راستی این XBOX 360 چیه دیگه ای چیه روی قسمت هاردش.
![]()
راستی این XBOX 360 چیه دیگه ای چیه روی قسمت هاردش.
![]()
مال ناتال هستش .
اگر فیلم های تبلیغاتی ناتال رو ببینید روی همش هست .
نه دوست عزیز
ماله natal نیست
این developer kit کنسول 360 هست که فقط در اختیار developer های بازی ها برای ساخت و تست بازی هست
اسمش xna هست
قبلا تو همین تایپک راجع بهش بحث شده :
اطلاعات تکمیلی :
XNA
XDKکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه خوب ، نمیدونستم .
یه نرم افزار هم برای کسانی که میخوان برای 360 خودشون بازی درست کنند داره میاد بیرون ، رایگان هم هست هدفش رقابت با اپل هست .
دوستان عزیز وقتی ناتال بیاد چی میشهمنظوذم اینه ایکس باکس از رده خارج میشه؟
ناتال یه کنترل جدید هست برای Xbox . یه کنسول جدید نیست .
Eyetoy که برای Playstation 2 طراحی شده بود رو دیدید ؟
ناتال شکل تکامل یافته و فوق مدرن اون هستش به صورتی که دیگه تصویر شما رو نمیچپونه توی بازی بلکه حرکات شما رو آنالیز میکنه و هر کاری شما بکنی کاراکتر سه بعدی بازی هم همون کار رو میکنه + اینکه میتونه صدای شما رو تشخیص بده و به نوعی شما میتونید با کنسول صحبت کنید .
مثلا میگید Turning off و دستگاه خاموش میشه .
در حقیقت ناتال Xbox 360 رو تبدیل میکنه به وسیله ای که شما فقط توی فیلم های فضایی میدیدید .
سلام من تازه این کنسولو خریدم شاید سوالم مبتدی باشه ولی ممنونتون میشم اگه جوابمو بدین
میخواستم ببینم
1)میشه کنسولو روی حالت افقی قرار داد وبعد ازش استفاده کرد یا فقط باید روی حالت عمودی باشه اخه دیدم بغلشم فن داره اگه حالت افقی بذاریم یه فنش روی زمین قرار میگیرهو میشه یا نه؟
2)من شنیم کنسولو نباید زیاد جابه جا کرد میخواستم ببینم مواقعی که روشنه نباید جا به جاش کرد یا کلا باید جاشو زیاد تغییر نکنه اخه واسه این میپرسم که من روزی 2بار جای کنسولمو عوض میکنم از اتاقم میبره توی نشیمن میخواستم ببینم مشگلی پیش میاد یا نه
3)واسه شارزر دسته چی پیشنهاد میکنین که انقدر باتری مصرف نشه؟
4)یهxbox360-elite خریدم خودش (دکمه ی Eject به صورت نرم افزاری (با فشردن دکمه ی X در محیط دشبورد، دیسک خارج میشود) را به صورت خودکار داشت وبازی اینgta liberty city را بدون اینکه به من پیغام upgradeبده اجرا کرد ولی اواتارم خاموشه و هیچ اواتاری ندارم میخواستم ببینم من باید چه رو نصب کنم تا اواتارم بیاد
مرسی از همه اساتید که کمکم میکنید
سلام من تازه این کنسولو خریدم شاید سوالم مبتدی باشه ولی ممنونتون میشم اگه جوابمو بدین
میخواستم ببینم
1)میشه کنسولو روی حالت افقی قرار داد وبعد ازش استفاده کرد یا فقط باید روی حالت عمودی باشه اخه دیدم بغلشم فن داره اگه حالت افقی بذاریم یه فنش روی زمین قرار میگیرهو میشه یا نه؟
2)من شنیم کنسولو نباید زیاد جابه جا کرد میخواستم ببینم مواقعی که روشنه نباید جا به جاش کرد یا کلا باید جاشو زیاد تغییر نکنه اخه واسه این میپرسم که من روزی 2بار جای کنسولمو عوض میکنم از اتاقم میبره توی نشیمن میخواستم ببینم مشگلی پیش میاد یا نه
3)واسه شارزر دسته چی پیشنهاد میکنین که انقدر باتری مصرف نشه؟
4)یهxbox360-elite خریدم خودش (دکمه ی Eject به صورت نرم افزاری (با فشردن دکمه ی X در محیط دشبورد، دیسک خارج میشود) را به صورت خودکار داشت وبازی اینgta liberty city را بدون اینکه به من پیغام upgradeبده اجرا کرد ولی اواتارم خاموشه و هیچ اواتاری ندارم میخواستم ببینم من باید چه رو نصب کنم تا اواتارم بیاد
مرسی از همه
[QUOTE=samgun;4552716]تو پاساژ رضا همینطوری فله ای ریخته !!/QUOTE]
کدوم پاساژ رضا ؟
ایران - تهران - ولیعصر - نرسیده به چهار راه ولیعصر![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)