شما این طرح رو دارین؟اگه دارین وقتی بخواین از اینترنت عادی استفاده کنین یوزر پسورد رو توی مودم تغییر میدین؟(مثل حالت سوییچ کردن بین طرح زرین و حرفه ای)
شما این طرح رو دارین؟اگه دارین وقتی بخواین از اینترنت عادی استفاده کنین یوزر پسورد رو توی مودم تغییر میدین؟(مثل حالت سوییچ کردن بین طرح زرین و حرفه ای)
دوست عزیز لطفا اطلاعات فنی ندارید کاربران رو گمراه نکنید . امکان استفاده همزمان از هر دو طرح روی 95% مودم ها موجود هست . آموزش اون رو هم در سایت vas.tce.ir میتونید مشاهده کنید .
تا جایی که من اولین بار این طرح را برای شخصی خریداری کردم کلا کانفیگ متفاوتی داشت و اما اگر الان با تغییرات فقط نیاز به یک یوزر و پسورد نه تنظیمات خاصی بهتر است شما و دوستان دیگرانتان بجای اهمیت دادن به موضوعات حاشیه ایی مشکلات این دوستان را حل کنید.
دوست عزیز ، تا جایی که و .. ، شما در صورتی باید کاربران رو راهنمایی کنید که اطلاعات فنی کافی داشته باشید . یا اینکه وب سایت بی نهایت رو مطالعه کرده باشید . متاسفانه در ابتدای راه اندازی طرح ، مشکلاتی در مراکز مخابراتی شهرستان ها موجود بود که تمامی اونها بر طرف شده و الان تمامی مراکز مخابراتی حتی مراکزی که DLC هستند هم ( اکثر مراکز DLC ) میتوانند از طرح بی نهایت استفاده کنند . اساس این طرح بر استفاده ی همزمان هست که به کاربر اجازه میده بدون اینکه اینترنت عادی دچار اختلال بشه 24 ساعته بتونه دانلود کنه . بعضی از مودم های قدیمی از این همزمانی به دلیل نواقصی که در فرم ویر هاشون هست پشتیبانی نمیکنند که بعضی از اونها با آپدیت فرم ویر جدید حل میشه و بعضی هم متاسفانه خیر ، کاربران میتونن با تعویض مودم و خرید یک مودم حتی ارزان قیمت 50 هزارتومانی ، از این طرح استفاده ببرند .
همکاران من در سایت vas.tce.ir روزانه به تمامی کاربرانی که فرم ارسال کرده اند تماس میگیرند و مشکلشون رو پیگیری و حل میکنند . اگر مشکلی در ثبت نام ، کانفیگ و .. طرح بی نهایت دارید لطفا از طریق فرم تماس با ما ، با ما در ارتباط باشید .
موفق و پیروز باشید ..
طرح زرین با vpi/vci 0/35 وصل میشه
و طرح بینهایت با 5/51.
و مودمهایی که قابلیت Multi Pvc را داشته باشند براحتی می توانند از هردو سرویس بصورت همزمان استفاده کنند.
دوست عزیز وقتی بعضی از مسولینی که در ادارات شهرستانها هستن سطح آگاهیشون در این زمینه پایین هس از افراد عادی چه انتظاری دارین؟بنده دو روز پیش این طرحو فعال کردم ولی نتونستم فعالش کنم (طبق آموزشهای داخل سایت مربوطه)و وقتی مساله رو با یکی از مسولین مخابرات شاهینشهر در میون گذاشتم به محض اینکه فهمیدن خط من dlc هست گفتن که روی خط شما این طرح کار نمیده!!!و انصراف بدین!!!از اونجایی که حرفشون قانع کننده نبود مساله رو با یکی از همکارانتون مطرح کردم و ایشون پیگیری کردن و مشکل منو حل کردن و واقعا وظیفه شناس بودن که مساله رو هر طور هست حل کنن.(برخلاف عده ای که برای راحتی کار خودشون جواب نه رو همیشه در آستین دارن)
در خصوص نوع مودم هم احتمال زیاد حق با شما باشه بنده هنوز نتونستم روی مودم دیگه ای امتحان کنم.اگر شما اطلاعی از نحوه ی کانفیگ دو طرح زرین و بینهایت روی مودم dlink 2730 u -c1 دارین خوشحال میشم منو مطلع کنین
وضعیت خیلی خوبه!
![]()
آقا دم شما گرم.وقتی گفتی multi pvc رفتم دنبالش ببینم چطوریه تو مودم!
حل شد الان همزمان طرح زرین و بینهایت رو فعال روی مودمم دارمش
![]()
من هم این مشکل را داشتم یک نفر راهنماییم کرد درست شد. آدرس زیر را توی DNS هات اضافه کن 192.168.112.10
مسیرش توی ویندوز 8Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center\Change Adapter Setting[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی کانکشنی که فعال و ازش استفاده میکنی کلیک راست کن، property و بعد internet protocol version 4 را انتخاب کن و در قسمت dns این ای پی را وارد کن
اولی (preferred dns server) را توصیه میکنم 4.2.2.4
بزنی و بعدی را (alternate dns server) مقدار 192.168.112.10 بگذار
و یا اینکه فقط هر بار که این مشکل داری 192.168.112.10را واردکن و بعدپاکش کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)