یعنی حاضری بری آسیا دزد ؟؟؟؟؟؟
آره خودمون زیادش کردیم تا رضایتتون جلب بشه و خطتون رو تخلیه نکنید![]()
یعنی حاضری بری آسیا دزد ؟؟؟؟؟؟
آره خودمون زیادش کردیم تا رضایتتون جلب بشه و خطتون رو تخلیه نکنید![]()
من و تو که قربانی شدیم
نوبت محمد و lamp23 هستیکی بره آسیاتک، یکی هم بره شاتل، الله یخلق ما یشاء و لهم فی جنة خالدون
![]()
جناب lamp كه از كارمندا هستن بفهمن رفته از شاتل گرفته كه اخراجش ميكنن :دي![]()
نه با شاتل بودم!
چه فایده شما دان استریمو زیادش کنید ولی ما که ibs زیر دستمونه هی باید هر روز بدبختی بکشیم و درستش کنیم شما هم نشستید زیر کولر و همش کاربرا رو سرکار میزارید و مسخرشون میکنید
امروز ibs اعصابمو داغون کرد نمیدونم چی شده بود فکر کنم این علی(همون هکر معروف)ه/کش کرده بود دیگه خسته شدم از بس ibs رو درست کردم شاید این ماه انصراف دادم نمیخوام نفرین مردم گریبان گیرم بشه خودم هم خیلی خسته شدم![]()
من که میرم پارس شنبه درخواست تا دوشنبه تخلیه تا پنجشنبه رانژه![]()
خیلی فرقی نداره، فقط تو چت روم ها آخرش هی کار به فحش و دعوا میکشه، الان کمتر میکشه
lamp23 هوی! (پسرعمه زا) بیا این دان استریم ما رو هم زیاد کن جان خودت
خوب پس دیگه خودت میمونی محمدمیری آسیاتک، بعدش اگر کار نکرد، روز دوم انصراف میدی، میری شاتل، هزینه اش هم بذار به حساب همون 20گیگی که صفا کردی
![]()
بقول دزفولیا: مناد بندیرش(بمون منتظرش تا با چنین سرعتی اتفاق بیفته).
تازه هفته ی دیگه نیمه شعبانه، یه هفته اینور، یه هفته اونور، کارمندان محترم به فراخی مفرط دچار میشن![]()
نه سروش جان شما اول وآخرش مشتری خودمونی اینو تجربه ثابت کرده![]()
اگه بحث کنی دان استریمتو کم هم میکنم
ولی سروش هر جا میری سمت آسیاتک نرو ، کیفیت گازوئیلی سرعت لاکپشت خدمات ...وز
اون وی پــی انـ هم معلوم نیست کار کنه واسه دوستم (شاتل 128 ) کلا وی پـــ انــ کار نمیکرد حالا نمیدونم پورتهاشو بسته بودن یا .....
Last edited by lamp23; 06-06-2014 at 02:52.
اخه lamp که ضحی ست و تو اکسینی چطور دان استریمتو زیاد کنه؟!!!!!!
2 راه داری یا اینکه تخلیه کنی و بری ضحی که lamp دان استریمتو زیاد کنه یا من به بچه های اکسین سفارش کنم
فقط از شر مخابرات راحت شم رانژه شدنم سریعه ( واسه من سریعه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)