تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1082 از 1211 اولاول ... 8258298210321072107810791080108110821083108410851086109211321182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,811 به 10,820 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پس دیگه چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد. شرمنده

آرمين جان من حاضرم به هزار و يك دليل برتري هاي ويندوز 7 رو بهت اثبات كنم چون تخصصم اينه.

توي اين مدتي كه توي اين فاروم با شما اشنا شدم بايد بگم كه فكر مي كنم يه مقدار قديمي دوستي چون يادمه قبلا هم خيلي راجع به برتري هاي pes 6 نسبت به حتي 2009 از شما شنيدم. يادمه زماني كه اكس پي هم تازه اومده بود ويندوز 98 دوستا دست از سرش بر نمي داشتن.

در كل يه مقدار لحن شما نسبت به كساني كه ويندوزايي كه اسم بردي رو استفاده مي كنن بي ادبانه بود.
    با اين وجود هميشه دوستدار شما هستم و پيگير مطالب مفيدتون

از همه دوستان معذرت مي خوام كه بحث بي ربط به تاپيك كردم.
    قربون شما برم که این همه نسبت به من لطف داری عزیز دلم خیلی ممنون.
    به 2002 دلیل هم که بگی XP سرترین ویندوز عامل نیست من ازش نمی کنم. همیشه گفتم من زمانی XP رو رها می کنم که روی گیم ها و نرم افزار هایی که ازشون استفاده می کنم بنویسه XP Not Supported
    از ویندوز های جدید خوشم نمیاد چون:
    باید کارت رو ول کنی ببینی که مثلا Control Panel کجاست از کجا میشه به folder Option دسترسی پیدا کرد و خیلی چیزهای دیگه که بیخود و بی جهت و جهت تنوع و عضو شدن جو جاشون عوض شده.

واسه یه کپی پیست ساده باید فرم پر کنی (اغراق کردم ولی خداییش 100 دفعه از آدم کانفیرم می خواد)

به همه چیز گیر الکی میده.

ساده بگم واسه استفاده های تخصصی مناسب هست نه خانگی!

کلا از تم و ظاهر ویستا و سون خوشم نمیاد لاگون رو عشقه

قدرتش ثابت شد کمتر هست همین pes2009 رو نمی تونست فول اسکرین بیاره این نشون میده همین ویندوز کلی فضا از رو و هارد cpu و ... رو به خودش اختصاص میده پس نمی تونه بهینه باشه.

و ...

ولی به هر حال خوشحال میشم نظراتت رو توی پروفایلم بگی و از مزیاتی که می دونی از ویستا و 7 بگی می دونمی که آدم جهلی نیستم اگه واقعا ببینم خصوصیالت مثبتی داره که به اونها دقت نکرده بودم قبولش می کنم و مثل تقی تاکسی می گم : ها فکر خوبی چردم

در آخر اگه بی حرمتی به عزیزان عشق ویستا و 7 کردم عذر می خوام ولی حقیقتا چون استفاده از ویندوز های ویستا و 7 فقط وقتم رو تلف کرد.و نتونستم ازشون استفاده کنم. چون شدیدا رفته بودن روی اعصابم

تو p30world تنها صفحه ای دیدم که کمک نمیکنند این صفحه است آقا یکی منو کمک کنه

من تازه pes 2010 نوین پندار را خریدم اما صدای عادل فردوسی پور نمیاد مشکل از چیه لطفا کمک کنید
    شما لطف دارید به این تاپیک عزیز وقتی کسی جواب نمیده یعنی کسی نظری نداره یا نمی دونه انتظار داری تک تک این بچه ها پست شما رو نقل قول کنن یکی یه مرتبه بگن با عرض پوزش نمی دونیم

این رو هم بگم بیشتر کاربرای فعال توی این تاپیک با بازی های دستکاری شده میونه ای ندارن و اکثرا دنبال چیزهای خیلی مهمتر و مفید تر از گزارش فارسی و عادل فردوسی پور و ... هستند. شما می تونی با پشتیبانی همین شرکت نوین پندار که بازی رو مورد لطف و عنایت خودش قرار داده تماس بگیری و کمک بگیری یا از فروشنده ای که خریدی. قربون شما موفق باشی ایشاا... (قابل توجه علی : خیالت راحت شد) که مشکلت حل شه

2. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تو p30world تنها صفحه ای دیدم که کمک نمیکنند این صفحه است آقا یکی منو کمک کنه

من تازه pes 2010 نوین پندار را خریدم اما صدای عادل فردوسی پور نمیاد مشکل از چیه لطفا کمک کنید
    من دستکاری نشده رو نصب کردم ، ولی دفعه اولی که روی ویندوز 7 نصب کردم ، صدای گزارشگر رو نداشت!
    خودم هم دلیلشو نفهمیدم
    بعد ویندوزو عوض کردم ، درست شد!

داره خودمونی میشه silabs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه سوال
    اینکه من فایل dlc رو بذارم تو فولدر دانلود تا بازی آپدیت بشه آپشن فایل خراب میشه یعنی چی؟دقیقا چه اتفا قی میفته؟
    من از پچ krauser استفاده میکنم یعنی همه چی میپره؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چون که ورژن بازی شما ارتقاء پیدا میکنه...
    مثلا اگه ورژن بازی شما 1 باشه بعد از آپدیت به اصطلاح میشه 1.1 یا 1.2 و برای همین آپشن فایلهایی که قبلا روی ورژن 1 شما جواب میداد با آپدیت بازی شما دیگه روی اون جواب نمیده و باید به دنبال آپشن فابل منطبق با ورژن بازی خودتون باشید

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

همیشه گفتم من زمانی XP رو رها می کنم که روی گیم ها و نرم افزار هایی که ازشون استفاده می کنم بنویسه XP Not Supported
    از ویندوز های جدید خوشم نمیاد چون
    دقیقا منم هم فکر رو میکردم ولی وقتی یک بار 7 نصب کردم خیلی خیلی بیشتر خوشم اومد و با Xp دیگه بای بای کردم با هیچ بازی هم مشکل نداشتم.........

8. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hacliii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام به دوستان.. آقا من وقتی می خوام پچ 2.5 نصب کنم این ارورو می ده:
    img\dt0f.img This file contains unvalid data (eror 21FC) .l
    کلا بازی رز پاک کردم و دوباره نصب کردم. پچ های نصب شده ی قبلی رو هم پاک کردم. فایل dt0f رو هم پاک کردم. در هر صورت بازهم اون ارورو داد...
    هلپ مــــــــــــــی پیلیز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کمک من آخرین پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کردم ونصب بعد از نصب دیگه کیت سرور کار نکرد داخل بازی هم که میشم میپره بیرون.بازی رو دوباره پاک کردم ولی بازم کیت سرور نصب شد ولی کار نکرد

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دقیقا منم هم فکر رو میکردم ولی وقتی یک بار 7 نصب کردم خیلی خیلی بیشتر خوشم اومد و با Xp دیگه بای بای کردم با هیچ بازی هم مشکل نداشتم.........
    ولا من که دیگه XP رو گزاشتم کنار هر چی بازیه توش اجرا نمیشه مخصوصا مترو2033ته بازیه ولی بعضی از بازی هام هست که تو 7اجرا نمیشه مثل کرایسیس1 واقعا حالم گرفته شد!
    بهترین ویندوز فعلا ویستای برای اجرا کردن بازیا مثلا بازی NFS UNDER GRAND2 توی 7اجرا نمیشه...توی ویستا چرا والا الان به نظر من بهترین ویندوز واسه بازیاویستا هست نه؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

مشکل از cpu هست بازم؟

13. این کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مشکل از رمه احتمالا!
    همونطور که گفتم ، کارت گرافیک خودم ، حافظش با رم share هست و باید از رم کم بشه به گرافیک اضافه بشه ، یه بار گرافیک رو 512 گذاشتم ، رم شد 1.5 ، بازی یه جوری شد!
    نه اینکه تیک بزنه ، کند شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •