تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1081 از 3347 اولاول ... 815819811031107110771078107910801081108210831084108510911131118115812081 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,801 به 10,810 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان بنده اینرنت adsl در مشهد دارم که از کیفییتش چون ماله مخابراته اصلا راضی نیستم میخاستم از این مودمهای همراه 4g بگیرم ب و با سیم کارت وصل بشم بنظر شما خوبه؟اگه حوبه از کدوم شرکت بگبرم ایرانسل یا همراه اول با رایتل و چه طرحی؟و ایا سرعتهاش خوبن یانه؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام ۹۳۳۲۹۱۳۴رو بفرست به ۷۳۷۱۱۱۶۷ اینو بفرست تو گروهای ک هستی واسه ایرانسلی ها شارز میاد تو گوشیشون باش
    کسی میدونه جریان این پیام که همه جا پخش شده چیه؟
    یه عده سودجو میان پخش می کنن تا کاسبی کنن. وقتی می فرستی یک سرویس ارزش افزوده فعال میشه و برات روزانه پیام می فرسته و از حسابت کم می کنه حتما باید لغو لاتین رو با حروف بزرگ بفرستی تا لغوش کنی
    LAGHV

3. 8 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من گوشیم 4g را ساپورت میکنه و سرعتش هم خوبه البته انتن دهیش فول نیست رفتم دفتر مرکزی ایرانسل یه مودم 4g بخرم که راحتتر از گوشی باشه مسئولش که اونجا بود گفت مودم بخری فقط پولت را هدر دادی همون با گوشی استفاده کنی بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

یه عده سودجو میان پخش می کنن تا کاسبی کنن. وقتی می فرستی یک سرویس ارزش افزوده فعال میشه و برات روزانه پیام می فرسته و از حسابت کم می کنه حتما باید لغو لاتین رو با حروف بزرگ بفرستی تا لغوش کنی
    LAGHV
    مسابقه ضرب المثل هست
    به هرکی عضو میشه میگه این کد واسه تو هست این رو به دوستات بده و بگو بفرستن
    هر 3 نفری که این کد رو بفرستن واسه اون شماره بهت 1000 تومن شارژ میده
    حالا ایشونم هم کدی رو که واسش اومده رو گذاشته
    حالا شما اینو میفرسیتی به اون شماره و بعدش واسه شماره شما یه کد تخصیص میده و شما میدی به بعدی ها و .......

6. 2 کاربر از smj.hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان بنده اینرنت adsl در مشهد دارم که از کیفییتش چون ماله مخابراته اصلا راضی نیستم میخاستم از این مودمهای همراه 4g بگیرم ب و با سیم کارت وصل بشم بنظر شما خوبه؟اگه حوبه از کدوم شرکت بگبرم ایرانسل یا همراه اول با رایتل و چه طرحی؟و ایا سرعتهاش خوبن یانه؟
    بهتره از 3G یا 4G ایرانسل استفاده کنی به علت اینکه طرح های بلند مدت خوبی داره و سرعت هم خوبه مشکلی نداره منم از به خاطر مخابرات به 3G ایرانسل پناه اوردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من گوشیم 4g را ساپورت میکنه و سرعتش هم خوبه البته انتن دهیش فول نیست رفتم دفتر مرکزی ایرانسل یه مودم 4g بخرم که راحتتر از گوشی باشه مسئولش که اونجا بود گفت مودم بخری فقط پولت را هدر دادی همون با گوشی استفاده کنی بهتره
    چه جالب یعنی هستن کسایی که به ضرر خودشونم کار کنن؟
    البته نظر ایشون غلط بوده
    مصرف باتری در حالت 4 جی 30% بیشتره اگه با خوده گوشی بخوای کار کنی که دائم باتریت در حال دشارژه چون گوشیهایی که در حال حاضر 4 جی دارن توی ایران فعلا کم هستن و کلا گوشیها فعلا یکی از مشکلات اصلیشون باتریه مگه اینکه گوشی داشته باشی که باتریه بسیار خوبی داشته باشه
    مثلا وان مکس همراه با پاور کیس اگه داشته باشی استفاده از 4 جی موجه تره چون باتری 4450 میلی امپری در اختیارت قرار میگیره و استفاده از 4 جی رو زیاد حس نمیکنی ولی اگه مثلا گوشیت desire 510 باشه دائم باید شارژش کنی
    حتی اگه بخوای از طریق thetring به پی سی وصلش کنی باتریه گوشی در حالت شارژ و دشارژ همزمان قرار میگیره که باعث کم شدن عمر باتری میشه
    باتریهای یونی و پلیمری عمر حدود 300 تا 500 بار شارژ رو دارن که بعد از این مدت 20% از ظرفیتشون کم میشه پس هر چی کمتر شارژ کنی عمر بیشتری دارن مخصوصا که باتریای جدید اکثرا تعویضشون مشکل تره و گوشی باید باز شه بسته به نوع گوشی که سخت تعمیر باشه یا نه مثلا همین ام 8 یا وان مکس جزو گوشیهای سخت تعمیرن مخصوصا توی ایران شما بدیش برای تعمیر ممکنه گوشی از قبلش هم بدتر بشه
    به نظر من برای کسی که دانلودره یا میخواد ای دی اس ال و جمع کنه مودم بهترین گزینست و برای کارای ضروری و عادی از گوشی در حالت 3 جی و در مواقع خاص از 4 جی استفاده کنه..

