بله شاتل منطقه ولی عصر اصفهان را سرویس میدد جون میگی در ماه دست کم 4 گیگ مصرف داری اگه میتونی خودتو با 3 گیگ وقف بدی اکو 512 بگیر و اگه نه برو ارت 1 بگیر
موفق باشید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله شاتل منطقه ولی عصر اصفهان را سرویس میدد جون میگی در ماه دست کم 4 گیگ مصرف داری اگه میتونی خودتو با 3 گیگ وقف بدی اکو 512 بگیر و اگه نه برو ارت 1 بگیر
موفق باشید
خوب کجاش @#&*%^$ هست؟!
اولی گفته کدوم چراغ گفتم فلان چراغ
دومی گفته 231 گفتم کدوم شهر..
سومی هم یکی از نصاب های شاتل گفته بود شرکت sun هست که گفتم و بعدش یادم اومد در این مورد یک مطلب نوشته بودم سرچ کردم پیداش کردم...
نکنه اینم چیز هست؟!
این IP یکی از IP های شبکه Level3 که سرویس دهنده معروف Backbone اینترنت است. شرکتهای سرویس دهنده ایرانی معمولا میگویند آنرا Ping کنید تا ببینند وضعیت اتصالتان به اینترنت چگونه است. علت استفاده از آن هم اینست که این سرویس دهنده به خاطر کیفیت سرویس و وضعیت عالی UP بودن سیستمشان قابل اعتماد هستند و مبنای تست ها قرار میگیرند. شما اگر Ping مناسب تا 4.2.2.4 ندارید اتصالتان مشکل دارد و باید بررسی شود. ممکن است علت در سمت خودتان یا از ISP تان باشد.
توی این پست 2 ماه و 16 روز و 12 ساعت و یک دقیقه و 24 ثانیه پیش توضیح دادم...![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وليعصر 225 - 226 - 228 - 229 - 230 - 250
ولی شماره 231 داخلش نیست پس احتمالا ساپورت نمیکنه باید زنگ بزنه....
حواسم دیگه به این یکی نبود پیش شماره من تو سایت سرویس نمیداد زنگ که زدم گفت به منطقه شما هم سرویس میدیم کلا باید زنگ زد
موفق باشید
چراغ USB قطع میشه بعد از یکی دو دقیقه هم سیستم بطور کامل هنگ میکنه راستی پورته USB رو هم عوض کردم فایده نداشت...
احتمالا مشکل از سیستم هست...
درایور usb مودم را پاکش کن دوباره نصبش کن..
اگه درست نشد یه ویندوز عوض کن...
چرا از پورت lan استفاده نمی کنی؟!
اینم از 6 تای اولی آقا رسوا خواب یعنی چی خوبه بده از کجا میشه فهمید خیلی گلی.
![]()
از این عکس اینا را میشد فهمید
1. ارتباط با مودمت 54ms طول میکشد تا ارتباط برقرار کند
2.پینگت خیلی بالاست
وقتی داشتی این دستور را اجرا میکردی دانلود داشتی میکردی؟
موفق باشید
برای هرارتباطی سه بار تست میگیره. میبینید که سه تا ستونم وجود داره. اگه دقت کنید بعضی از ستونا * دارند. هر ستاره به معنی اینه که اون تست ناموفق بوده. حالا اگه هر سه بار که تستا ناموفق بودند timeout میده (پیام time out رو توی اون سطر نشون میده) و مسیر دیگه ای رو انتخاب میکنه.به تعداد دفعات محدودی این کارو میکنه.
ارتباط با مودم همونطور که گفتم زمانش همیشه خیلی کمه 1 یا 2 میلی ثانیه. ارتباط با مودم 192.168.2.1 یا 192.168.1.1 هست یا هر آی پی هایی که خودتون تو مرورگر میزنید تا وارد تنظیمات مودم بشید. توی این تست دوستمونم ارتباط با مودم وجود نداره.
اصولا این دستور تو مباحث هک و برای footprinting کردن سایت مقصد استفاده میشه.
اینجا هم به خاطر این مطرح شده که ببینیم ping ما تو هر مرحله از ارتباطامون چقدره.
بالاخره هدف ما اینه که بدونیم پینگمون چقدره که همونطور که گفتم تو پستای قبلی خیلی راحت از همون دستور ping استفاده میکنیم. ولی چون دوستمون رسول تو ارتباطش مشکل داشته و پشتیبانی بهشون گفته بود که ازین تست استفاده کنه و نتیجه رو بهشون بگه با دوستان این بحثا رو مطرح کردیم.
پینگ شما هم بالاست. اگه همون حول و حوش 12 شب به بعد بوده که واسه اکثر بچه ها همینطوریه ولی اگه تو ساعات معمولی و غیر رایگان اینطوری باشه با پشتیبانی مطرح کنید. اگه از دستور پینگم استفاده میکردید بازم میدیدید که پینگتون بالا بود. منظورم اینه که نتیجه با هم فرقی نداره.
Last edited by radium; 20-09-2009 at 08:25. دليل: تکمیل
توی هر مرحله از ارتباطمون 3 بار تست میگیره. و نتیجه ها رو تو سه تا ستون مینویسه. اگه دقت کنید بعضی از ستونا * هستند. اینا تست های ناموفق رو نشون میدن. اگه تو هر سه تا تست ناموفق باشه time out میده (پیام time out رو توی اون سطر نشون میده) و یه مسیر دیگه رو انتخاب میکنه. به تعداد دفعات محدودی این کارو میکنه.
ارتباط با مودم زمان خیلی کمی داره (1 میلی ثانیه) ارتباط با مودم 192.168.2.1 یا 192.168.1.1 یا هر آی پی دیگه ای هست که شما تو مرورگر میزنید تا وارد تنظیمات مودم بشید. تو تست این دوستمونم ارتباط با مودم وجود نداره.
ما ازین تست استفاده کردیم تا زمان پینگمون رو تو هر مرحله بدونیم.
اصولا از این دستور تو مباحث هک و برای footprinting سایت مقصد استفاده میکنیم.
بالاخره ما میخوایم زمان پینگمون رو بدونیم که همونطور که تو پستای قبل گفتم از همون دستور ping راحت استفاده میکنیم.
چون دوستمون رسول تو ارتباطش مشکل داشته و پشتیبانی ازش خواسته بود که این تست رو انجام بده و نتیجه رو بهشون بگه با دوستان این بحثا رو مطرح کردیم. وگر نه با همون دستور ping متوجه پینگمون میشیم.
پینگ شما زیاده. اگه همون حول و حوش 12 شب به بعد بوده که واسه منم همینطوریه احتمالا واسه اکثر دوستانم پینگ میره بالا تو ساعات رایگان. ولی اگه تو ساعات غیر رایگان وضعیتتون اینطوریه با پشتیبانی مطرح کنید.
هم اکنون 95 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 95 مهمان)