تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1082 از 3347 اولاول ... 825829821032107210781079108010811082108310841085108610921132118215822082 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,811 به 10,820 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه عده سودجو میان پخش می کنن تا کاسبی کنن. وقتی می فرستی یک سرویس ارزش افزوده فعال میشه و برات روزانه پیام می فرسته و از حسابت کم می کنه حتما باید لغو لاتین رو با حروف بزرگ بفرستی تا لغوش کنی
    LAGHV
    دوست عزیز وقتی نمیدونید چیزی رو چرا بیخودی میگید؟ سودجو چیه؟ این سیستم خود ایرانسل هستش که یه کد بهت میده و به ازای سه نفر که کدتو ارسال کنن یه شارژ هزاری بهت میده، من خودم تاحالا 35000 هزار گرفتم و بازم دارم میگیرم و مدرکشم خواستی نشونت میدم.
    حالا چند نفر میان بهم فحش میدن ولی این کاملا واقعی هست و هیچ پولی کم نمیشه کاملا رایگان هستش، متاسفانه وقتی اینجا کسی چیزی نمیدونه و یا خوشش نمیاد همه رو به اون سو میکشونه و بقیه هم تاییدش میکنن
    بنده خودم خیلی از ایرانسل شاکی هستم و شهرمون هم تریجی نیستش ولی دلیل نمیشه بگیم کلاهبردار هستش یا هرچی...
    شما اصلا کد کسیو نزن یه اس خالی بفرست به 73711167 و ببین قضیه از چه قراره!! با سیم کارت اعتبار صفر بزن تا مطمن بشی
    خواستی اسکرین شات از شارژایی که بهم داده رو برات بزارم تا نگی دروغ میگم
    لطفا توهین نکنید من خیلی اروم فقط خواستم قضیه روشن شه، همین
    Last edited by saeeddeeas; 09-03-2015 at 19:59.

2. 3 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من قبلا هم گفتم دوستان دیگه هم گفتن وقتی گوشی شارژ باشه و شما از طریق USB ایتنرنت رو بگیرید و از گوشی به عنوان مودم استفاده کنید گوشی در حالت 4G و استفاده شبانه نه داغ میکنه و نه شارژ خالی میکنه سه تا گوشی امتحان کردم حتی آیفون 6 هم همینطور هست بزرگترین ایراد هم ایرانسل برطرف کرد وقتی گوشی 4G میرفت زنگ نمیخورد ولی الان درست شده ولی درسته کلا اگر بخوای ایتنرنت همیشه داشته باشی و دانلود شبانه و به فکر باتری نباشی مودم USB دار بهتره البته وای فای نداره که وای فای جدا 30 هزار تومن
    اضافه کنم همین الان گوشی در حالت مودم هست و داره شارژ میشه اصلا داغ نمیکنه و شارژ هم مثل حالت معمولی همیشه هست

بزرگترین ایراد هم ایرانسل برطرف کرد وقتی گوشی 4G میرفت زنگ نمیخورد ولی الان درست شده
    کیفیت صدای مکالمه با LTE بهتر از حالت‌های دیگه نیست؟

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستانی که بسته های بلند مدت استفاده میکنن، این داستان حجم جیره بندی شده مشخص شد که حجم هر ماه اگه استفاده نشه منتقل میشه یا از بین میره؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جیره بندی بسته ها متفاوته ( ظاهرا بعضی هاشم جیره بندی نداره) اما وقتی جیره بندی شد دیگه به دوره بعدی منتقل نمی شه

6. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

کیفیت صدای مکالمه با LTE بهتر از حالت‌های دیگه نیست؟
    وقتی زنگ میخوره گوشی یا میخوای تماس بگیری میره رو حالت 3G.
    یه فیلم کره ای داشتم میدیدم ، مال 2014 بود ، گوشی یارو 4G بود ، زنگ که خورد رفت روی 3G.
    پس فقط توی ایران اینجوری نیست.

البته یه جا خوندم که یکی از اپراتور های خارجی LTE رو ارتقاع داد و مکالمه صوتی و تصویری رو بهش اضافه کرد که بهش VoLTE میگن.

8. 4 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من قبلا هم گفتم دوستان دیگه هم گفتن وقتی گوشی شارژ باشه و شما از طریق USB ایتنرنت رو بگیرید و از گوشی به عنوان مودم استفاده کنید گوشی در حالت 4G و استفاده شبانه نه داغ میکنه و نه شارژ خالی میکنه سه تا گوشی امتحان کردم حتی آیفون 6 هم همینطور هست بزرگترین ایراد هم ایرانسل برطرف کرد وقتی گوشی 4G میرفت زنگ نمیخورد ولی الان درست شده ولی درسته کلا اگر بخوای ایتنرنت همیشه داشته باشی و دانلود شبانه و به فکر باتری نباشی مودم USB دار بهتره البته وای فای نداره که وای فای جدا 30 هزار تومن
    اضافه کنم همین الان گوشی در حالت مودم هست و داره شارژ میشه اصلا داغ نمیکنه و شارژ هم مثل حالت معمولی همیشه هست

