سایت خوبیه بد نیست.خوبه. باید بری تو تنظیمات صدا تو فیلد اول باید مشخصات صدایی که گرفتین رو بنویسید تو فیلد بعد پسوردتو بنویسی بعد کار حله.
نه بهتر نیست. همون 1073 بهتره.![]()
سایت خوبیه بد نیست.خوبه. باید بری تو تنظیمات صدا تو فیلد اول باید مشخصات صدایی که گرفتین رو بنویسید تو فیلد بعد پسوردتو بنویسی بعد کار حله.
نه بهتر نیست. همون 1073 بهتره.![]()
چی؟!!!![]()
سلام حسین جان متاسفانه چند روزه مرکز مخابرات منطقه ما مشکل داره و نتونستم خدمت جنابعالی و دیگر عزیزان باشم.الانم با گوشی کانکت شدم لذا مجبوتک پاسخگوی دوستانم با
ضمنا خرید کامپ دو هم تبریک عرض میکنم ساب رون mx12 باکس سیلد پیشنهاد میکنم.250مصرفکننده هست ولی اگر مایل باشید من کمتر هم براتون میتونم بگیرم.
اوه منظورتونو نفهمیدم . ماشین؟شرمنده. تغیرات خاصی رو نباید انجام بدی فقط باید سری کارهایی روبکنی که صدای دزد گیرتون با ماشین هماهنگ باشه.![]()
سلام چقدر مشکله با گوشی وصل شدن،خوندن مشکلات دوستان و پاسخ دادن.مسلما کامپوننتهای سریrsکیفیت صدای بهتری نسبت بهmx دارن.
سلام
1073رو شما هنوز کامل از قابلیتهاش بهره نبردید.این قابلیتها و نهایت حجم bassرو زمانی میتونید داشته باشید که 140-50 وات بهش ورودی بدید به هر حال من با تعویض آنها و هزینه مجدد مخالفم.اگر هم خواستید ساب بگیرید یه ساب 10اینچ مثل ام ایکس 10عالی میکنه کیفیت صدا رو.الان خودم موقتا رو ماشینم نصب هست.اگر 12هم گرفتید باز باکس سیلد براش عالیه.
ساب آلپاینم خوبه ولی تایپ ایکس رو باید با آمپلیفایر حرفه ای ببندید لذا فکر هزینه براش باید باشید چون مثلا با پایونیر و کن وود به نظر من پولتون رو دور ریختید.
موفق باشید
اقا حمید شما فدایی داری
واقعا از پیشنهادتون واسه کامپ ها ممنونم واقعا کیفیت و صدای واضحی دارن!
واسه سفارش ساب هم من اهوازم با t baxمیشه بفرستید؟
ممنون از جوابتون
به نظر من rs165بگیر
واقعا بینظیره! و وضوح صدا و شفافیتش خیلی بالاست!من صدایmxرو نشنیدم ولی تا الان صدایی به شفافیت Rsنشنیدم
من خودم هم به پیشنهاد اقا حمید گرفتم
یکی دیگه از دوستان سریmxرو پیشنهاد داد و گفت که ارزون تره ولی من به اقا حمید گوش دادم.
درسته گرون تره ولی می ارزه!البته تنظیمات 8019 هم مثل تنظیمات پرتابه موشکه !!!وخیلی حساسه بطوریکه اگه چیزی بیخودی کمو زیاد باشه صدای خوبی رو بیرون نمیده!
در کل انتخاب با شماست
Last edited by hoseinsps; 07-06-2013 at 16:39.
حمید جان باکس با ساب 250؟اگه نه باکس چقدر میشه؟یه باکس جمع و جور.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)