شما کجا هستی؟
شما کجا هستی؟
مرسی
از 7 تا 2 چیکار میکنن مگه !
جدی ممکنه نگه دارن تو 01 ؟ آخه همه جا همه میگن روز اول فقط میرین پذیرش میشین و برمیگردین خونه !!! فقط مدارک ببرین ! (حتی پلیس+10 هم گفت میرید برمیگردید، کچل هم نمیخواد بکنید روز اول)
یعنی با ساک برم؟ همه چیمو ببرم؟؟
چیکار کنم؟ هر کسی یه چیز میگه !!!
Last edited by omidox; 21-10-2012 at 16:10.
من تا جایی که از 01 میدونم روز اول نگه نمیدارن چند از دوستان رفتند
من امروز رفتم نظام وظیفه مدرک کارشناسی + مدرک کاردانی + مدرک دیپلم + مدرک پیش دانشگاهی + ...همه رو بردم از هر کدوم هم 2 تا کپی گرفتم ، چون مطمئن بودم باز میخواد یه چیزی بگه که نداشته باشم بندازه فردا
رفتم سالن 3 - صدور معافیت تحصیلی ، اول مدرک کارشناسی دادم (کارشناسیم تو سیستم ثبت نشده بود) گفت فارغ التحصیلی کاردانیت هم نیازه ، با یه حرکت از تو پوشه در آوردم دادم بهشبعدش گفت واسه کاردانی که ثبت نام کردی غیبت نداشتی
گفتم صب کن
نامه ی اعزام به خدمتم رو در آوردم (مال سال 83 بود) روش مهر تمدید خورده بود تا 17 / 7 / 84
گفتم بگیر پدرسوخته (تو دلم گفتم) ، بعدش گفت کارت ملی کپی و شناسنامه و .... همه رو با یه کپی اضافه دادم
بعد دید دیگه بهانه نداره شروع کرد ثبت کردن ، تموم شد کارش بعدش رفتم +10 درستش کرد
کلا پبشنهاد می کنم وقتی میرید نظام وظیفه هر چی مدرک از دانشگاه و .... دارین ببرین چون فقط دنبال این هستن که الکی بندازن امروز و فردا
Last edited by mehran_pqqp; 21-10-2012 at 17:50.
شما که نزدیک پادگان هستی و فوقش نگه هم دارن جمعه می توی بری وسایلت رو بیاری
ولی من چون از شهرستان میام با ساک و وسایل کامل میام. ممکنه مرخصی ندن یا مثلا یک روز مرخصی بدن و من نتونم برگردم
سربازی همینش بده که برنامه و تکلیفت تا دقیقه 90 معلوم نیست![]()
راستی هفته آینده شنبه عید غدیر تعطیل هست. 01 بهمون مرخصی میده که برگردیم یا نه؟
در مورد تاسوعا و عاشورا و کلا تعطیلات رسمی چیکار میکنن؟
اگه تو نظام وظیفه درست بوده ، اون خانمه خنگی که تو +10 بوده اشتباه کرده ، چون برای من هم امروز باز اشتباه کرد و تاریخ فارغ التحصیلم رو اشتباه زده بود که بهش گفتم دوباره وارد کرد و دوباره پرینت داد
بعد این که پرینت آخرو میده خودش میگه نگاه کن ببین درست هست یا نه ، شما همون +10 برید مشکلتون رو حل می کنن
صبح زود برو که حوصله داشته باشن 7:30 هستن تا 15
نظام وظیفه هم همینطوریه صبح زود برید خیلی بهتر هست چون دیر که برید کلی با ملت کلنجار رفتن اونطوری که باید جواب نمیدن ، من امروز 7:15 دقیقه نظام وظیفه بودم شماره که گرفتم 11 نفر جلوم بود!
Last edited by mehran_pqqp; 21-10-2012 at 17:49.
اینو تازه زدن تو سایت نظام وظیفه:
قابل توجه مشمولان فارغ التحصيل دانشگاهها
سازمان وظيفه عمومي ناجا طي اطلاعيه اي اعلام داشت : كليه مشمولان فارغالتحصيل دانشگاهي كه تاريخ اعزام آنان اول آبان ماه سال1391 مي باشد مي بايست در ساعت و محلي كه توسط سازمان وظيفه عمومي ناجا دربرگ معرفي نامه مشمولان به مراكز آموزش نيروهاي مسلح اعلام شده ،حضور پيدا نمايند.
لازم به ذكر است، مشمولاني كه به هر دليل تاكنون موفق به دريافت برگ معرفي نامه مشمولان به مراكز آموزش نيروهاي مسلح نشده اند مي توانند به نزديكترين دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه و نسبت به دريافت برگ مذكور اقدام و بر اساس اطلاعات مندرج در آن رفتار نمايند.
همچنين در اين اطلاعيه تاكيد شده است، مشمولان، اوراق مربوط به اعزام (برگ آماده به خدمت، برگ واكسيناسيون، برگ معرفي نامه مشمولان به مراكزآموزش نيروهاي مسلح و ساير مدارك موردنياز ازجمله شناسنامه، كارت ملي، و....) را هنگام اعزام به خدمت به همراه داشته باشند.
گفتني است ،عدم حضور به موقع در زمان و محلهاي تعيين شده غيبت محسوب مي شود.
تا زمان خدمتت تا خرداد 2.5 روز حساب میشه . از خرداد به بعد ماهی یک روز .
حالا یگان ما به خاطر یکی از بندهای این قانون (مرخصی پایان دوره آموزشی جزء استحقاق محسوب میشود) 5 روز از همه کم کرده. حتی مایی که پایان دوره نرفتیم !
ما ستاد کل هستیم و کم کم به همه زیر مجموعه ها ابلاغ میشه .
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)