من نظر کلیم اینا بود.حالا یه کم بالا و پایین اشکال نداره.چی میگن...من ایده آل و گفتم که به به چیز خوب برسیم.شما نظرتونو بگین.با هم کنار میاممنم شوخی کردم![]()
شما باید توی معیار هاتون تجدید نظر کنید ، با هم جور نیستند![]()
سلام خانـــــــــومســـلام ِ مجـــدد : )
آره بسه .. اگه لنزش تعویض نشه که اصلا به درد نمی خوره : ))
من با یه کنون کار میکردم لنزش کشویی جلو عقب میشد و زوم میشد داد.از اونجا خیلی دوست دارم که لنزو بتونم عوض کنم.
مرسی77616333 شرکت نور نگار
88317855 شرکت نیکو نگرش
77615573 دید افراز
معدنش هسـت ولی از هرجایی نگیر
این سه تا جا میدونم خیلی خوبن مخصوصـا سومی .. : ) اول زنگ بزن قیمـت بگیر.حتما تماس میگیرم.
آهان اینو خوب گفتی.رم.برای رم دوست دارم حجمش بالا باشه که زودی تموم نشه چون هم فیلم میگیرم هم عکس.سرعت پردازشش بالا باشه.و اینکه میگی داغ میکنه.یه کم توضیح میدی.یعنی داغ کنه سرعتش میاد پایین؟لوازم جـانبـی هم رم و کیـف و رم ریــدر ( دوتا 4 گیگ بگیـر .. دوتا چون داغ که میکنه عوضـش کنی )
مارک خوب میشناسی بهم بگو؟
بررسی شون میکنم حتما و نتیجه رو میگم.مـدل ها که خیلـی زیاده ولی چیزی الان به دردت بخـوره و خـوب باشه اینـاس --->
canon G12 .. canon G11
canon D550 .. canon D600 .. canon D60
nikon D70 .. nikon D80 ..nikon D700
سرچ کردم چیزی ازش دست گیرم نشد.دوربین بدیه که گفتی نگیرمش؟سراغ هر دوربینـی نرو مثـلا canon D20 رو اصلا نبایـد بگیری ..
موافقم.مدلی که خودم canon sx30isمعرفی کردم چی .نظرت در مورد اون چیه؟تا 800 تومن همـون g12 خوبـه![]()
canon sx30is
دوربین نیمه حرفه ای - وزن 601 گرممشخصات حسگر و تصویر: حسگر CCD با کیفیت 14.1 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ
فیلم: ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 24-840 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 35 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/3200 ثانیه تا 15 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 80 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 - فلاش داخلی (Pop-Up) با برد 6.8 متر و با قابلیت نصب فلاش خارجی ( Hot-Shoe) - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش: 2.7 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل - Live View
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD, SDHC, SDXC, MMC, MMCplus, HC MMCplus - باتری یون لیتیوم استاندارد - شارژر باتری
قیمت: 500000
![]()