سلام
تستر دقیقا محتویات عطر اصلی رو داره . همون مواد همون رایحه ...
فیک کپی عطر هست بصورت کیفیت پایینتر مواد درجه چندم و از لحاظ ماندگاری و پخش هم که بدتر از عطر اصلی هست (بعضا دیده شده حتی رایحه هم شبیه عطر اصلی نیست و تفاوت زیاده)
سلام
تستر دقیقا محتویات عطر اصلی رو داره . همون مواد همون رایحه ...
فیک کپی عطر هست بصورت کیفیت پایینتر مواد درجه چندم و از لحاظ ماندگاری و پخش هم که بدتر از عطر اصلی هست (بعضا دیده شده حتی رایحه هم شبیه عطر اصلی نیست و تفاوت زیاده)
پس تفاوت تستر و عطر اورجینال چیه؟
در محتویات فرقی ندارند! کمی در غلظت متفاوت هستند
و اینکه در حجم (بعضی نمونه ها)
در اصل کارخونه سازنده تستر رو میزنه تا برای خرید مشتری ها با رایحه اشنا بشن!
تسترها عموما بدون جعبه و یا درب ارائه میشن و در روی شیشه یا ته اون تستر نوشته شده
امروز فرصت داد چندتا ادکلن رو تست کنم اکثرشون معروف و برای دوستان اشنا بود، ولی دوتا رو که کمتر مشهور هستند را برای دوستان انتخاب کردم
Play.boy VIP for Him Play.boy for men
ست ادکلن و اسپری vip پلی.بوی مردانه
رایحه شیرین که از بوی شکلات و دانه توکاست برای من تداعی کننده نت شیرین موجود در ورساچه عود رو داشت
ماندگاری و پخش قابل قبول
London Play.boy for men
ست ادکلن و اسپری لندن پلی.بوی
در ابتدای اسپری رایحه اش تند و اسپایسی است ولی بسرعت از بین میره و جای خود رو به یه رایحه لایت میوه ای و حتی بنظرم یمقدار خنک داد
بعد از یکی دوساعت کلا رایحه اش از بین رفت
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام خدمت شما و سایر دوستان
درسته که میگن این عطر رایحه ای مشابه سی کی وان شوک داره![]()
سلام بله هر دو این ادکلن ها رایحه تنباکویی دارند با یک مقدار نوت های متفاوت .
سلام دوستان
من امروز رفتم که این guerlain la petite robe noire رو تست کنم اصلاً هم پشیمون نشدم
دو مدل پرفیوم و تویلت موجود بود
de parfum رو من خیلی دوست داشم. با وجود پرفیوم بودنش اصلاً تند و تیز و زننده نبود ،شیرینی اش هم به هیچ وجه بیش از اندازه نبود
علاوه بر وانیلی و بادومی بودن، کمی هم بوی چوبی و دودی داشت ولی خیلی خفیف باز هم اصلاً زننده نبود
یه جورائی هم منو یاد Dolce&Gabbana Intense انداخت که اون هم عطر به شدت خوش بوئی هست
کلاً خوب خوب خیلی
به نظرم مناسب خانوم های جوان ولی جا افتاده (25-40 سال)باشه
eau de toilette
بوی خوبی داشت ولی به شدت ضعیف تر از مدل پرفیوم
بیشتر مناسب خانم های جوان
یه مدل جدید هم ظاهراً معرفی شده
La Petite Robe Noire Couture
این هم خیلی خوشبو بود ... شیرین ولی میلایم، میوه ای
بخوام رتبه بدم، در حایگاه دوم قرار میگیره
شبیه به Chanel Chance صورتی بود کمی
یه عکس هم گرفتم برای اینکه یادم نره کدوم شیشه برای کدوم عطر بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: برای خرید احتمالی اصلاً به این توصیفات من اهمیت ندید
پ.ن2: عطر زنانه قیلی که من خریدم Cinema از YSL بود..... عطر بعدی یا la vie est belle خواهد بود یا همین guerlain la petite robe noire de parfum
سالم.یک سوال اینکه black xs با توجه به تویلت بودنش در حد ورژن های 1 میلیون پخش بو داره ؟.در کل به پخش بوش چه امتیازی میدید ؟.راستش دیروز تستش کردم و خیلی خوشم اومد.
نه زیاد بستگی به هوا داره
البته من فکر میکنم ورژن های عطری که در ایران وجود داره با امریکا و مثلا اروپا تفاوت فاحشی داره احتمالا چون همشون دوبی تولید میشن
اینم شیش تازه تموم کردم
![]()
من به شما پیشنهاد میکنم عطر Malibu رو ازهمین برند تست کنید.
از دوست داشتنی ترین عطر هاییه که داشتم بااینکه پخش بو وماندگاریش تعریفی نداره اما عاشق رایحش هستم. رایحه ای با ترکیبات سبز ، سیب ، مرکبات و در آخر چوبی که رو به ترشی و تلخی میره و هیچوقت خسته کننده نیست. حیف که زود به آخر رسوندمش و دیگه تو ایران پیداش نکردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما کجا عطرهای این برندو تست کردین؟ ورود محصولات این کمپانی به ایران ممنوعه
بی زحمت برام با پیام خصوصی بفرستین ممنون![]()
Last edited by shervin1996; 28-02-2015 at 15:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)