تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1081 از 1849 اولاول ... 81581981103110711077107810791080108110821083108410851091113111811581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,801 به 10,810 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان DNS server های 77.77.77.77و 77.77.77.78 های وب هم برای شما از دیشب کار نمیکنه؟ دیشب تا الان هیچ پینگی نمیده همش تایم اوته خیلی مسخره است dns شرکت پوکیده وای به حال dns گوگل

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

13 بدون شرح !!!

میدونستید های وب برای این تبلیغات و تبلیغات تلویزیونی و تبلیغات دور زمین والیبال در لس آنجلس آمریکا چقدر هزینه میکنه ؟؟؟
    Last edited by EhsanCPU; 01-06-2015 at 18:55.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

تبلیغ نت 8 مگ میکنه؟ چقدر ما عقب موندیم از بقیه!!!
    دوستان های وب فقط داره کاربر میگیره، وضعیت تک کانکشن رو نمیدونم اما پینگ تایم سرور خارجی بازی آنلاین من میانگین 750 شده! یعنی فاجعه.. . آسیاشت که اوصل بدترین پینگ رو داره، نصف خای وب داره پینگ میده! به هر حال مصرف نت من کمه ب خاطر همین بسته برنزش در میاد ماهی 6-7 تومن، اما سرویس اصلی من نیست،

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

تبلیغ نت 8 مگ میکنه؟ چقدر ما عقب موندیم از بقیه!!!
    دوستان های وب فقط داره کاربر میگیره، وضعیت تک کانکشن رو نمیدونم اما پینگ تایم سرور خارجی بازی آنلاین من میانگین 750 شده! یعنی فاجعه.. . آسیاشت که اوصل بدترین پینگ رو داره، نصف خای وب داره پینگ میده! به هر حال مصرف نت من کمه ب خاطر همین بسته برنزش در میاد ماهی 6-7 تومن، اما سرویس اصلی من نیست،

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز خیلی هم اصولی نظر میدیم شما فقط این پست ها رو میخونید‌. کلی در‌این مورد بحث شده اگر بخوای اصولی هم برات از اول توضیح میدم مشکل کجاست. من نزدیک دوساله از این شرکت دارم خب وقتی تو این یکسال داره هر روز بدتر میشه بیام تبلیغ کنم های وب چقدر خوبه که چتد نفر دیگم فریب بدم!!! بعدش همش بازیه کلش نیست وقتی نتونه یه کلش با اون سرور قوی بالا بیاره فاجعست. همه مثل شما دانلودر نیستن که با دانلود منیجر با ۳۲ کانکشن با فشفشه بشینن سریال و فیلم و.... دانلود کن. معیار من تک کانکشن خوب پایداری پینگ مناسب و .... در حد خوب واسه ایرانه. من نه دی وی دی فروشم که صبح تا شب پهنای باند و با فشفشه اشغال کنم که بگم به به های وب خوبه!!!! نه عشق دانلود. بنا به نیازم اگر از فیلمی سریالی نرم افزاری خوشم بیاد دانلود می کنم . همه چیز دانلود نیست. وقتی نشه یه اپ با گوشی اپدیت کرد فاجعست. یعنی شما فقط پست های تعریف از های وب خوندی؟!؟ کاربرای شاکی خیلی بیشترن تا راضی! بعدشم مرکز مخابراتی نداره اکثرا تو تهران مشکل دارن. فشفشه برای کارای ضروری و دانلودهای سنگین عالیه اما نه برای دی وی دی فروختن و.....
    امروز یه تبلیغ خنده دار از های وب تو همت دیدم نوشته دیگر نگران شب نباشید با فشفشه. باید می نوشت دیگر نگران اینترنت نباشید با های وب چون شب و روز نداره کل پهنای باند با فشفشه درگیره!!!

دوستان جالبه تو لیگ جهانی والیبال های وب تبلیغ داره توبازی تیم ملی تو لس انجلس دیدم. ببینید چه پولی از مردم به جیب زده. چه مقدار کاربر گرفته امادریغ از افزایش پهنای باند خارجی.

