تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1083 از 2403 اولاول ... 835839831033107310791080108110821083108410851086108710931133118315832083 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,821 به 10,830 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

[QUOTE=hamed_totally;6462416]

نمی خواستم وارد بحثتون بشم اما گفتم فقط چند جمله بگم

دوست عزیز گذاشتن یه عکس از tracert اینقده سخت و نفس گیره که حاضری چنین بیانیه ای صادر کنی؟
    محیط فروم محیط دوستانه ای هست که برای گفتمان و رفع مشکلات طراحی شده.
    برای گیلانی های با فرهنگ چند هزار ساله زشته که اینطوری بخوان با هم برخورد کنن
    بعدشم شما که اینقده با اندیشه مشکل داری و از نظرت همه شرکتش بی سواد و ... هستن خب چرا نمیری از جای دیگه بگیری
    خوشت میاد پولت رو اضافه خرج کنی؟ اضافه داری بده به ما بزنیم رو یه زخممون

جمله آخر : برای چندمین بار این فروم به محل بحث و جدال فیزیکی تبدیل شده
    بیخیال بابا
    اینترنت که ارزشش رو نداره واسش اینجا کتک کاری کنین

---------- Post added at 07:28 AM ---------- Previous post was at 07:25 AM ----------

نمی خواستم وارد بحثتون بشم اما گفتم فقط چند جمله بگم اونم به عنوان اینکه از جفتتون OLD ترم
    دوست عزیز گذاشتن یه عکس از tracert اینقده سخت و نفس گیره که حاضری چنین بیانیه ای صادر کنی؟
    محیط فروم محیط دوستانه ای هست که برای گفتمان و رفع مشکلات طراحی شده.
    برای گیلانی های با فرهنگ چند هزار ساله زشته که اینطوری بخوان با هم برخورد کنن

زشته بابا حداقل احترام ریش سفید ما رو نگه دارین

بعدشم شما که اینقده با اندیشه مشکل داری و از نظرت همه شرکتش بی سواد و ... هستن خب چرا نمیری از جای دیگه بگیری
    خوشت میاد پولت رو اضافه خرج کنی؟ اضافه داری بده به ما بزنیم رو یه زخممون

جمله آخر : برای چندمین بار این فروم به محل بحث و جدال فیزیکی تبدیل شده
    بیخیال بابا
    اینترنت که ارزشش رو نداره واسش اینجا کتک کاری کنین
    ممنون دوست من. اما نرود میخ آهنین در سنگ دوست عزیز.
    به یاد شاملوی فقید:
    خورشید را گذاشته می خواهد با ساعت شماته دار خود بیچاره خلق را متقاعد کند که شب از نیمه نیز نگذشته است.
    من درد در رگانم، حسرت در استخوانم ، چیزی نظیر آتش در جانم افتاد. طوفان خنده ها ...

---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

[QUOTE=darkman.p;6462620]
    درخت هر چی پر بار تر باشه سرش پایین تره به نظر من شما اطلاعات نداری وقتی دوستمون میگه trace کن بخاطره اینه که بفهمی دقیقا از کاجا پینگت می ره بالا در واقع نشون میده بین کدامیک از دو روتر مشکل پیدا شده بعدشم تو این فروم همه بچه ها رشتی هستن دلیل نمیشه شما هر چی به ذهنت می رسه به دهن بیاری من دوستم تو اندیشه کار میکنه و هر چی بلد هستم از اون یاد گرفتم اصلا اگه بی سوادم باشن حداقلش اینه که رشتی هستن و ما نباید بی غیرت باشیم و به خاطر یه سرعت کوفتی هم شهریامونو به تهرانیا بفروشیم من بزرگترین دلیلم همین اخلاقمه دوست دارم از شرکت بچه های خودمون استفاده کنم هم پاروی و هم شاتل دلالن و فقط اندیشست که رو پای خودشو سرویش خوب نیست باشه ؟ همشهریت که هستن چرا بهشون توهین می کنی ؟ برو یه خورده با خودت فکر ببین اینکارت خیلی بده هی آی دی درست کنیو بیای بدو بیرا بگی کلا از دوستان می خوام به هیچ شرکتی بی احترامی نکن مخصوصا کارمندا چون دلیلش واضحه فقط راجب اینترنت بحث کنید مرسی
    ای بابا دوست عزیز اگر همه مثل شما با فرهنگ بودن که اینجا گلستان بود ...

2. این کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

[QUOTE=Evil47;6462821][QUOTE=hamed_totally;6462416]
    نه کار شاخی نیست ، من دوستمون رو خطاب قرار دادم که اگه اطلاعات کافی نداره مردم رو به اشتباه نندازه، اگه به کسی برخورد معذرت میخوام !
    دوست عزیز من با هیچ کس هیچ مشکلی ندارم ، اگه پست های قبلی منو دیده باشی(که کلا انکاری عادت شده بدون اینکه بفهمیم طرف چی میگی نظر بدیم) میفهمی که همین قصد رو دارم و راجع به دیگر isp ها سوال کردم و اینکه عزیزانی که ازشون سرویس میگیرن یه اطلاعات مختصر بهم بدن... ، تا این اندیشه رو ترک کنم.

نقل قول نوشته شده توسط ;
    دوست عزیز اینجا یک محیط عمومی هست و شما باید یاد بگیری اگر هر پستی می زنی هر کسی می تونه جواب بده. اگر دوست نداری نمی تونی اینجا پست بدی و باید به این و اون پیام خصوصی بدی.

---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------

کسی می دونه الان مشکل اینترنت چیه؟

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

یه کارشناس پیدا میشه این عکسها رو بررسی میکنه و به ما هم توضیح بده که الان مشکل از کجاست .راستی یه توضیح مختصر در مورد tracert هم بگید که از کجا می فهمید مشکل از کجاست یا لینک مطلب آموزشی رو بگید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی این tracert تا همین جا ( عدد 7 ) میومد ، خودش یکدفعه بسته میشد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان !!
    من الان تقریبا 7 ماهه که خط ADSL از شرکت شاتل گرفتم ! از سرویسم هم راضی بودم ، با خط 256 سرعت دانلود 60 چه در روز و چه در شب ! پینگ سرورهای بازی بتلفیلد2 تقریبا 250 میلی تانیه و پینگ شبکه XLIVE کمتر از 100 میلی ثانیه !!! ولی از بعد از عید فطر همه چیز خراب شده !! سرعت دانلود روزانه خیلی تغییر نکرده ولی دانلود شبانه تقریبا نصف شده ، پینگ بازیها هم بیشتر از دو برابر زیاد شده !! چند روز قبل با پشتیبانی تماس گرفتم ، گفتند مشکل از مخابراته و ما خودمون پیگیری میکنیم و از این دست حرفا !!
    حالا از امروز صبح بعد از این یک هفته قطع و وصل شدن های مکرر کلا اینترنت شده دایال آپ !! سرعت 80 کیلوبایت ، پینگ 900 میلی ثانیه !!!!!!! واقعا دیگه شورش رو در آوردن !!
    پ.ن: این tracert رو امتحان کردم ، همش Request timed out میده !!

6. این کاربر از SAM609 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه کارشناس پیدا میشه این عکسها رو بررسی میکنه و به ما هم توضیح بده که الان مشکل از کجاست .راستی یه توضیح مختصر در مورد tracert هم بگید که از کجا می فهمید مشکل از کجاست یا لینک مطلب آموزشی رو بگید .

راستی این tracert تا همین جا ( عدد 7 ) میومد ، خودش یکدفعه بسته میشد .

چیز پی ان رو ببند اونوقت پینگ و تریس کن

8. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

چیز پی ان رو ببند اونوقت پینگ و تریس کن
    خوب اینم یه نکته ی آموزشی که باید بدون چیز پی ان ( پینگ و تریس ) کرد . دستتون درد نکنه . خوشبختانه الان درست شده . ان شاالله دفعات بعدی .

