تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1082 از 1849 اولاول ... 82582982103210721078107910801081108210831084108510861092113211821582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,811 به 10,820 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی برام جالبه وقتی از شرکتی خرید می کنیم و شرکت پهنای باند سرویس 128-256-512 یا 1مگمون رو تا 4 مگ باز می ذاره و مثل بنز دانلود می کنیم زنگ نمی زنیم بگیم ممنون که داری چند برابر پولی که دادم داری بهم خدمت رسانی می کنی بعدش تو شرایط فعلی که فیلترینگ هوشمند داره انجام میشه و پهنای باند شرکت خصوصیا گرفته شده و شرکتا دارن همون سرعتی که بابتش پول دادیمو بهمون میدن می خواییم بریم شکایت کنیم،ایمیل بفرستید ولی فقط خودتونو ضایع کردین ، قبل از گیر دادن به های وبو شاتلو پارسو ... یه کم سرچ کنین ببین اوضاع زیر ساخت مملکت چجوریه
    یعنی شرکتها برای رضای خدا باز میذارند؟
    باز میذارند که زودتر حجممون تموم بشه باز حجم بخریم
    اوضاع زیر ساخت خرابه دلیل نمیشه شرکت ها از آب گل آلود ماهی بگیرند
    اعتراضمون به همین شرکتها میکنیم بلکه به خاطر سود خودشون هم شده یکم برای بهتر شدن اوضاع تلاش کنند

2. 5 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من تقریبا 1 سالی هست از های وب نت دارم
    کم و بیش خوب بوده
    خودم در زمان فعلی مخالف جذب کاربر بیشتر توسط شرکتم چون دارم هر روز میبینیم سرویس هاشون بدتر از دیروز میشه
    مثلا قبلا برای پشتیبانی نباید اینقدر الاف میشدی
    بجاش میتونن کیفیت را بالا ببرن چون بهترین تبلیغ خود کاربرا هستن وقتی میبینن یه شرکت خوبه به بقیه معرفی میکنند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

شبانه محدود شده و امروز به من گفت اپراتورش كه بر هم نمي گرده، بايد به فكر كوچ به يك جاي ديگه اي باشيم...

خداییش شما قانونای جدید سازمان تنظیمو می خونین یا فقط الکی کوچ می کنین؟پولتون زیاده هی هزینه رانژه میدین؟خیلی دوست دارم بدونم ایده آل شما چیه؟1 بار گفتم بازم می گم بابا شما دارین تو ساعت رایگان سرویسیو می گیرین که بابتش پول دادین،همه ی شرکتام قراره همینطوری بشن چون دستور سازمان تنظیمه،مگه وقتی با 128 ، 200 میگیرین زنگ می زنین از شرکتا تشکر کنین ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

[QUOTE=samadipoor2;8633106]چقدر بیشعوره پشتیبانیش
    زنگ زدم به های وب
    میگم این مشکل سرعت داره
    نیم ساعت با سیستم کلنجار رفته
    بعد نتونسته کاری کنه
    برگشته میگه این که خوبه الان
    سرعت دانلودتون چطوره؟
    خودش زده رو دانلود
    میبینه سرعت 30 هستش
    باز زر زر میکنه
    میگه سرعتتون هم عالیه
    هرچی میگم پایینه
    میگه همینه که هست
    الان هم خیلی خوبه
    تف تو روحشون
    من تلخلیه میکنم این تموم بشه
    بچه ها جای خوبی نمیشناسید؟
    دانلود شب ش هم خوب باشه[/QUOTE

چطوری براتون دانلود زدن آیا؟تیم بود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

زیاد هم دارن میدن؟!! من پارس آنلاین که بودم سرویس 128 داشتم همش سرعتم رو 900 بود. اون موقع که شبانه هم داشتم با همون سرعت دانلود میکردم.
    این بهترین سرعتش توی روز 400 هست با اینکه 512 دارم (روی 4 مگ بستن ولی پارس روی 9 بود)
    الان یکی دیگه از فامیلامون پارس داره رو 16 بستن سرعتش توی روز 1.7 مگ بر ثانیه هست.
    اگه اینجوره که من تخلیه میکنم. این ماه سرویس بدون شبانه گرفتم، اما امتحان میکنم اینجوری بود تخلیه میکنم.
    های وب خیلی کیفیتش بده. من پارس بودم هیچ کدوم از این مشکلات سرعت پایین تک کانکشن و پینگ افتضاح و اینقدر نوسان رو نداشت.
    واقعا تنها مزیت های وب شبانش بود، الان چی داره دیگه؟!!!!

آره پارس آنلاین پینگ سرورای خارجیو می زنه 50 داخلیو می زنه 3 در صورتی که پینگ تا خوده مودم یکه وقتی به شما 3 نشون میده یعنی با سیستمت وسط شرکت پارس آنلاین نشستی ، قشنگ معلومه که دست کاری میشه ، اگه با 512 ، 60 دانلود می کنی چون پول همونو دادی بقیه ساعتا که خوب می گیری داره بهت لطف میشه حالا هر شرکتی می خواد باشه با وضعی که زیر ساخت داره طی می کنه چند وقت دیگه 400 رو هم باید خواب ببینی حالا می خواد های وب باشی ، شاتل باشی،پارس باشی .
    Last edited by maryam-2612; 02-06-2015 at 14:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

یعنی شرکتها برای رضای خدا باز میذارند؟
    باز میذارند که زودتر حجممون تموم بشه باز حجم بخریم
    اوضاع زیر ساخت خرابه دلیل نمیشه شرکت ها از آب گل آلود ماهی بگیرند
    اعتراضمون به همین شرکتها میکنیم بلکه به خاطر سود خودشون هم شده یکم برای بهتر شدن اوضاع تلاش کنند

