تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1084 از 2403 اولاول ... 845849841034107410801081108210831084108510861087108810941134118415842084 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,831 به 10,840 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

[QUOTE=Evil47;6465004]
    نخود آش که خوبه اما باید نخود شسته شده باشه که شما نیستین.
    نکته ی دوم اینکه من در پست قبل نگفتم که مشکل از مودم شما هست و فقط گفتم که تریست بزارین که ببینیم مشکل از کجاست که شما ظاهرا تفاوت این 2 تا رو تشخیص نمیدین که عجیب هم نیست اگر تشخیص ندین!

---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------

ما کلا با نخود جماعت نمیپریم
    خوی تهاجمی من جلوی آدمایی هست که با غرور زیاد ، اندیشه و اطلاعات پایین ، ادعاهای کلان میکنن و سعی در بزرگ نشان دادن خود و کوچک کردن دیگران هستند!(حالا دوست ندارم بگم ریشه این مسائل از کجاست)
    دوست محترم که خودت رو متخصص این مسائل میدونی و دم از غیر تخصصی بودن ماها میزنی ! یکمی فکر کن فقط ، کسی که خوابه رو میشه بیدارش کرد ولی کسی که خودش رو زده به خواب اصلا !
    حالا خوبه عین جملتو واست گذاشتم که میگی... "در این حالت و این تصویری که شما گذاشتیتنها می شه گفت که بندویت شما از مودم پر شده و همین!"(خوبه حرفات یادت میره! البته وقتی حرفی که رو هوا باشه عجیب نیست!)و بهت گفتم که تو ساعات مشخصی پینگ خراب میشه ، یکی دیگه از دوستان هم همینطور مشکل داشت و زیادن کسایی که از اندیشه میگیرن و این مشکلو دارن، با این تفاسیر شما مشکل رو از مودمم خطاب کردی، اشتباهتم نمیپذیری ، بیخیال این ، بازم میگم بحثم اینه که وقتی اطلاعات کافی نداری چرا اطلاعات غلط میدی... ، البته انتظاری نمیره... قبول حقیقت از بیانش دشوارتره
    کلا فروم حرف 100 من یه غاز تحویل میدن، شما داری عین حقیقت رو میگی
    همین مشکل بالارفتن پینگ در ساعات مشخص و سرعت دانلود ... تو همین صفحات اگه دیده باشی چند نفر دیگه هم گفته های منو تکرار کردن... اما شما چی میگی؟ "
    اگر از ساعت 10 و 11 تا 4 وضعیتت همینه پس حتما باید خودت رو به یک پزشک نشون بدی" عجب دلیل منطقی(تویی که حرف از دلیل و منطق میزنی، چقدر حرفای منطقی هم میزنی ! دلیل هم که ازش میباره)دمت گرم ! الآن فهمیدم اگه عقل منو موش کور خورده چیزی ندیده ، اما موش دیده و با خوراکی مورد علاقش اشتباه گرفته ! جدا مجبوری راجع به چیزی که نمیدونی نظر بدی؟
    و کلام آخر دوست من ، من هیچ مشکلی باهات ندارم... این تویی که سعی در کوچیک نشون دادن بقیه داری و بدون همیشه نادانی در ندانستن نیست ! در مطلق کردن جمله هاست !
    امیدوارم موفق باشی
    اکی ظاهرا در مقابل این اطلاعات سرشار شما من باید اعلام کنم که شما دانش و آگاهیتون بسیار بالاست و جنبنده ای نمی تونه در این محیط به شما بالا تر از گل بگه. شما سپاه 16 عراق رو خلع سلاح کردین. خوبه ؟
    اما ادب و تربیت چی می شه؟ توهین و نا سزا در محیط عمومی جزو خصایص اولیه ی یک انسانه که باید در آدمها دیده بشه و گرنه همه آدم هستند اما انسان بودن با این تمایزات شکل می گیره دوست من.
    اگر به شما گفتم بندویت شما از مودم بالا می ره این به این معناست که مشکل از مودم شماست؟ شما در آنالایز معانی و مفاهیم جمله های فارسی که نباید اینقدر مشکل داشته باشی دوست من. زبان مادری همه ی ما پارسیه و فهمیدن مفاهیم جمله ها باید آسون باشه!
    اکی چون من اطلاعات کافی ندارم ( طبق فرمایشات شما ) بحث رو با شما ادامه نمی دم چون زبان هر کسی80 درصد مبین شخصیت داخلی همون آدمه و من با آدم هایی که زبونشون مثل شما باشه دهن به دهن نمی زارم.
    بله که باید به شما بگم اگر شما از ساعت 11 تا 4 این مشکل داری خودت رو به پزشک نشون بده، چون شما باید اول یاد بگیری در 5 ساعتی که پینگت بالا می ره اول به خودت مسلط باشی و بعد به زندگیت بپردازی، اینجوری ممکنه کسی رو به بکشی.
    بعد شما انتظار داری بعد از بیان این جمله ی شما با اون ادبیات در خور شخصیت انسانیتون جواب علمی و منطقی به شما بدم؟
    من هم مشکلی با شما ندارم و کسی رو هم نمی خوام کوچک نشون بدم. اما از موقعی که وارد این فروم شدم دیدم 100 ها بار کارشناسای اینجا گفتن اگر کسی پینگ می زاره، تریست هم بزاره که اگر کسی همون لحظه وارد این فروم می شه همه چیز رو ببینه نه اینکه مثلا 100 صفحه بره عقب و ببینه که جناب عالی در سال 17 قبل از میلاد آیا تریستی گذاشته بودین که موید این واقعیت باشه که هم اکنون که این پینگ رو امروز و در تاریخ 17 بعد از میلاد گذاشتین دلیل بالا رفتن پینگتون همون عکس تریستی هست که در تاریخ 17 قبل از میلاد گذاشته بودین هست یا نه!
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