البته بگم بدون چیز پی ان هم همین بود ولی نگفتی چطوری عیب رو پیدا می کنین ؟

اینم الان :

دقیقا از ساعت 1 ( همین دور و ورا ) شروع شد تا ساعت 8

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یک هفتست بازی نکردم بخاطر پینگ اندیشه
    نمیدونم خوجم تو چه وضعیته

اینم پینگ خط 4 اندیشه(خدا خیرش نده این پولی که میگیره و مارو حرص میده):

شنبه:پینگ اندیشه مشکل داه====>قزوین مشکل داره
    یک شنبه: آقا باز مشکل داره=====>گفتم که قزوین مشکل داره
    دوشنبه :پینگم خوب نشده======>قزوین حل شد الان تبریز مشکل داره
    .
    .
    جنعه:پینگ===============>پینگ از خارج استانه ربطی به ما نداره
    ای تو روحت ===========> هرجور راحتی!
    Last edited by foa.neh; 14-09-2011 at 21:51.

11. 2 کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

[QUOTE=Xsis;6463638] نخود آش که خوبه اما باید نخود شسته شده باشه که شما نیستین.
    نکته ی دوم اینکه من در پست قبل نگفتم که مشکل از مودم شما هست و فقط گفتم که تریست بزارین که ببینیم مشکل از کجاست که شما ظاهرا تفاوت این 2 تا رو تشخیص نمیدین که عجیب هم نیست اگر تشخیص ندین!

---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------

شما کلا خوی تهاجمی و بی ادبانه دارین و صحبت کردن با موجوداتی مثل شما بی مورده.
    خوب یک کلمه می گفتی تریست کردی و دیدی مشکل از کجاست دیگه! من که نمی دونستم 60 سال پیش شما تریست کردی و دیدی مشکل از کجاست. اما گفتم کسی که عکس پینگ می زاره باید بغلش تریست رو هم بزاره اگر نزاره یعنی حرفض صد تا یه غازه
    اگر از ساعت 10 و 11 تا 4 وضعیتت همینه پس حتما باید خودت رو به یک پزشک نشون بدی.
    عقل من رو موش خورده اما عقل شما رو موش کور خورده D:
    من کاری ندارم از کجا سرویس گرفتی. اینترنت تو ایران کلا داغونه و ارزش نداره که من بخوام با تو بحث کنم که هیچ اطلاعات فنی نداری و بی دلیل و منطق و خارج از مسائل فنی حرف می زنی.
    اتفاقا من هم با آدم ها به اندازه ی شخصیت خودشون صحبت می کنم و به دلیل اینکه شما رو فاقد شخصیت می بینم دیگه جواب شما رو نمی دم.
    شما در همین جملاتتون 60 بار به من فقط توهین کردین حالا اندیشه به جهنم اما چه قدر یک آدم می تونه بی ادب باشه!
    ما کلا با نخود جماعت نمیپریم
    خوی تهاجمی من جلوی آدمایی هست که با غرور زیاد ، اندیشه و اطلاعات پایین ، ادعاهای کلان میکنن و سعی در بزرگ نشان دادن خود و کوچک کردن دیگران هستند!(حالا دوست ندارم بگم ریشه این مسائل از کجاست)
    دوست محترم که خودت رو متخصص این مسائل میدونی و دم از غیر تخصصی بودن ماها میزنی ! یکمی فکر کن فقط ، کسی که خوابه رو میشه بیدارش کرد ولی کسی که خودش رو زده به خواب اصلا !
    حالا خوبه عین جملتو واست گذاشتم که میگی... "در این حالت و این تصویری که شما گذاشتیتنها می شه گفت که بندویت شما از مودم پر شده و همین!"(خوبه حرفات یادت میره! البته وقتی حرفی که رو هوا باشه عجیب نیست!)و بهت گفتم که تو ساعات مشخصی پینگ خراب میشه ، یکی دیگه از دوستان هم همینطور مشکل داشت و زیادن کسایی که از اندیشه میگیرن و این مشکلو دارن، با این تفاسیر شما مشکل رو از مودمم خطاب کردی، اشتباهتم نمیپذیری ، بیخیال این ، بازم میگم بحثم اینه که وقتی اطلاعات کافی نداری چرا اطلاعات غلط میدی... ، البته انتظاری نمیره... قبول حقیقت از بیانش دشوارتره
    کلا فروم حرف 100 من یه غاز تحویل میدن، شما داری عین حقیقت رو میگی
    همین مشکل بالارفتن پینگ در ساعات مشخص و سرعت دانلود ... تو همین صفحات اگه دیده باشی چند نفر دیگه هم گفته های منو تکرار کردن... اما شما چی میگی؟ "
    اگر از ساعت 10 و 11 تا 4 وضعیتت همینه پس حتما باید خودت رو به یک پزشک نشون بدی" عجب دلیل منطقی(تویی که حرف از دلیل و منطق میزنی، چقدر حرفای منطقی هم میزنی ! دلیل هم که ازش میباره)دمت گرم ! الآن فهمیدم اگه عقل منو موش کور خورده چیزی ندیده ، اما موش دیده و با خوراکی مورد علاقش اشتباه گرفته ! جدا مجبوری راجع به چیزی که نمیدونی نظر بدی؟
    و کلام آخر دوست من ، من هیچ مشکلی باهات ندارم... این تویی که سعی در کوچیک نشون دادن بقیه داری و بدون همیشه نادانی در ندانستن نیست ! در مطلق کردن جمله هاست !
    امیدوارم موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