Sent from my iPhone using Tapatalk

اینجوری که شما میگینم نیست . من کاربرای اینجارو نمیگم برای کسانی که خودم براشون سرویس گرفتم میگن . در ضمن اینجوریم که شما میگین اینگاری بقیه شرکت عالین فقط همین های وب افتضاح همه شرکتهای اینترنت تو ایران همشون مشکل دارن کدومشون تا حالا کاربرا رو تونستن راضی نگه دارن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز خیلی هم اصولی نظر میدیم شما فقط این پست ها رو میخونید‌. کلی در‌این مورد بحث شده اگر بخوای اصولی هم برات از اول توضیح میدم مشکل کجاست. من نزدیک دوساله از این شرکت دارم خب وقتی تو این یکسال داره هر روز بدتر میشه بیام تبلیغ کنم های وب چقدر خوبه که چتد نفر دیگم فریب بدم!!! بعدش همش بازیه کلش نیست وقتی نتونه یه کلش با اون سرور قوی بالا بیاره فاجعست. همه مثل شما دانلودر نیستن که با دانلود منیجر با ۳۲ کانکشن با فشفشه بشینن سریال و فیلم و.... دانلود کن. معیار من تک کانکشن خوب پایداری پینگ مناسب و .... در حد خوب واسه ایرانه. من نه دی وی دی فروشم که صبح تا شب پهنای باند و با فشفشه اشغال کنم که بگم به به های وب خوبه!!!! نه عشق دانلود. بنا به نیازم اگر از فیلمی سریالی نرم افزاری خوشم بیاد دانلود می کنم . همه چیز دانلود نیست. وقتی نشه یه اپ با گوشی اپدیت کرد فاجعست. یعنی شما فقط پست های تعریف از های وب خوندی؟!؟ کاربرای شاکی خیلی بیشترن تا راضی! بعدشم مرکز مخابراتی نداره اکثرا تو تهران مشکل دارن. فشفشه برای کارای ضروری و دانلودهای سنگین عالیه اما نه برای دی وی دی فروختن و.....
    امروز یه تبلیغ خنده دار از های وب تو همت دیدم نوشته دیگر نگران شب نباشید با فشفشه. باید می نوشت دیگر نگران اینترنت نباشید با های وب چون شب و روز نداره کل پهنای باند با فشفشه درگیره!!!

دوستان جالبه تو لیگ جهانی والیبال های وب تبلیغ داره توبازی تیم ملی تو لس انجلس دیدم. ببینید چه پولی از مردم به جیب زده. چه مقدار کاربر گرفته امادریغ از افزایش پهنای باند خارجی.

Sent from my iPhone using Tapatalk

اینجوری که شما میگینم نیست . من کاربرای اینجارو نمیگم برای کسانی که خودم براشون سرویس گرفتم میگن . در ضمن اینجوریم که شما میگین اینگاری بقیه شرکت عالین فقط همین های وب افتضاح همه شرکتهای اینترنت تو ایران همشون مشکل دارن کدومشون تا حالا کاربرا رو تونستن راضی نگه دارن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

خب چی بگیم بهشون؟! اینا شبانه رو یک طرح تشویقی میدونن و اصلا اجباری به دادنش ندارن :/ (خود وزیر میگفت!)
    برید بریزید ی جایی به خود های وب بگیم شاید ب عقل بیان،من خودمم تو اینستاگرامشون کلی بحث کردم،هی میگن با فشفشه نیازی به دانلود شبانه نیست :|| نیازشو من میفهمم یا تو؟!
    ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
    شما هم برید توی پیج اینستاگرامشون کامنت بزارید!حداقل یکی هست ک باهاش مستقیم بحث کنید و نظرتون رو بگید!(حتی اگه فکر میکنید تاثیری نداره حداقل برید و اعتراضتون رو نشون بدید!!)

خیلی برام جالبه وقتی از شرکتی خرید می کنیم و شرکت پهنای باند سرویس 128-256-512 یا 1مگمون رو تا 4 مگ باز می ذاره و مثل بنز دانلود می کنیم زنگ نمی زنیم بگیم ممنون که داری چند برابر پولی که دادم داری بهم خدمت رسانی می کنی بعدش تو شرایط فعلی که فیلترینگ هوشمند داره انجام میشه و پهنای باند شرکت خصوصیا گرفته شده و شرکتا دارن همون سرعتی که بابتش پول دادیمو بهمون میدن می خواییم بریم شکایت کنیم،ایمیل بفرستید ولی فقط خودتونو ضایع کردین ، قبل از گیر دادن به های وبو شاتلو پارسو ... یه کم سرچ کنین ببین اوضاع زیر ساخت مملکت چجوریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سرویس ۲۵۶ های وب توی تایم رایگانش چقدر سرعت داره
    کسی میتونه از تایم رایگانش موقع های ساعت ۲:۳۰برام عکس بزاره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

Last edited by maryam-2612; 02-06-2015 at 11:57.

10. این کاربر از maryam-2612 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

میدونستید های وب برای این تبلیغات و تبلیغات تلویزیونی و تبلیغات دور زمین والیبال در لس آنجلس آمریکا چقدر هزینه میکنه ؟؟؟

نه چقدر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •