بچه ها کسی میدونه شهریه کارشناسی mba ترمی چنده؟
کسی ترم پیش معادلات دیفرانسیل رشته کامپیوتر و IT داده؟ هرچی می گردم نمونه سوال ترم دوم 92-93 دیفرانسیل پیدا نمی شه. اگه کسی داده لطفاً بره از گلستان سوالا رو دانلود کنه و بذاره اینجا.
دوستان به نمره ی میان ترم ( 6 نمره ) استاد که بهم کم نمره داده معترض هستم آیا راهی هست که الآن نمره رو تغیر بده ؟ مثلن با این بهانه که اشتباهن نمره رو وارد کرده ؟ ... می شه کاری کرد ؟ اگر نمره رو بالا نبره درس رو میوفتم .. البته واقعن کم داده کلن .. بهش اعتراض دارم ..
بله که راهی هست ...فقط مشکل اصلی قانع کردن استاده ...توی یک سری فواصل زمانی سایت باز میشه و استاد میتونه نمره رو تغییر بده ...اتفاقا امسال از 13 تا 15 دی سایت رو باز میکنن و اساتید میتونن دستی توی نمره ها ببرن ...
جالبه که بدونید که در حقیقت سایت رو برای افراد لب مرزی مثل شما باز میکنن که شاید استاد بهتون نمره ای بده که درس رو نیوفتین ...
تاریخش رو مطمئنید ؟ 13 تا 15 دی ؟
سلام
ثبتنام ترم جدید از کی شروع میشه؟
سایت فردا باز میشه!
یکی از اساتید پیام نور همچین تاریخی رو بهم گفتن ...![]()
سلام بچه ها دوشنبه امتحان مهندسی اینترنت دارم ولی کتاب در دسترسم نیست و برای حل نمونه سوالات و پاسخ تشریحیشون در جواب نمونه سوالاتی که دانلود کردم نوشته پاسخ این سوال در صفحه فلان هست از دوستان کسی پاسخنامه کامل نمونه سوالات تشریحی این درس را داره یا اینکه فایل کتاب مهندسی اینترنت نوشته عباسعلی رضایی را به صورت pdf یا ... دارید لطفا برای دانلود بذارید.
ممنون.
آقا مکـان امتجان و شماره صندلی رو از کجـا باید گیرآورد !؟
بعدنوشت : پیدا کردم !
Last edited by Dark Shine; 02-01-2015 at 23:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)