[QUOTE=Xsis;6463666][QUOTE=Evil47;6462821]
    نه کار شاخی نیست ، من دوستمون رو خطاب قرار دادم که اگه اطلاعات کافی نداره مردم رو به اشتباه نندازه، اگه به کسی برخورد معذرت میخوام !
    دوست عزیز من با هیچ کس هیچ مشکلی ندارم ، اگه پست های قبلی منو دیده باشی(که کلا انکاری عادت شده بدون اینکه بفهمیم طرف چی میگی نظر بدیم) میفهمی که همین قصد رو دارم و راجع به دیگر isp ها سوال کردم و اینکه عزیزانی که ازشون سرویس میگیرن یه اطلاعات مختصر بهم بدن... ، تا این اندیشه رو ترک کنم.

دوست عزیز اینجا یک محیط عمومی هست و شما باید یاد بگیری اگر هر پستی می زنی هر کسی می تونه جواب بده. اگر دوست نداری نمی تونی اینجا پست بدی و باید به این و اون پیام خصوصی بدی.

تا سوال نخونی که نمیتونی به جوابش برسی... شرط دادن نظر اطلاع مختصر راجع به اون هست...خودت که بهتر از من میدونی.... اونم در یک محیط عمومی و پر بازدید مثل پی سی ورد... پس تلاش کن از این به بعد هر کسی هر پستی زد نری جوابشو بدی...تا چند نفر دیگه هم با اون در اشتباه بیوفتن

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان !!
    من الان تقریبا 7 ماهه که خط ADSL از شرکت شاتل گرفتم ! از سرویسم هم راضی بودم ، با خط 256 سرعت دانلود 60 چه در روز و چه در شب ! پینگ سرورهای بازی بتلفیلد2 تقریبا 250 میلی تانیه و پینگ شبکه XLIVE کمتر از 100 میلی ثانیه !!! ولی از بعد از عید فطر همه چیز خراب شده !! سرعت دانلود روزانه خیلی تغییر نکرده ولی دانلود شبانه تقریبا نصف شده ، پینگ بازیها هم بیشتر از دو برابر زیاد شده !! چند روز قبل با پشتیبانی تماس گرفتم ، گفتند مشکل از مخابراته و ما خودمون پیگیری میکنیم و از این دست حرفا !!
    حالا از امروز صبح بعد از این یک هفته قطع و وصل شدن های مکرر کلا اینترنت شده دایال آپ !! سرعت 80 کیلوبایت ، پینگ 900 میلی ثانیه !!!!!!! واقعا دیگه شورش رو در آوردن !!
    پ.ن: این tracert رو امتحان کردم ، همش Request timed out میده !!

کاملا تایید میکنم! از بعد عید فطر کیفیت سرویس شاتل زیرو رو شده! یه هفتست اصلا بازی آنلاین نتونستم انجام بدم! هر روز دارم تماس میگیرم با پشتیبانیش! اما میگن که مشکل از اونا نیست و مشکل از دیتای مخابراته! من تا قبل عید فطر بعد 3 صبح سرعتم به 240 میرسید یعنی تقریبا مثل روز اما الآن تا 6 صبح سرعت دورو بر 40 50 است پینگ هم که خیلی بد شده!!! آخه یهو چی شد؟؟؟؟!!!!!

سرویس 2 مگ خط 5.
    Last edited by soosmar_asl; 15-09-2011 at 03:09.

15. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •