟شما در آنالایز معانی و مفاهیم جمله های فارسی که نباید اینقدر مشکل داشته باشی دوست من. زبان مادری همه ی ما پارسیه و فهمیدن مفاهیم جمله ها باید آسون باشه!
اکی چون من اطلاعات کافی ندارم ( طبق فرمایشات شما ) بحث رو با شما ادامه نمی دم چون زبان هر کسی80 درصد مبین شخصیت داخلی همون آدمه و من با آدم هایی که زبونشون مثل شما باشه دهن به دهن نمی زارم.
بله که باید به شما بگم اگر شما از ساعت 11 تا 4 این مشکل داری خودت رو به پزشک نشون بده، چون شما باید اول یاد بگیری در 5 ساعتی که پینگت بالا می ره اول به خودت مسلط باشی و بعد به زندگیت بپردازی، اینجوری ممکنه کسی رو به بکشی.
بعد شما انتظار داری بعد از بیان این جمله ی شما با اون ادبیات در خور شخصیت انسانیتون جواب علمی و منطقی به شما بدم؟
من هم مشکلی با شما ندارم و کسی رو هم نمی خوام کوچک نشون بدم. اما از موقعی که وارد این فروم شدم دیدم 100 ها بار کارشناسای اینجا گفتن اگر کسی پینگ می زاره، تریست هم بزاره که اگر کسی همون لحظه وارد این فروم می شه همه چیز رو ببینه نه اینکه مثلا 100 صفحه بره عقب و ببینه که جناب عالی در سال 17 قبل از میلاد آیا تریستی گذاشته بودین که موید این واقعیت باشه که هم اکنون که این پینگ رو امروز و در تاریخ 17 بعد از میلاد گذاشتین دلیل بالا رفتن پینگتون همون عکس تریستی هست که در تاریخ 17 قبل از میلاد گذاشته بودین هست یا نه!
موفق باشید
همه چی آرومه من چقدر خوشحالم ... !!!!
[QUOTE=Xsis;6465566]بازم...
بنده به هیچ عنوان و تو هیچ جمله ای نگفتم خیلی بهتر از بقیه بلدم...نخیر من قبلا هم گفتم کوچیک همه همشهریهام هستم... این شمایی که با نقل قول کردن 2تا از پستهام دم از تخصصی بودنتون میزنید و مارو هویج فرض کردید... که به من مستقیما بر خورد... حالا اگه واقعا چیر منطقی میگفتی حرفی نمیزدم میگفتم بهتر از ما بلدی... ولی جوابای بی جا میدی و منم نمیخوام بقیه با راهنمایی های اینجوری مشاوره بد بگیرن... بنده لازم باشه مقابل زور وا میستم و ارتش 16 عراق رو خلع سلاح میکنم D:
در ضمن باز که شما پست منو نخونده نظر میدی... ! خوب خودت قضاوت کن ، با ایندفعه چند بار شد ؟! حالا اگه بری پستمو بخونی میفهمی فقط 5 ساعت پینگ خوبه و بقیه روز پینگ افتضاح ! اینه که میگم اگه نمیتونی مشاوره نده! نمیدونم ! شاید دارم با یه زبان دیگه میگم !
بله دوست عزیز... فرق انسان و آدم رو جالب اومدی... نیچه میگه : "اعمال قدرت ، زحمت دارد و مردانگی ، اینه که بسیاری حق مسلم و جاری خودشونو ثابت نمیکنند" اینم جز انسانیت هست... اگه من جملاتی که حق کارکنان اندیشه بود گفتم... چون واقعا دارن دزدی میکنن،پس لایق همینها هستند... 3ماه زنگ بزنی هر روز بگن مشکل چند روز بعد حل میشه... ، اینا دور از انسانیت هست... نه چیزایی که شما خطاب کردی .به فرق بین انسان و حیوان هم فکر کن
بندویت شما از مودم پر شده و همین... نه پس !منظورت اینه که داخل مودم من رو جرم گرفته، باید بدم جرم گیری!یکی یکی رسیدی به نقض جمله هات
خوب ببین یه قانونه... برا کوبیدن یه حقیقت اول بهش حمله میکنی... بعد ازش دفاع میکنی...
جان!؟من تریسرت گذاشتم !؟ کی !؟
Last edited by Evil47; 15-09-2011 at 11:47.
با سلام !!
آقا نعیم و آقا حامد این پینگی رو که عکسش رو گذاشتید کی گرفتید ؟؟ سرویستون مال کدوم شرکته ؟؟؟ والا پینگ من که هنوز بالای 400 هستش !! من شاتل دارم !!
این دو تا دوستی که اینجا فقط دارن کل کل میکنن ، آقا شما که یه چیزی حالیتون میشه باید بقیه ما رو راهنمایی کنین نه اینکه به همدیگه توهین کنین !! به خدا اعصاب همه ما به خاطر این خرابی های اینترنت خرابه ، با این کارا بدترش نکنید !!
شما دو نفر ( Xsis و Evil47 ) نمی خواین بس کنین ؟؟ با همدیگه مشکل دارین چرا تو این تایپک پست میدین . شورشو دیگه در آوردین .پیام خصوصی رو برای چی گذاشتن پس .![]()
اندیشه خط4 :
به علت پوکیدن پینگ هر 2-3 دقیقه یکبار عملا نمیشه بازی کرد هر 2-3 دقیقه یکبار از سرور پرت میکنن بیرون!
قزوینو یکی نصفه گاز گرفته؟برو عمو .. خودتی
![]()
Last edited by foa.neh; 15-09-2011 at 22:10.
اینم وضعیت پینگ تو چالوس:
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
اینم وضعیت دانلود تو چالوس:
![]()
پینگ من برای پنج شنبه صبح شرکت اندیشه سبزه![]()
شاتل اینو ایمیل داده:
+
متاسفانه طبق بررسی های انجام شده، به دلیل انجام برخی تغییرات در شبکه اینترنت کشور، استفاده از برخی سرویس های اینترنت دچار محدودیت هایی شده یا با اختلالاتی همراه گردیده است. هرچند این تغییرات و مشکلات ایجاد شده مربوط به زیرساخت شبکه اینترنت کشور و خارج از کنترل شاتل و دیگر شرکت های سرویس دهنده ی خدمات اینترنت است، اما با این همه، کارشناسان فنی ما در حال پی گیری، کسب اطلاعات بیشتر و برطرف ساختن آنها با دوستان و کارشناسان گرامی شرکت ارتباطات زیرساخت هستند.
+
اینا اینجوری با نا امیدی حرف میزنن دیگه بدون وضع زیادی خرابه
.
2 هفتست بخاطر این پینگ لعنتی نمیتونم هیچ بازی انلاینی انجام بدموب گردی افتضاح ... پر از ایراد
+
شاتل - 128 - محدود - مرکز 4
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)