9. 2 کاربر از boose_bar_khoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مسابقه ضرب المثل هست
    به هرکی عضو میشه میگه این کد واسه تو هست این رو به دوستات بده و بگو بفرستن
    هر 3 نفری که این کد رو بفرستن واسه اون شماره بهت 1000 تومن شارژ میده
    حالا ایشونم هم کدی رو که واسش اومده رو گذاشته
    حالا شما اینو میفرسیتی به اون شماره و بعدش واسه شماره شما یه کد تخصیص میده و شما میدی به بعدی ها و .......
    پس یه جور تبلیغ و بازاریابیه

11. این کاربر از boose_bar_khoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

آنتن 3G نسبت به قبل خیلی بهتر شده سرعتشم قابل قبول و خوبه اکثراH+ و فول آنتن هست سرعت دانلود هم بیت 300 تا 400 هست قبلا 3G وجود نداشت هم انتن هم سرعت

آنتن دهی 4G هم بهتر شده ولی سرعت فرقی نکرده دانلود هم بین 700 تا 900 هست

13. 3 کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

البته نظر ایشون غلط بوده
    مصرف باتری در حالت 4 جی 30% بیشتره اگه با خوده گوشی بخوای کار کنی که دائم باتریت در حال دشارژه چون گوشیهایی که در حال حاضر 4 جی دارن توی ایران فعلا کم هستن و کلا گوشیها فعلا یکی از مشکلات اصلیشون باتریه مگه اینکه گوشی داشته باشی که باتریه بسیار خوبی داشته باشه
    مثلا وان مکس همراه با پاور کیس اگه داشته باشی استفاده از 4 جی موجه تره چون باتری 4450 میلی امپری در اختیارت قرار میگیره و استفاده از 4 جی رو زیاد حس نمیکنی ولی اگه مثلا گوشیت desire 510 باشه دائم باید شارژش کنی
    حتی اگه بخوای از طریق thetring به پی سی وصلش کنی باتریه گوشی در حالت شارژ و دشارژ همزمان قرار میگیره که باعث کم شدن عمر باتری میشه
    باتریهای یونی و پلیمری عمر حدود 300 تا 500 بار شارژ رو دارن که بعد از این مدت 20% از ظرفیتشون کم میشه پس هر چی کمتر شارژ کنی عمر بیشتری دارن مخصوصا که باتریای جدید اکثرا تعویضشون مشکل تره و گوشی باید باز شه بسته به نوع گوشی که سخت تعمیر باشه یا نه مثلا همین ام 8 یا وان مکس جزو گوشیهای سخت تعمیرن مخصوصا توی ایران شما بدیش برای تعمیر ممکنه گوشی از قبلش هم بدتر بشه
    به نظر من برای کسی که دانلودره یا میخواد ای دی اس ال و جمع کنه مودم بهترین گزینست و برای کارای ضروری و عادی از گوشی در حالت 3 جی و در مواقع خاص از 4 جی استفاده کنه..
    من قبلا هم گفتم دوستان دیگه هم گفتن وقتی گوشی شارژ باشه و شما از طریق USB ایتنرنت رو بگیرید و از گوشی به عنوان مودم استفاده کنید گوشی در حالت 4G و استفاده شبانه نه داغ میکنه و نه شارژ خالی میکنه سه تا گوشی امتحان کردم حتی آیفون 6 هم همینطور هست بزرگترین ایراد هم ایرانسل برطرف کرد وقتی گوشی 4G میرفت زنگ نمیخورد ولی الان درست شده ولی درسته کلا اگر بخوای ایتنرنت همیشه داشته باشی و دانلود شبانه و به فکر باتری نباشی مودم USB دار بهتره البته وای فای نداره که وای فای جدا 30 هزار تومن
    اضافه کنم همین الان گوشی در حالت مودم هست و داره شارژ میشه اصلا داغ نمیکنه و شارژ هم مثل حالت معمولی همیشه هست

بزرگترین ایراد هم ایرانسل برطرف کرد وقتی گوشی 4G میرفت زنگ نمیخورد ولی الان درست شده
    Last edited by WHICH1; 09-03-2015 at 18:56.

15. 2 کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

البته نظر ایشون غلط بوده
    من گوشیم نوت 4 هست خودم برای اینکه که به گوشی فشار نیاد میخواستم مودم بخرم چون فاصله کامپیوتر تا نقطه ای از خونه که انتن دهی lte بهترین حالت هست زیاده و برای اتصال از حالت هات اسپات گوشی استفاده میکنم که فشار زیادی به باطری و خود گوشی میاره در عرض 5 ساعت باطری فول شارژ کاملا تخلیه میشه (اگه فاصله کمتر بود با کابل usb عالی میشد چون اصلا به گوشی فشار نمیاره) حالا چون شنیدم مودم انتن دهی بهتری داره و هم راحتتر از گوشی هست دائم هم میتونم تو برق بزارمش خواستم مودم بخرم

17. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •