اگر دستگاه شما با روش پاندورا کپی خور میشود همان روش پاندورا اگر نمیشود قید کپی را بزنید .
اگر دستگاه شما با روش پاندورا کپی خور میشود همان روش پاندورا اگر نمیشود قید کپی را بزنید .
البته 3600 یه خوبی هم داره و اون اینه که PSP رو خیلی خوش دست میکنه .
سلام . واقعا خوش دست می کنه
من شنیدم تو آلمان همه ( حتی ایرانی های اونجا ) حتما بازی اصل می خرن و بیشتر DS , wii دارن . حقیقت داره ؟
و شما هم همینجوری هستی . ( جوابت حتما نه )
یک خبر خنده دار :
فرم ویر های سونی دچار مشکل شده یعنی شما وسط بازی PSP ات خاموش می شه و دکمه ها کار نمی کنن. ( این رو هم توی فروم ایرانی دیدم هم خارجی )
این مشکل بیشتر توی بازی ترسناکه که جدید اومده ( house of dead ) دیده شده و فرم ویر 5.50 و 5.55
در مورد PSP من بازی اصل نمیخرم ولی باری PS2 و PS3 چرا فقط اصل میخرم البته برای PS3 که کلا کپی نیست .
WII و DS هم خیلی طرفدار داره چون همه چیزش هست و بازی کردن با WII واقعا لذت بخشه . من DS ندارم ولی میخوام یه WII بخرم خیلی حال میده مخصوصا WII FIT .
در مورد خوشدستی هم بله خوش دست میکنه ، مثل یک دستگیره عمل میکنه که PSP رو بگیری دستت خیلی شبیه به دسته PS2 میشه ، ما که راضی هستیم . البته روی سری 1000 اینطوریه چون قلمبه میزنه بیرون .
تنها مشکلی که این gt داره اینه که توی ماشین هیچ جزئیاتی نیست!و همه چی سیاهه!اگه روی این قسمت کار میکرد جای خالی نبودن دوربین تو کابین شیفت رو پر میکرد!
نظری بود مفید و چکیدهتنها مشکلی که این gt داره اینه که توی ماشین هیچ جزئیاتی نیست!و همه چی سیاهه!اگه روی این قسمت کار میکرد جای خالی نبودن دوربین تو کابین شیفت رو پر میکرد!
بچه ها فیفا 10 روی mhu اجرا میشه یا مثل GT هست.
حیف که umd دیر میاد تو ایران وگرنه میرفتم به 6.1 آپ میکردم.
راستی بچه ها میدونستید امتیاز motor storm شده 9!!اصلا فکر نمیکردم یه همچین امتیازی بگیره.
Last edited by *QWERT*; 05-10-2009 at 21:44.
اما و اما
PSP Go هم پس از چند روز پس از عرضه شدن در آمریکای شمالی هک شد.FreePlay (یه شخصه مثل اینکه) کارهای این عملیات رو انجام داده و در رابطش گفته:
"این به کار شناخته شده بود که به حال خودش رها شده بود برای اینکه پیش بینی های بهتری انجام شده بود.(امید بهتری میرفت). من اینو کشف نکردم، من طوری تنظیمش کردم تا بهتر کار کنه.هکرهای بهتر از من هم قبلاً همین کاری رو که من کرده بودم، انجام داده بودند. اونا بخاطر یه چیزایی که من ازشون اطلاع دارم این کار رو نکرده بودن.(!!!)من این هک رو عرضه نخواهم کرد و یا نام بازی ای که درگیر این هک بوده فاش نخواهم کرد.(..یدم به این شانس!). این کار اثبات مفهومی و معناداریه و ممکنه بطور سری گسترش و پیشرفت کنه.اما تا زمانیکه عرضه ی اون دلایل ارزشمند و قابل صرف وقت داشته باشه، محرمانه باقی خواهد ماند.من ترجیح میدم که سونی اونو تا وقتیکه واقعاً مورد استفاده باشه، تعمیر و ترمیمش نکنه.این هک فقط در حالت User-Mode هست، یعنی اصلاح و تغییر Flash، دزدی (Piracy) و Costume Theme پیشرفته و پلاگینی هم در کار نیست. من انطار بیشتری ازش ندارم؛ مگراینکه کسی به کمکم بیاد"
هیچ ایده ای مثل این کار در طول این زمان (1 اکتبر) در دامینهای عمومی نبوده، اما این نشون میده که PSP Go به اندازه ی کنسول دستی که تا حالا اونده، آسیب پذیره...کی میدونه در آینده چه اتفاقی میوفته...؟
با کمال تعجب (البته از نظر من) SCEE اعلام کرد که برنامه فروش PSP Go کاملاً در حد انتظار ما بوده است و فروش PSP نسبت به هفته ی قبل 120% افزایش پیدا کرده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طراحان مد هم به Go فرصت ندادن و با LED ازش پذیرایی کردنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم همین نظر رو در صفحه پیش گفته بودیم
ولی یه چیزی اصلا گرافیک جی تی با شیفت قابل قیاس نیست
کی به motor storm همچین امتیازی داده؟؟؟
بی بی من
آخه تو سایت IGNهست و تازه review هم مال خودشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)