اقا باز هر چی باشه خوبه
بالاخره باید یه فرقی بین 512 تا 2مگ باشه یا نه؟؟![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اقا باز هر چی باشه خوبه
بالاخره باید یه فرقی بین 512 تا 2مگ باشه یا نه؟؟![]()
دوستان من 512 نامحدود دارم. سرعت دانلود روی 60-70 هست.
این سرعت مناسبه؟
برای افزایش سرعت بیشتر و کاهش پینگ، آیا تنظیماتی جهت بهینه سازی این موارد وجود داره؟
512رو واقعی حساب کنی همین قدر میره من هم 512برنزی تمدید کرده بودم رو 64 ثابت بود
وضعیت گوگل و جیمیل من عالی شد و رو هوا باز میشه
سایت های https هم نرماله....
بقیه هم همینطورید؟
وضعیت آسیاتک خوب شده؟
همه چیزش عالیه غیر از پینگ...![]()
اپلودم هم پایینه
پشتیبانی میگه بخاطر عدم نویز پایین بستیم..
الان یکم بهتر شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هفته پیش از از آسیا تک 512 نامحدود برنزی گرفتم و خیلی خیلی راضی هستم و خدا خیرشون بده خیلی باحاله نتشتازه قیمتشم خیلی مقرون به صرفه اس .
سرعت دانلود با IDm و تنظیمات 16 کانکشنه رو 60 ثابته در کل شبانه روز . سرعت page باز کردنم عالیه . و ویدئو رو هم آنلاین خیلی خوب نمایش میده و load میکنه . هیج قطی هم نداشته .
من 1 ماهه گرفتم تست کنم و وقتی تموم شد همین سرویسو 3 ماه میگیرم . مشهد هستم .
با تشکر .![]()
شاید دانلودهم رو پایین بسته باشن چون دانلود اگه 1 مگ کم کمه کلی از نویزت کم میشه ولی آپلود زیاد نه.
برای من هم همینطور کردن نویزم که پایین رفت snrخطم بالا رفت زنگ زدم فرداش دوباره برام 4 مگابیت بستن نویزم تو همون حالت پایین موند
پینگ برای منم خوبه سرعت خوبه ولی مثل قبل نیست که تا 480 بره
![]()
[QUOTE=hossein019940;7629872]شاید دانلودهم رو پایین بسته باشن چون دانلود اگه 1 مگ کم کمه کلی از نویزت کم میشه ولی آپلود زیاد نه.
برای من هم همینطور کردن نویزم که پایین رفت snrخطم بالا رفت زنگ زدم فرداش دوباره برام 4 مگابیت بستن نویزم تو همون حالت پایین موند
پینگ برای منم خوبه سرعت خوبه ولی مثل قبل نیست که تا 480 بره
دانلودم رو 5 مگ بسته شده
پینگت که خیلی خوبه!اسیاتکه؟
من دانلودم عالیه!با 550 600 دانلود میکنم!(کوربشه چشم حسود) و معمولا ثابته ....
سرعت شبانتون چطوره؟؟
[QUOTE=and-roid2;7629884]5مگ به بالا بسته شده با نوسان تا 6.5مگ هم میره.مخابرات دارم 256 نامحدود
البته سرعت تا 480 بیشتر نمیره
چون نویزم بالاست به سیم کشی محلمونه مربوط میشه رو 55 هست که بیاد رو 30 عالی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)