اگه نگران زود تر تموم شدن حجمید(که اصا اینطوری نیست)پس نباید بابت سرعت شبا ناراضی باشین چون شرکتا نمی خوان از شما سواستفاده کنن که ترافیکتون زود تموم شه،ببخشید شرکتا از سوپری سرکوچه پهنای باند نمی گیرن از زیر ساخت می گیرن صدرصد زیر ساخت خراب باشه شرکتا نمی تونن سرویس بدن

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه نگران زود تر تموم شدن حجمید(که اصا اینطوری نیست)پس نباید بابت سرعت شبا ناراضی باشین چون شرکتا نمی خوان از شما سواستفاده کنن که ترافیکتون زود تموم شه،ببخشید شرکتا از سوپری سرکوچه پهنای باند نمی گیرن از زیر ساخت می گیرن صدرصد زیر ساخت خراب باشه شرکتا نمی تونن سرویس بدن
    اقا من حاظرم تعهد کتبی بدم که سرعت بالای 256 نمیخوام همین پارس قرار داد یکساله می بندم سرعت شبانه بهم 256 بده ورایگان حساب کنه به نماینده صبانت هم همین رو گفتم پول 12 مگ میدم شبانه حداقل 256 بده گفت نمیشه)
    سرعت 256 برام بسه به شرطی که ثبات داشته باشه
    به شرطی که برای سرویس حجمی یهو سر ساعت رایگان تبدیل به دیال آپ نشه مثل صبانت نباشه که پول سرویس 12 مگ بدم بعد سرعت شبانه ام دیال آپ باشه همون 256 بسه چه روزانه چه شبانه
    به شرطی که اگر سرویس نامحدود خریدم واقعا نامحدود باشه نه اینکه با استفاده شروع کنه دنده خلاص بره ته دره سرعت از 4 مگ برسه به هشت پینگ سر به فلک بکشه
    مشکل زیر ساخت هست وجود داره اما شرکت ها دارند از آب گل آلود ماهی میگیرند

9. 2 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

اقا من حاظرم تعهد کتبی بدم که سرعت بالای 256 نمیخوام همین پارس قرار داد یکساله می بندم سرعت شبانه بهم 256 بده ورایگان حساب کنه به نماینده صبانت هم همین رو گفتم پول 12 مگ میدم شبانه حداقل 256 بده گفت نمیشه)
    سرعت 256 برام بسه به شرطی که ثبات داشته باشه
    به شرطی که برای سرویس حجمی یهو سر ساعت رایگان تبدیل به دیال آپ نشه مثل صبانت نباشه که پول سرویس 12 مگ بدم بعد سرعت شبانه ام دیال آپ باشه همون 256 بسه چه روزانه چه شبانه
    به شرطی که اگر سرویس نامحدود خریدم واقعا نامحدود باشه نه اینکه با استفاده شروع کنه دنده خلاص بره ته دره سرعت از 4 مگ برسه به هشت پینگ سر به فلک بکشه
    مشکل زیر ساخت هست وجود داره اما شرکت ها دارند از آب گل آلود ماهی میگیرند

به قوله خودتون به نفع شرکتاست که شما زیاد دانلود کنی پس تا جایی که زیر ساخت گیر نداشته باشه سرعتام بالاست،هیچ شرکتی اینو از آب گل آلود ماهی گرفتن نمی دونه (ضرر می دونه)چون تا سرعت نباشه ، مصرف نیست و تا مصرف نباشه خریدو پول نیست،من خودمم کاربرم ولی حرفای کاربرا واقعا غیر منطقیه ، داداشه من 3 سال تو پشتیبانی یه شرکت اینترنتی بود وقتی میومد خونه تا یه ساعت نمی شد باهاش حرف زد چون مردم معمولا بدون اطلاعات فقط غر می زنن ، معمولا چیزی از اخبار اینترنت نمی دونن و نظر می دن، اون سرویسی که شما می خوایی رو مخابرات بت میده،بهت پهنای باند بیشتر نمیده حتی 1 ذره هم سرعتت بالا نمیره معمولا ثابت دانلود می کنی و چون زیر ساختش با شرکت خوصیصیا فرق داره و وقتی تریس می گیری چندتا getwayاز شرکت خصوصیا کمتر داره در حال حاضر بهتر از اوناست ، بازم پرسو جو کن برو مخابرات اگه دوست داشتی ، البته الان یه کم اوضاع مالی مخابرات ریخته به هم شاید قیمتاشون تغییر کنه چون چند روز پیش سهامش افت شدیدی کرده و حسابی ضرر داده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اصلا معلوم نیس چیکاره ای!!!!
    وقتی حجم قیمتش خداتومنه چه فرقی میکنه سرعت تو روز 200 باشه یا 1 مگ چون کسی دانلود سنگین انجام نمیده مگر اینکه مرفه بی درد باشه

12. این کاربر از 862111014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

hmd

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

اصلا معلوم نیس چیکاره ای!!!!
    وقتی حجم قیمتش خداتومنه چه فرقی میکنه سرعت تو روز 200 باشه یا 1 مگ چون کسی دانلود سنگین انجام نمیده مگر اینکه مرفه بی درد باشه

مهمه؟
    حجم اضافه ی همه ی شرکتا یه قمیته و اونم قیمت سازمان تنظیمه که می تونی بری تو سایت شاتل قسمت تعرفه های ADSL ببینی ، اون تاپیکم در مورد سرعت بود نه قیمت لطفا دقتتون رو بالا ببرید دوست عزیز بحثا گم نشه
    Last edited by maryam-2612; 02-06-2015 at 17:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •