با لباس 17 تا تاکتیک دارمپس زیاد خوشحال نباش
می هیچی تاکتیک ندارم اما مطمئنم که تو با حساب لباسات و bonus سرباز حد اقل 30 تا تاکتیک داری....
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
با لباس 17 تا تاکتیک دارمپس زیاد خوشحال نباش
می هیچی تاکتیک ندارم اما مطمئنم که تو با حساب لباسات و bonus سرباز حد اقل 30 تا تاکتیک داری....
حاجی هیچی رو دست نزن من دارم میام و 9 لول ازت کوچیکترم.
مطمئنا پس اوتم![]()
اینم از اسکیل های من...
خوب این خودش میشه 26 تا
اوه اوه به یه فورت اتک دادیم امروز.جنگ فردا حدود ساعت 10 شب آغاز میشه.جنگ خفنی میشه.اکثرا بالای لول 70 هستن.
خوب حالا شوتینگ و ایم و اپرنست نسبت به لولت خوبه فقط باید رزیستانس کار کنی تا کمتر هیت بخوری حالا یکی را انتخاب کن تا رفلکس و یا تاوقنس من که به رفلکس بیشتر ترجیه می دهم تا تاوقنس
معذرت میخوام ولی نظر من اینه که اسکیلهایی رو که میخواد روی رزیستانس بذاره بهتره روی dodging و appearance بذاره.
من اون موقع که در تاپیک بودم پست بلو ری را دیدم و پست شما هنوز تایید نشده بود به خاطر اون مال شما را جواب ندادم
اپرنس اصلا در دفاع تاثیر نداره خوده سایت وستم در هلپش این را می گه که در آتاک دادن اپرنس است و در مقابل تاکتیک همان کار را در دفاع کردن می کند یعنی هر دو کارشون یکی است ولی در جهت عکس هم عمل می کنند
در مورد اپرنس فقط نوشته که در هنگام آتاک ترس و وحشتی به حریف می دهد شاید این باعث می شه که حتی با شوتینگ و یا ویگور کم بشه هیت زد البته چون زیاد اپرنس کار کرده شانس دمیج زیاد را از طرف می گیره
این force10 که به چاغال گفته بودم بهش آتاک بزنه به احتمال زیاد یا روی دادگینگ بیش از حد کار کرده ( که بعیده چون کارایی که انجام می دهد به لیبور زیادی نیاز داره ) و یا تاکتیکش زیاده چون اون زمانی که من لول 36 بودم بهش که آتاک دادم فقط تونستم 100 تا بهش بزنم ( اگه اشتباه نکنم ) و یا رفلکسش اونقدر زیاده که هیت من را کاملا خنثی کرد در اون لول ( البته اون موقع ازم 4-3 مرحله بالاتر بود )
کلا بدون اپرنس حتی با شوتینگ بالا نمی شه زیاد آتاک خوبی کرد حتی در یکی از تاپیکا یکی گفته بود که در هنگام آتاک اپرنس طرف را مثل اینکه مانند یک چیزی است که طرف را مست می کنه ( حالا نمی دونم این می تونه واقعیت داشته باشه و یا نه )
خود سایتش که این دو چیز را نوشته :
1 ) اپرنس باعث رعب و ترس در طرف می گردد
2 ) باعث کاهش شانس هیت در طرف مقابل می گردد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)