تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1081 از 1298 اولاول ... 8158198110311071107710781079108010811082108310841085109111311181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,801 به 10,810 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

سلام دوستان
    از دیروز خط من که روی ده مگ بوده رو روی 5 مگ بستن
    راه حلی برای اعتراض هست یا خیر؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از دیروز ظهر تا امروز ظهر کلا اینترنت قطع بوده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

اگه بدون چیز.شکن منظورته فقط باید زنگ بزنی مخابرات و پیله بشی و اینور اونور شکایت کنی شاید درستش کردن.

پینگ چیز.شکن رو هم در صورتی میتونی کم کنی که سرورای مختلف داشته باشه. در اینصورت باید بگردی و ببینی سرور انگلیس یا هلند هم داره یا نه ؟ سرورایی که توی این دو تا هستند معمولا پینگشون حول و حوش ۲۰۰ است.
    دوستان حواسشون باشه که مخابرات در این تاپیک گوشی دستشه! بنده در این کامنت گفتم پینگ سرورهای هلند و انگلیس پایینه ، اما از دیروز برای اولین بار پینگ اینها هم داغون شد . حواستون باشه مثل من سوتی ندید و گوشیو دست این حرومخورا ندید ...
    دوستان یه سوالی داشتم وقتی ترافیکم تموم میشه چطوری میتونم اعتبار خریداری کنم؟ اخه به محض تموم شدن حجم اینترنتم به کل اینترنت هم قطع میشه و فقط به پنل اونم با ایییش دسترسی دارم یعنی حتی 2020.tce.ir باز نمیشه وقتی هم با ایپی باز میکنم هنگام اتصال به سایت بانک به خاطر عدم وجود اینترنت سایت بانک هم باز نمیشه مجبورم به هر دردسری اینترنت گوشیمو برسونم به کامپیوتر تا بتونم صفحه بانکو باز کنم واکانتمو شارژ کنم اخه سرویس دهنده های دیگه اینطوری نیستند وقتی اعتبار تموم میشه به اینترانت سرویس دهنده متصل میشه و به راحتی میتونید وارد سایت بانک بشید و پرداخت کنید
    باید آمارش دستت باشه و قبل از تموم شدن شارژش کنی . اون اوایل و قبل از بالا کشیدن مخابرات از طرف اون نهاد نظامی اینطوری نبود و میشد بعد از اتمام حجم هم شارژ کرد . اما اینم شده راه دزدی جدید این مال حروم خورها .

در هر صورت شاید بتونی با تماس با ۲۰۲۰ درخواست شارژ بدی . (مطمئن نیستم) البته فقط در صورتیکه ۱۰ گیگ شارژ روی قبض رو مصرف نکرده باشی .

4. این کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

چند روزه که سایت 2020 یا همون پنل کاربری به شدت اوضاعش خرابه . همش قطع میشه و از دسترس خارجه . وقتی هم که درست میشه بیشتر از نیم ساعت دووم نداره . واسه بقیه دوستان هم چنین مشکلی وجود داره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان این پنل کاربری پلوتون یوزر و پسوردش چیه؟ فرق داره با شماره تلفن؟
    من اون ترکیب یوزر 313+تلفن و پسورد شماره تلفن+!@ که امتحان کردم وارد نشد
    یه سوال دیگه این طرح حرفه ای ها که 2 تا 7 صبح 99 درصد رایگانه بعد از مقداری دانلود محدود میکنن یا نه؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام. امروز هرچی خواستم سرویسو شارژ کنم میگه در حال حاضر امکان ارتباط با بانک ملت وجود ندارد:|

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام. امروز هرچی خواستم سرویسو شارژ کنم میگه در حال حاضر امکان ارتباط با بانک ملت وجود ندارد:|
    قبلا هم اینجوری شده . 5 یا شش ماه پیش . بعد از چند روز درست شد . اینا جزو خاطرات ما مخابراتیاس ! مشکل محسوب نمیشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان این پنل کاربری پلوتون یوزر و پسوردش چیه؟ فرق داره با شماره تلفن؟
    من اون ترکیب یوزر 313+تلفن و پسورد شماره تلفن+!@ که امتحان کردم وارد نشد
    یه سوال دیگه این طرح حرفه ای ها که 2 تا 7 صبح 99 درصد رایگانه بعد از مقداری دانلود محدود میکنن یا نه؟
    ممنون
    یوزر شماره ملی که باهاش ثبت نام کردید
    رمز هم معمولا اینه:
    *1234567
    البته زنگ بزنید به 2020 با همون خطی که ثبت نام کردید و از اپراتور یوزر و پسورد پنل رو بخواید بهتون میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

گند زدن توی پینگ. دفعهٔ اول که با برنامهٔ speedtest ازش تست میگیرم همه چیز طبق معموله . اما دفعات دوم و سوم دیگه پینگ میره روی ۵۰۰ و ۱۰۰۰ و حتی سه هزار !!! Dns هستی هم دردی رو دوا نمیکنه و حتی بدترش میکنه !!!!

داره خودمونی میشه Jeenas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

آقا اوضاع همه خرابه یا فقط منم.
    لطفا بگید مشکل از پورت ها و سیم کشیه همون طور که مخابرات میگه یا دارن منو محدود میکنن؟
    الا خط من روی 601 بسته شده و این مسخرست.
    امروز زنگ زدم پشتیبانی و بصورت تهدید آمیز مشکلمو گفتم.
    اگه نشد حضوری میرم و اگه بازم نشد از این جهنم میرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •