دوستمون هادي اموزششو گذاشتن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستمون هادي اموزششو گذاشتن
Last edited by shahin_mp3; 04-11-2011 at 21:51.
اتفاقا امروز رفتم توپخونه دیدم U3 رو 85 تومن میدن دلم میخاست بگیرم ولی یه حسی میگفت فعلا نگیر قیمت افت میکنه خلاصه که نگرفتم
دوستان کسی MAG و BLACK OPS انلاین نزده...؟؟؟
کدوم بیشتر انلاین فاز میده...؟؟؟
mag بیشتره......
من از همون جايي كه گرفتم اورج مي داد يه پسر اومد گفت بازم قيمت اورج U3 مياد پايين گفت نه حالا نمي دونم.
اورج U3 80 تومن مي داد يكي هم خريد![]()
از اینجا میتونین بازی uncharted 3 رو دانلود کنین
حجمش 29gb هست...(فایلای 3d برداشتن)
سلام
دوستان راهی هست که بشه بازی های ps2 رو روی ps3 هم بازی کرد. میخوام ps3 بگیرم اما خیلی از بازی ها ps2 رو بازی نکردم میخوام اگه نمیشه به فکر یه ps2 هم باشم.
راستی بنظرتون الان خرید ps3 خوبه یا صبر کنم؟ چیز جدیدی تو راه نیست؟
ممنون.
بله میشه بازی کرد.
آره موقعیت خوبیه بخر
دستت در نکنه.
میتونی یه توضیح کوتاه بدی، باید برنامه ای چیزی روش نصب کنم یا کلا شرکت سونی خودش این قابلیتو براش گذاشته.؟
سلام
روی باکس کنسول من نوشته بازی ps2 اجرا نمیکند ولی وقتی -- میکنید کنسول نرم افزاری هست -- کنسول. تو برنامه -- مولتی من نوشته سیو ps1 ps2 یا فایل iso ps1 ps2 فکر کنم اجرا کند حالا بقیه راهنمایی میکنند.
کنسول باید 3.55 ورژن بخرید بالای این ورژن -- نشده هنوز ریلیز نشده. دانگل جدید هم اومده تو بازار ما نه.
خریدش الان خوبه قیمتی هم خوبه. کنسول جدید که هنوز معرفی نشده خودمونم میدونیم که تو بازار ما بیاد برای همه امکان خریدش نیست بستگی به جیب هر کی داره اگه کبی خور بخوایم بشه به فرض 2 سال دیگه بیاد کی -- میشه ؟
ps3 باید هارد اکسترنال گرفت که بازی از مغازه دار خریدید راحت داخلش بریزید
بازیای انحصاریه کنسول باحاله بعدا امکان داره برای کنسول xbox هم بیاد
فعلا بازیای جدید نمیشه بازی کرد بجز چندتا ورژن جدید -- ندادند بیرون
کسی نگه اینجا طرف xb میگیریم نه خودت تصمیم بگیر سونی خوبه ولی -- ورژن جدیدش کسی نمیدونه میاد یا نه بعد بازی فردا ها -- میشه یا نه کلا بروز نمیشه بازی کرد اگه مهم نیست بخر ولی xb هم خوبه بازی ها راحتتر میخری بروزم هست بازی ها بازی های مشترک زیاد هست برای دو کنسول.وضعیت هکداره خوب بیش میره ولی برای ایکس باکس زود زود رفع میشه. خودم ps3 دارم ولی واقعیت گفتم خودت انتخاب کن
Last edited by fk_u; 05-11-2011 at 16:29.
با تشکر از دوست عزیز ولی دوستمون خیلی پیچوندن قضیه رو. لپ کلام اینه که باmanagerها روی کنسول های جیل بریک شده این کار انجام میشه منیجرmulti manاین قابلیت رو داره منیجر جدیدas reamهم که قراره بیاد حتی قابلیت اجرای بازی هایps1 وpspرو هم داره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)