واسه من هنوز اکانت تمديد نشده. هنوز هم کار ميکنه و توي ماه قبل هستش!
تا شب اگه نشد فکر کنم بهتر هست زنگ بزنم 707
==========
از چند ساعت پيش تا حالا ديگه ترافيک مصرفي رو هم اضافه نميکنه !!!!
واسه من هنوز اکانت تمديد نشده. هنوز هم کار ميکنه و توي ماه قبل هستش!
تا شب اگه نشد فکر کنم بهتر هست زنگ بزنم 707
==========
از چند ساعت پيش تا حالا ديگه ترافيک مصرفي رو هم اضافه نميکنه !!!!
Last edited by ase_pase; 15-04-2014 at 20:19.
سرعت 2 مگ من تایید شد ولی سرعت باز کردن صفحات خیلی پایینه !!! مثل 128 هست
سرعت دانلود باید چقدر باشه؟ دیشب تقریبا روی 150 بود ولی امشب به زور به 20 میرسه، 128 که خیلی بهتر بود![]()
سرعت بازکردن صفحات برای منم جدیدا کم شده نمیدونم چرا مخصوصا شب ها سرعت باز کردن صفحات خیلی کم میشه
سرعت دانلود از 32 تا 260 کیلوبایت میتونه متغیر باشه و بستگی به منطقه و ترافیک منطقه خودتون داره
برای من 97% شبانه روز روی 260 کیلوبایت هست بعضی موقع ها هم که ترافیک منطقه کمی بالا میره سرعت حدودا روی 150 تا 250 متغیر هست
با سلام
دوستان برای سرویس بالای 128 شرایط چیه؟ کارت دانشجویی کافیه؟
شما سرعت دانلودتون چطوره ؟ایا اسرانسل هم مثل بعضی شرکتای ای دی اس ال بهتای باند باز میذاره؟ مثلا سرویس 128 حجمی ممکن سرعت دانلودش به حدود 130 کیلو بایت برسه؟
سرویس های نامحدود سرعتشون چطور است؟
ممنون
سلام
بله میشه گرفت
سرعت دانلود بستگی به منطقه خودتون داره اگه ترافیک دکل منطقه شما زیاد باشه سرعت شما نوسان خواهد داشت و افت سرعت خواهید داشت ولی اگه خلوت باشه سرعت خوب و ثابتی خواهید داشت
پهنای باند رو باز نمیزارن مثل ISP های خصوصی البته من خودم نامحدود دارم و این مورد رو تجربه نداشتم ولی چند صفحه قبل یکی از دوستان میگفت سرویس ویژه 1 به 1 گرفته مثل اینکه سرعتش بالا هست و برای سرعت 128 با همون سرعت 128 دانلود میکنه
البته من این سرویس رو توی خود سایت ایرانسل هم ندیدم نمیدونم این دوستمون چه جوری این نوع سرویس رو گرفته
سرویس های نامحدود ایرانسل سرعت های قانونی رو ارائه میده یعنی 128 نامحدود شما نهایت سرعتش 16 کیلوبایت هست و سرعت 2 مگابایت که بالاترین سرعت هست 260 کیلوبایت نهایت سرعتش هست
اينترنت من ديشب درست شد و تمديد شد.
ولي حدود 6-5 گيگ معلوم نشد کجا محاسبه شد. نه توي ماه قبل و نه ماه فعلي و نه مصرف آزاد![]()
خب بهتر توی هوا محاسبه شده دیگه![]()
کسی 128 ویزه داره؟ سرعت دانلودش چنده؟؟؟ برای من چند ماه پیش 250 بود الان شده 130 :(![]()
رفیق اینها انقدرررر اینترنت رو گران می فروشند و قیمتهاشون فضایی هست که 6 گیگ که هیچی شما 600گیگ هم دانلود کنی گزشون نمی گزه... چون دارن چند برابر قیمت واقعی در ماه از شما پول می گرند براشون مهم نیست دیگه!
اينا يک stm1 رو که به گفته خودشون 9 ميليون تومن ميگيرن ، به اعتراف خودشون به قيمت 265 ميليون به کاربر ها ميدن.
ولي با اين وجود بازهم به اين مقدار اصلا راضي نيستن. اگه بحث خط مشي مصرف منصفانه (شاهکار دزدي از کاربر هاي نامحدود) توي چند صفحه قبل رو بخونين، ميبينين که اينا 600 گيگ که خوبه ، به 600 کيلوبايت هم با وجود اين قيمت ها رحم نميکنن.
يک دفعه سر يک موضوعي داشتم با اپراتور صحبت ميکردم که يک چيزي واسه قيمت گفتم که رند قيمت رو گفتم و از قيمت اصلي 5 يا 25 تا تک تومني کمتر بود، همون لحظه حرف من رو تصحيح کرد که کم گفتي و قيمت رو اصلاح کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)