همه چی آرومه من چقدر خوشحالم ... !!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

[QUOTE=Xsis;6465566]
    اکی ظاهرا در مقابل این اطلاعات سرشار شما من باید اعلام کنم که شما دانش و آگاهیتون بسیار بالاست و جنبنده ای نمی تونه در این محیط به شما بالا تر از گل بگه. شما سپاه 16 عراق رو خلع سلاح کردین. خوبه ؟
    اما ادب و تربیت چی می شه؟ توهین و نا سزا در محیط عمومی جزو خصایص اولیه ی یک انسانه که باید در آدمها دیده بشه و گرنه همه آدم هستند اما انسان بودن با این تمایزات شکل می گیره دوست من.
    اگر به شما گفتم بندویت شما از مودم بالا می ره این به این معناست که مشکل از مودم شماست؟ شما در آنالایز معانی و مفاهیم جمله های فارسی که نباید اینقدر مشکل داشته باشی دوست من. زبان مادری همه ی ما پارسیه و فهمیدن مفاهیم جمله ها باید آسون باشه!
    اکی چون من اطلاعات کافی ندارم ( طبق فرمایشات شما ) بحث رو با شما ادامه نمی دم چون زبان هر کسی80 درصد مبین شخصیت داخلی همون آدمه و من با آدم هایی که زبونشون مثل شما باشه دهن به دهن نمی زارم.
    بله که باید به شما بگم اگر شما از ساعت 11 تا 4 این مشکل داری خودت رو به پزشک نشون بده، چون شما باید اول یاد بگیری در 5 ساعتی که پینگت بالا می ره اول به خودت مسلط باشی و بعد به زندگیت بپردازی، اینجوری ممکنه کسی رو به بکشی.
    بعد شما انتظار داری بعد از بیان این جمله ی شما با اون ادبیات در خور شخصیت انسانیتون جواب علمی و منطقی به شما بدم؟
    من هم مشکلی با شما ندارم و کسی رو هم نمی خوام کوچک نشون بدم. اما از موقعی که وارد این فروم شدم دیدم 100 ها بار کارشناسای اینجا گفتن اگر کسی پینگ می زاره، تریست هم بزاره که اگر کسی همون لحظه وارد این فروم می شه همه چیز رو ببینه نه اینکه مثلا 100 صفحه بره عقب و ببینه که جناب عالی در سال 17 قبل از میلاد آیا تریستی گذاشته بودین که موید این واقعیت باشه که هم اکنون که این پینگ رو امروز و در تاریخ 17 بعد از میلاد گذاشتین دلیل بالا رفتن پینگتون همون عکس تریستی هست که در تاریخ 17 قبل از میلاد گذاشته بودین هست یا نه!
    موفق باشید
    بازم...
    بنده به هیچ عنوان و تو هیچ جمله ای نگفتم خیلی بهتر از بقیه بلدم...نخیر من قبلا هم گفتم کوچیک همه همشهریهام هستم... این شمایی که با نقل قول کردن 2تا از پستهام دم از تخصصی بودنتون میزنید و مارو هویج فرض کردید... که به من مستقیما بر خورد... حالا اگه واقعا چیر منطقی میگفتی حرفی نمیزدم میگفتم بهتر از ما بلدی... ولی جوابای بی جا میدی و منم نمیخوام بقیه با راهنمایی های اینجوری مشاوره بد بگیرن... بنده لازم باشه مقابل زور وا میستم و ارتش 16 عراق رو خلع سلاح میکنم D:
    در ضمن باز که شما پست منو نخونده نظر میدی... ! خوب خودت قضاوت کن ، با ایندفعه چند بار شد ؟! حالا اگه بری پستمو بخونی میفهمی فقط 5 ساعت پینگ خوبه و بقیه روز پینگ افتضاح ! اینه که میگم اگه نمیتونی مشاوره نده! نمیدونم ! شاید دارم با یه زبان دیگه میگم !
    بله دوست عزیز... فرق انسان و آدم رو جالب اومدی... نیچه میگه : "اعمال قدرت ، زحمت دارد و مردانگی ، اینه که بسیاری حق مسلم و جاری خودشونو ثابت نمیکنند" اینم جز انسانیت هست... اگه من جملاتی که حق کارکنان اندیشه بود گفتم... چون واقعا دارن دزدی میکنن،پس لایق همینها هستند... 3ماه زنگ بزنی هر روز بگن مشکل چند روز بعد حل میشه... ، اینا دور از انسانیت هست... نه چیزایی که شما خطاب کردی .به فرق بین انسان و حیوان هم فکر کن
    بندویت شما از مودم پر شده و همین... نه پس !منظورت اینه که داخل مودم من رو جرم گرفته، باید بدم جرم گیری! یکی یکی رسیدی به نقض جمله هات خوب ببین یه قانونه... برا کوبیدن یه حقیقت اول بهش حمله میکنی... بعد ازش دفاع میکنی...
    جان!؟ من تریسرت گذاشتم !؟ کی !؟
    Last edited by Evil47; 15-09-2011 at 11:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام !!
    آقا نعیم و آقا حامد این پینگی رو که عکسش رو گذاشتید کی گرفتید ؟؟ سرویستون مال کدوم شرکته ؟؟؟ والا پینگ من که هنوز بالای 400 هستش !! من شاتل دارم !!
    این دو تا دوستی که اینجا فقط دارن کل کل میکنن ، آقا شما که یه چیزی حالیتون میشه باید بقیه ما رو راهنمایی کنین نه اینکه به همدیگه توهین کنین !! به خدا اعصاب همه ما به خاطر این خرابی های اینترنت خرابه ، با این کارا بدترش نکنید !!

