سلام.
روی حالت USB2 این مشکل رو ندارید ؟
روی سیستمهای دیگه هم تست کردید ؟
سلام.
روی حالت USB2 این مشکل رو ندارید ؟
روی سیستمهای دیگه هم تست کردید ؟
لطفا هاردهای منو هم دریابید
- - - Updated - - -
و همچنین اینها
سلام.
روی سیستم های دیگه هم تست کردم. یو اس بی 2 هم تست کردم.
متاسفانه بابت این موضوع تو انتقال فایل های حچیم مشکل دارم. چون وسط کپی کردن هارد قطع میشه. بعضی وقتا فایل ناقص کپی میشه و ساختار فایل مشکل پیدا میکنه !
سلام .
اگر کابل USB3 دیگه ای دارید کابل رو هم عوض و مجدداً تست کنید . همچنین سعی کنید از پورتهای پشت کیس استفاده کنید و از USB Hub هم استفاده نکنید .
اگر بازهم قطعی داشت ، هارد اکسترنال قطعاً مشکل داره و توصیه میکنم ارسال کنید به گارانتی .
یه سوال، هارد ها کاور دارن؟(مدل سی گیت.)
و اینکه چی کار کنیم عمرشون افزایش پیدا کنه
جواب بدهید ممنون میشوم
سلام خسته نباشید
من یک هارد WD My Passport Ultra 2TB دارم، که امروز میبینم که توسط لپتاپم شناسایی میشه و وقتی روی آیکونش کلیک میکنم، اطلاعات مقدار فضای خالی و کل فضا هم به درستی نمایش داده میشه
اما وقتی واردش میشم مینویسه که خالیه
لطفا راهنمایی کنید مشکلش چیه
خب لاید ویروس گرفته !
تو cmd اینو بزنید
به جای x اسم درایو هارد رو بزنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید فایلها ظاهر میشن ؟
درست انجام دادم؟!![]()
سلام
این تب هلث و اسکن یکی از هاردهای منه که واسه حدود 10 روز پیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب زدم با برنامه HDD Regenerator اسکن و ریپیر کردم که نتیجه شد این عکس:
و این هم تب هلث همین الان:
اول از همه روی سیستم دیگه هم تست کنید . در صورتیکه روی سیستم دیگه این مشکل همچنان برقرار هست از قسمت Folder Option و از قسمت View تيك گزينه Hide protected operating system files را برداريد (همچنين تيك قسمت Show hidden files and holder را هم بزنيد) و ببينيد ميتوانيد به اطلاعات دسترسي داشته باشيد ؟ در صورتي كه با این روش به اطلاعات دسترسي داشتيد پس دستور زير رو كپي و سپس در CMD پيست كنيد و اينتر بزنيد تا فايلها از حالت Hidden خارج شوند .
به جای X هم حروف درایو مورد نظر رو تایپ کنید . مدت زمان لازم برای اتمام کار بستگی به میزان فایلهای موجود در هارد اکسترنال داره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)