سلام دوستان
از دیروز خط من که روی ده مگ بوده رو روی 5 مگ بستن
راه حلی برای اعتراض هست یا خیر؟
سلام دوستان
از دیروز خط من که روی ده مگ بوده رو روی 5 مگ بستن
راه حلی برای اعتراض هست یا خیر؟
از دیروز ظهر تا امروز ظهر کلا اینترنت قطع بوده
دوستان حواسشون باشه که مخابرات در این تاپیک گوشی دستشه! بنده در این کامنت گفتم پینگ سرورهای هلند و انگلیس پایینه ، اما از دیروز برای اولین بار پینگ اینها هم داغون شد . حواستون باشه مثل من سوتی ندید و گوشیو دست این حرومخورا ندید ...
باید آمارش دستت باشه و قبل از تموم شدن شارژش کنی . اون اوایل و قبل از بالا کشیدن مخابرات از طرف اون نهاد نظامی اینطوری نبود و میشد بعد از اتمام حجم هم شارژ کرد . اما اینم شده راه دزدی جدید این مال حروم خورها .
در هر صورت شاید بتونی با تماس با ۲۰۲۰ درخواست شارژ بدی . (مطمئن نیستم) البته فقط در صورتیکه ۱۰ گیگ شارژ روی قبض رو مصرف نکرده باشی .
چند روزه که سایت 2020 یا همون پنل کاربری به شدت اوضاعش خرابه . همش قطع میشه و از دسترس خارجه . وقتی هم که درست میشه بیشتر از نیم ساعت دووم نداره . واسه بقیه دوستان هم چنین مشکلی وجود داره ؟
سلام
دوستان این پنل کاربری پلوتون یوزر و پسوردش چیه؟ فرق داره با شماره تلفن؟
من اون ترکیب یوزر 313+تلفن و پسورد شماره تلفن+!@ که امتحان کردم وارد نشد
یه سوال دیگه این طرح حرفه ای ها که 2 تا 7 صبح 99 درصد رایگانه بعد از مقداری دانلود محدود میکنن یا نه؟
ممنون
سلام. امروز هرچی خواستم سرویسو شارژ کنم میگه در حال حاضر امکان ارتباط با بانک ملت وجود ندارد:|
قبلا هم اینجوری شده . 5 یا شش ماه پیش . بعد از چند روز درست شد . اینا جزو خاطرات ما مخابراتیاس ! مشکل محسوب نمیشه![]()
یوزر شماره ملی که باهاش ثبت نام کردید
رمز هم معمولا اینه:
*1234567
البته زنگ بزنید به 2020 با همون خطی که ثبت نام کردید و از اپراتور یوزر و پسورد پنل رو بخواید بهتون میده
گند زدن توی پینگ. دفعهٔ اول که با برنامهٔ speedtest ازش تست میگیرم همه چیز طبق معموله . اما دفعات دوم و سوم دیگه پینگ میره روی ۵۰۰ و ۱۰۰۰ و حتی سه هزار !!! Dns هستی هم دردی رو دوا نمیکنه و حتی بدترش میکنه !!!!
آقا اوضاع همه خرابه یا فقط منم.
لطفا بگید مشکل از پورت ها و سیم کشیه همون طور که مخابرات میگه یا دارن منو محدود میکنن؟
الا خط من روی 601 بسته شده و این مسخرست.
امروز زنگ زدم پشتیبانی و بصورت تهدید آمیز مشکلمو گفتم.
اگه نشد حضوری میرم و اگه بازم نشد از این جهنم میرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)