3 روز پیش طرح اشتراکم را از 512 به 2 مگ تعییر دادم نمی دونم برای من تو اهواز اینطوری هست یا کلی هست الان 2 روز هست به جای افزایش سرعت، سرعتم به شدت کاهش پیدا کرده و سرعت شبانه ام در حد 128kbs شده یعنی میانگین سرعت دانلود 16 و روزانه هم کمترا از 512
3 روز پیش طرح اشتراکم را از 512 به 2 مگ تعییر دادم نمی دونم برای من تو اهواز اینطوری هست یا کلی هست الان 2 روز هست به جای افزایش سرعت، سرعتم به شدت کاهش پیدا کرده و سرعت شبانه ام در حد 128kbs شده یعنی میانگین سرعت دانلود 16 و روزانه هم کمترا از 512
چه مودمی گرفتی؟
مودم خودش کانفیگ هست مگه خودشون واست نصب نکردن؟
اگه سرعت روزانه ات در حد 2 مگ باشه كه مشكلي نيست . شب ها فرقي نميكنه سرويست چي باشه , كلاً كاهش پيدا ميكنه. منم اهوازم, ديشب كه داغون بود
منم دو مگ دارم که سرعتش از 180 بالاتر نرفته و 90 درصد مواقع هم رو 130 تا 150 هست.
به نظرتون ماه بعد همین دو مگ رو شارژ کنم یا یک مگ بگیرم؟
ساعت های رایگان چطوره؟
به نظرم ۱مگ از همه اشغال تره یا همین بمون یا برو ۵۱۲
دیشب افتضاح به تمام معنا بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمار دیشب من(سرویس 2 مگ)
اینم تست الان
Last edited by timemachine2029; 14-09-2012 at 22:47.
امروز از صبح تا همین الان تقریبا هیچ کاری نمیتونم با نتم انجام بدم، سرعت به جرات میتونم بگم 56K هم نیست. آقای مبین نت خجالت بکش. در اولین فرصت وایمکس داتک میگیرم. تجربه ی ADSL داتک که واقعا پیش وایمکس مبین رویایی بود...
من راضیم فقط چند روزه مدام قطع میشه. دیشب سرعتم خیلی بهتر بود. تو ساعت رایگان به 130 هم رسید. امیدوارم مبین نت کاربراشو راضی نگه داره
ahwaz
حالا هی بگید مبین نت بده.اینم از تست 2 مگ اهواز که میگن داغونه تاریخش هم مال امروزه .
من یه 512 توی ساری گرفتم.... توی دو جا از این مودم استفاده میکنم... محل کار و خونه.... توی محل کار که یه ساختمون بلنده همیشه آنتن ها در بدترین حالت 4 تاست و کیفیت خوبه... این تست زیر هم ماله همین محل کارمه...
توی منزل ولی بیشتر از 3 تا آنتن نمیده ولی کیفیت اونجا هم خوب بود تا 2 هفته پیش.... الان 2 هفته است که عملاً هـــــــــــــیچ استفاده ای از اینترنت نمیشه کرد .... روانیم کرده.... هر سایت رو 4 بار رفرش میکنم تا آخر باز شه!!! همش قطع و وصل میشه!!!
چیکار باید بکنم!؟!؟ به نظر شما علت چیه که یهو اینجوری شد؟!!؟ ممکنه پارازایتی چیزی باعث اختلال توی سیگنال اون منطقه شده باشه!؟!؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)