از دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟
از دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟
دوست عزیز به ایملت فرستاده شد
دوست عزیز ممنون از ایمیلت اما این کتاب نویسندش عباسعلی رضایی نیست و نمیشه جواب سوالات تشریحی را به صورت کامل ازش درآورد. مجید جان پاسخنامه تشریحی یکی دوتا نمونه سوال آخیر پیام نور را اگه داری بیزحمت برام ارسال کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : بنا به درخواست بازدیدکنندگان نمونه سوالات نیمسال دوم ۹۳-۹۲ دانشگاه پیام نور برای دانلود به صورت کاملا” رایگان در سایت قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : در راستای افزایش امکانات سایت نمونه سوالات پایان ترم نیمسال های مختلف برای دریافت آماده می باشد.این مجموعه کاملترین آرشیـــــــــــــو رایگــــــــان نمونه سوالات نیمسال دوم 93-92 دانشگاه پیام نور موجود در اینترنت می باشد
تمام نمونه سوالات با فرمت PDF می باشد و به صورت لینک مستقیم از سرور قدرتمند سایت می باشد. لطفا تقاضای نمونه سوالات نیمسال دوم 93-92 نکنید. فعلا همین رشته ها در دسترس ما هست.اگر رشته های جدیدی به دستمان برسد در سایت قرار خواهیم داد.هر گونه نظر در مورد تقاضای نمونه سوال حذف می شود
همچنین می توانید نمونه سوالات مربوط به نیمسال های قبل را از لینک زیر دریافت کنید:
داداش به خدا من رشتم یچی دیگس اونم برات تو نت گشتم پیدا کردم فرستادم
شرمنده
این کتاب عباسعلی از این ترم شده منبع این درس ترمهای قبل کتاب احسان ملکیان بود. منم سر نمونه سوالا اینو فهمیدم هر چی میگشتم پیدا نمیکردم این سوالا از کجای کتاب اومده !!! خلاصه بشین کتاب و بخون که ما سری اول این کتابه جدیده ایم ، ولی در کل شاید 60 تا 70 درصد مطالب همون قبلیاس.
این کتاب عباسعلی از این ترم شده منبع این درس ترمهای قبل کتاب احسان ملکیان بود. منم سر نمونه سوالا اینو فهمیدم هر چی میگشتم پیدا نمیکردم این سوالا از کجای کتاب اومده !!! خلاصه بشین کتاب و بخون که ما سری اول این کتابه جدیده ایم ، ولی در کل شاید 60 تا 70 درصد مطالب همون قبلیاس.
مجید جان این حرفا چیه همین که وقت گذاشتی و پاسخ دادی کلی برام ارزش داره دستت دردنکنه.
این متن کتاب هوش مصنوعی چقدر بده! 200 صفحه خوندم یعنی 1 جمله هم ازش یادم نمونده! حالا باز خوبه سوالاتش معلومه و همش تکراری میاد اونارو یاد بگیریم میشه پاس کرد.
اره خیلی بده اصلا ادم نمیتونه مطلبش جمع بندی کنه خیلی گنگه .از کتابای رانکوهی هم بدتر نوشته شده .خوبه 200 خوندی من صفحه 85 گیر کردم
قسمتهای مهمش چیه ؟من که فکر نکنم تا پس فردا بتونم تمومش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)