خط قزوین , پینگ بالا
تا کی باید چوب "غیر پایتخت نشین" بودنمون رو بخوریم ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خط قزوین , پینگ بالا
تا کی باید چوب "غیر پایتخت نشین" بودنمون رو بخوریم ؟
Last edited by minime; 14-09-2011 at 12:06.
امروز بعد یک هفته زنگ زدن و پیگیری کردن، یه مرده از خدمات فنی گوشی رو برداشت خودش از تو شرکت 4.2.2.4 رو پینگ کرد دید پینگش بالای 800 هست گفت مثل اینکه پینگ منم بالاست(چقدر خندیدم من)
و احتمالا خط تبریز خراب بوده مارو انداختم رو قزوین(یا بر عکس دقیق یادم نیست) جونه من خدمات فنی رو داری! حالا اگه خودش مشکل نداشت مشکل یا از مخابرات بود یا از خط من
گفت که به مدیر فنی خبر میده تا پیگیری کنه...(خدا کنه همینکارو کنه) کلا باید اینقدر زنگ بزنی تا جوابتو درست بدن
![]()
دوستان لطفا نظرات کارشناسیشون رو راجب تریس زیر بدند بدجور نت داغونه تو رودسر
Last edited by ANALIA2011; 14-09-2011 at 13:00.
از منطقه 4 مخابراتی گزارش میدم . نیم ساعته همه چی رفته رو هوا . قبلا خوب بود . اول که کانکت نمیشد و الان هم بعد کانکت سرعت از 5 کیلوبایت بالاتر نمیره . زنگ زدم پشتیبانی ، میگه دیتای استان مشکل پیدا کرده و سرتاسری هستش .
کسانی که منطقه 4 هستن یا بقیه دوستان مال شما هم به همین شکله .
شرکت گیلانت - 256 نامحدود
تایید میشه
دیتای استان باز مشکل پیدا کرده احتمالا
شاتل سرویس 2 مگ خط 5. فاجعه ی پینگ بعد از یک هفته همچنان ادامه دارد! پینگ 4.2.2.4 امروز رو 800!
Last edited by soosmar_asl; 14-09-2011 at 13:33.
بچه های بالا خبر دادن؟
واسه ما که حل نشد
کدوم شرکت سرویس داری؟
از کدوم شهر؟
نخود آش که خوبه اما باید نخود شسته شده باشه که شما نیستین.
نکته ی دوم اینکه من در پست قبل نگفتم که مشکل از مودم شما هست و فقط گفتم که تریست بزارین که ببینیم مشکل از کجاست که شما ظاهرا تفاوت این 2 تا رو تشخیص نمیدین که عجیب هم نیست اگر تشخیص ندین!
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
[QUOTE=Evil47;6461583]شما کلا خوی تهاجمی و بی ادبانه دارین و صحبت کردن با موجوداتی مثل شما بی مورده.بله اگه دست شما دوستا به اصطلاح خودتون OLD! بود باید بن دائم میشدیم ! lol
تو که اصلا پست منو درست نمیخونی و نمیدونی از کدوم شرکت سرویس میگیرم پس اولا بحث کردن با تو بیخوده چون فقط حرف خودتو میزنی، دوما چرا دیگه پست منو نقل قول میکنی ؟!
"در این حالت و این تصویری که شما گذاشتی تنها می شه گفت که بندویت شما از مودم پر شده و همین! "
ببین آقای کارشناس ! (این مشکل یابی کارشناسانت منو کشته، عجب چیری گفتی ! بندویت ! یادت باشه یه کلاس واسم بذاری بینم بندویت با سرعت انتقال رابطه عکس داره یا مستقیم !) من چند ساله ADSL دارم مشکلم با نت خودم هیچ، لطفا اگه سوادشو ندای به کَس دیگه راهنمایی نده که باورش بشه مشکل از خودشه... ، من دستور ping 4.2.2.4 میزنم پینگ میره بالای 1000 ، بازی های آنلاین رو که دیگه نگو... ، اکثر دوستام که از اندیشه میگیرن تو خط 6 و پینگشون عین منه ! میگم همه Tracert کنن واست سند کنن، یه کارشناسی بکن ببین مشکل از کجاست !
آخه عزیز من جوری میگی انگار فقط خودت Tracert کردن بلدی !!! دارم بهت میگم پینگ بالاست و میدونم مشکل از کجاست ، تو داری میگی "دوستان 100 بار باید به شما یه مطلب رو گفت اما باز هم غیر تخصصی عکس می زارین - زمانی که پینگتون اینقدر می ره بالا کنار این پینگ tracert -d www .site .com رو هم بزارن تا ببینم از کجا می ره بالا ."
کسی که داره به شعور کاربرهای اینجا توهین میکنه تویی عزیزه منتو خودت چیزی تو کلت فرو نمیره ، لازم نیست 100 بار واسمون توضیح بدی.
![]()
من گفتم کلا از ساعت 10 - 11 صبح تا 3 - 4 شب وضع پینگ اینه
پس یعنی از ساعت 4 تا 10 صبح پینگم خوبه ، با این نظر تخصصی که دادی و گفتی مشکل از مودم هست ، فکر کنم مودمم تایم بندی شده از همین شرکت ناقلا اندیشه که فقط تو این ساعات پینگ خوب بهم بدهای ناکِس ها
بذار ببینم ! من که مودمم رو اصلا از بیرون خریم !
فکر کنم اون فروشگاه با اینا تبانی کرده
یا اینکه عقل شمارو موش خورده
یه سر به همین چند صفحه آخر بزن کاربرهای اندیشه رو ببین و پینگهایی که گذاشتن ، قطعا من و اونا طی این چند ماه که وضع پینگ خراب بود بیشتر از شما پیگیری کردیم تا مشکل رو پیدا کنیم(که پیدا هم کردیم مشکل همین اندیشه هست)، حالا تو باز بیا واسه ما کرشناسی کن . این پینگ هایی هم که میزاریم صرفا جهت اطلاع سایر دوستان همشهری هست.
در ضمن من با هرکس اندازه فهم و ادب خودش حرف میزنم، احترام خودت رو نگه دار ، پرسنل اندیشه اونقدر نفهم هستن که وقتی دارم باهاشون حرف میزنم باید واسشون فرق بین پینگ و سرعت دانلود رو توضیح بدم، آخرش هم بگن "ها!؟" ! با این وضع هم دارن به یه ملت سرویس میدن، فرقی نمیکنی مکان عمومی هست یا private ، وقتی یکی احمقه یعنی احمقه !
خدایی نکرده دزد بزنه خونت میری یواش در گوشش میگی آقا دزده برو بیرون؟پرسنل احمق اندیشه ، سواد درستی از شبکه ندارن ، اونوقت نشستن دارن خدمات میدن ، خیلی بدتر از این چیزهایی که گفتم هستند...
خوب یک کلمه می گفتی تریست کردی و دیدی مشکل از کجاست دیگه! من که نمی دونستم 60 سال پیش شما تریست کردی و دیدی مشکل از کجاست. اما گفتم کسی که عکس پینگ می زاره باید بغلش تریست رو هم بزاره اگر نزاره یعنی حرفض صد تا یه غازه
اگر از ساعت 10 و 11 تا 4 وضعیتت همینه پس حتما باید خودت رو به یک پزشک نشون بدی.
عقل من رو موش خورده اما عقل شما رو موش کور خورده D:
من کاری ندارم از کجا سرویس گرفتی. اینترنت تو ایران کلا داغونه و ارزش نداره که من بخوام با تو بحث کنم که هیچ اطلاعات فنی نداری و بی دلیل و منطق و خارج از مسائل فنی حرف می زنی.
اتفاقا من هم با آدم ها به اندازه ی شخصیت خودشون صحبت می کنم و به دلیل اینکه شما رو فاقد شخصیت می بینم دیگه جواب شما رو نمی دم.
شما در همین جملاتتون 60 بار به من فقط توهین کردین حالا اندیشه به جهنم اما چه قدر یک آدم می تونه بی ادب باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)