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

شما دو نفر ( Xsis و Evil47 ) نمی خواین بس کنین ؟؟ با همدیگه مشکل دارین چرا تو این تایپک پست میدین . شورشو دیگه در آوردین .پیام خصوصی رو برای چی گذاشتن پس .

7. 4 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اندیشه خط4 :
    به علت پوکیدن پینگ هر 2-3 دقیقه یکبار عملا نمیشه بازی کرد هر 2-3 دقیقه یکبار از سرور پرت میکنن بیرون!
    قزوینو یکی نصفه گاز گرفته؟برو عمو .. خودتی
    Last edited by foa.neh; 15-09-2011 at 22:10.

9. این کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اینم وضعیت پینگ تو چالوس:

---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

اینم وضعیت دانلود تو چالوس:

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

با سلام !!
    آقا نعیم و آقا حامد این پینگی رو که عکسش رو گذاشتید کی گرفتید ؟؟ سرویستون مال کدوم شرکته ؟؟؟ والا پینگ من که هنوز بالای 400 هستش !! من شاتل دارم !!
    این دو تا دوستی که اینجا فقط دارن کل کل میکنن ، آقا شما که یه چیزی حالیتون میشه باید بقیه ما رو راهنمایی کنین نه اینکه به همدیگه توهین کنین !! به خدا اعصاب همه ما به خاطر این خرابی های اینترنت خرابه ، با این کارا بدترش نکنید !!

پینگ من برای پنج شنبه صبح شرکت اندیشه سبزه

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

شاتل اینو ایمیل داده :

+

متاسفانه طبق بررسی های انجام شده، به دلیل انجام برخی تغییرات در شبکه اینترنت کشور، استفاده از برخی سرویس های اینترنت دچار محدودیت هایی شده یا با اختلالاتی همراه گردیده است. هرچند این تغییرات و مشکلات ایجاد شده مربوط به زیرساخت شبکه اینترنت کشور و خارج از کنترل شاتل و دیگر شرکت های سرویس دهنده ی خدمات اینترنت است، اما با این همه، کارشناسان فنی ما در حال پی گیری، کسب اطلاعات بیشتر و برطرف ساختن آنها با دوستان و کارشناسان گرامی شرکت ارتباطات زیرساخت هستند.

+

اینا اینجوری با نا امیدی حرف میزنن دیگه بدون وضع زیادی خرابه
    .
    2 هفتست بخاطر این پینگ لعنتی نمیتونم هیچ بازی انلاینی انجام بدم وب گردی افتضاح ... پر از ایراد
    +
    شاتل - 128 - محدود - مرکز 4

13. 3 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •