دوست عزیز اگه میخوای نا محدود فیکس 220 باشه باید از مخابرات فیبر و کلی قطعات جانبی مثل روتر و ازین جور چیزا بگیری که هزینه ماهانه برات به ازای 2مگ در میاد 1.8 میلیون![]()
دوست عزیز اگه میخوای نا محدود فیکس 220 باشه باید از مخابرات فیبر و کلی قطعات جانبی مثل روتر و ازین جور چیزا بگیری که هزینه ماهانه برات به ازای 2مگ در میاد 1.8 میلیون![]()
یعنی خودمون بریم پهنای باند اختصاصی بخریم؟
قبلا سرعت دانلودم تا 120 می رسید من به 100 تا راضی بودم چه برسه به 220 تا، الان همین 100 تا هم نیست.دوست عزیز اگه میخوای نا محدود فیکس 220 باشه باید از مخابرات فیبر و کلی قطعات جانبی مثل روتر و ازین جور چیزا بگیری که هزینه ماهانه برات به ازای 2مگ در میاد 1.8 میلیون![]()
.......
الان اونایی که محدود دارن هیچ مشکلی ندارن؟ مثلا 2 مگ محدود سرعت دانلودش چنده؟
Last edited by starstarmaryam; 25-11-2013 at 22:41.
اره...سازمان ها و دانشگاه ها همینکارو می کنن......![]()
روزا تا 300 فیکس شبا 1 تا 7 صبح کلا قطه
اینم یگم روزا که وصله سرعت داملود خوبه ولی وب گرذی داغونه....نمونش هم اینه مجبورم همین صفحه هی رفرش بدم....بالا هم که دیدین یک جوابم دو بار سند شد!!!!!
مشکل از نویز خطته. snr margin معمولا زیر 10 باشه و Line Attenuation بالای 50 سرعت دانلودت پایین میاد.
چطوری باید بفهمم که خطتم نویز داره؟ این چیزایی که گفتی چطوری میشه چک کرد؟
کسی 2 مگ نامحدود داره؟ سرعت دانلودش چطوره؟ کم نشده؟
برای من یک مدت داغون بود ولی الان سرعت همون 120 هست از این دانلود بگیر سرعت دانلودت رو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)