بزرگترین ایراد هم ایرانسل برطرف کرد وقتی گوشی 4G میرفت زنگ نمیخورد ولی الان درست شده
    ممنون
    ولی منم حرفی از داغ کردن نزدم
    وقتی خازن همزمان در حال شارژ و دشارژ هست عمر باتری کمتر خواهد شد
    باتری‌ها معمولا از نظر د‌‌‌فعات شارژ محد‌‌‌ود‌‌‌یت‌هایی د‌‌‌ارند‌‌‌. د‌‌‌ر هر بار شارژ، باتری را به‌طور کامل شارژ کنید‌‌‌ و تا قبل از پایان آن، آد‌‌‌اپتور را جد‌‌‌ا نکنید‌‌‌.
    شارژ بیش از اند‌‌‌ازه هم برای گوشی مناسب نیست و بهتر است زمانی که پیام پایان شارژ ظاهر شد‌‌‌ فقط تا چند‌‌‌ د‌‌‌قیقه به شارژ اد‌‌‌امه د‌‌‌هید‌‌‌ و سپس شارژر را جد‌‌‌ا کنید‌‌‌. برخی افراد‌‌‌ طبق عاد‌‌‌ت شب‌ها باتری را شارژ می‌کنند‌‌‌ و این اتصال تا صبح برقرار است. این روش نیز برای باتری مناسب نیست.
    نکته د‌‌‌یگر استفاد‌‌‌ه از رابط USB است. زمانی که گوشی را برای انتقال فایل‌ها به کامپیوتر متصل می‌کنید‌‌‌ به‌صورت خود‌‌‌کار شارژ باتری آغاز می‌شود‌‌‌. هر بار اتصال به معنی یک‌بار استفاد‌‌‌ه از شارژر خواهد‌‌‌ بود‌‌‌.
    اگر این کار را بیش از حد‌‌‌ معمول انجام می‌د‌‌‌هید‌‌‌ احتمال کاهش عمر باتری نیز وجود‌‌‌ د‌‌‌ارد‌‌‌ ( منبع : news androids)
    وقتی گوشی به پی سی متصله باتری در حال شارژه وقتی ام که کانکشن میدی به پی سی thetring خوب نیاز به مصرف انرژی هست پس هم شارژ میشه هم دشارژ میشه
    Last edited by boose_bar_khoda; 09-03-2015 at 21:42.

10. 2 کاربر از boose_bar_khoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من گوشیم نوت 4 هست خودم برای اینکه که به گوشی فشار نیاد میخواستم مودم بخرم چون فاصله کامپیوتر تا نقطه ای از خونه که انتن دهی lte بهترین حالت هست زیاده و برای اتصال از حالت هات اسپات گوشی استفاده میکنم که فشار زیادی به باطری و خود گوشی میاره در عرض 5 ساعت باطری فول شارژ کاملا تخلیه میشه (اگه فاصله کمتر بود با کابل usb عالی میشد چون اصلا به گوشی فشار نمیاره) حالا چون شنیدم مودم انتن دهی بهتری داره و هم راحتتر از گوشی هست دائم هم میتونم تو برق بزارمش خواستم مودم بخرم
    من جای شما باشم همون مودم و میخرم مشکل مالی ام که خداروشکر نداری 2 ملیون فقط گوشیته دیگه 300 400 تومن پول خردته دیگه

داره خودمونی میشه dav00d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امروز کلا با 4G ایرانسل سر کردیم،تا اینجا برای من افتضاح بوده با edge فرقی نداشت.حتی یه فایل 5 مگ هم نتونستم دانلود کنم،به زور چندتا پیج باز کرد.شاید مشکل از اینترنت بندرعباس هست

13. این کاربر از dav00d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

ممنون
    ولی منم حرفی از داغ کردن نزدم
    وقتی خازن همزمان در حال شارژ و دشارژ هست عمر باتری کمتر خواهد شد
    باتری‌ها معمولا از نظر د‌‌‌فعات شارژ محد‌‌‌ود‌‌‌یت‌هایی د‌‌‌ارند‌‌‌. د‌‌‌ر هر بار شارژ، باتری را به‌طور کامل شارژ کنید‌‌‌ و تا قبل از پایان آن، آد‌‌‌اپتور را جد‌‌‌ا نکنید‌‌‌.
    شارژ بیش از اند‌‌‌ازه هم برای گوشی مناسب نیست و بهتر است زمانی که پیام پایان شارژ ظاهر شد‌‌‌ فقط تا چند‌‌‌ د‌‌‌قیقه به شارژ اد‌‌‌امه د‌‌‌هید‌‌‌ و سپس شارژر را جد‌‌‌ا کنید‌‌‌. برخی افراد‌‌‌ طبق عاد‌‌‌ت شب‌ها باتری را شارژ می‌کنند‌‌‌ و این اتصال تا صبح برقرار است. این روش نیز برای باتری مناسب نیست.
    نکته د‌‌‌یگر استفاد‌‌‌ه از رابط USB است. زمانی که گوشی را برای انتقال فایل‌ها به کامپیوتر متصل می‌کنید‌‌‌ به‌صورت خود‌‌‌کار شارژ باتری آغاز می‌شود‌‌‌. هر بار اتصال به معنی یک‌بار استفاد‌‌‌ه از شارژر خواهد‌‌‌ بود‌‌‌.
    اگر این کار را بیش از حد‌‌‌ معمول انجام می‌د‌‌‌هید‌‌‌ احتمال کاهش عمر باتری نیز وجود‌‌‌ د‌‌‌ارد‌‌‌ ( منبع : news androids)
    وقتی گوشی به پی سی متصله باتری در حال شارژه وقتی ام که کانکشن میدی به پی سی thetring خوب نیاز به مصرف انرژی هست پس هم شارژ میشه هم دشارژ میشه
    البته اگه گوشیتون اپل باشه دیگه مشکل سیکل باتری رو نخواهید داشت تازه بهتره که به برق باشه
    در مورد به شارژ موندن گفته تون مربوط به گذشته هاست الان دیگه گوشی های پایین رده تکنولوژی مدیریت انرژی دارن و بعد از فول شدن باتری جریان برق رو قطع می کنند بعید می دونم برای اتصال به کامپیوتر هم مدیریت نداشته باشند

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by arash59b; 09-03-2015 at 21:57.

15. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کسی هست تو ارومیه از 4g استفاده کرده باشه؟

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •