مودم بریج وصل شده یا نه ؟
اینجور که میگی باید مشکل از ویندوزت باشه حالا یا ویروسیه یا خرابه.
ترافیکت رو چک کن , مخصوصا آپلود.
اونی که گفتن نمیدونم چیه مگه اینکه منظورشون این بوده که DNS رو روی 4.2.2.4 ست کنی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مودم بریج وصل شده یا نه ؟
اینجور که میگی باید مشکل از ویندوزت باشه حالا یا ویروسیه یا خرابه.
ترافیکت رو چک کن , مخصوصا آپلود.
اونی که گفتن نمیدونم چیه مگه اینکه منظورشون این بوده که DNS رو روی 4.2.2.4 ست کنی![]()
دستتون درد نکنه ولی اگه به چند پست قبلی مراجعه کنید می بینید که ایشون میگن اینترنت ماهواره ای با دانلود افلاین نیست .
موفق و موید باشی .![]()
دوستان موضوع این مخابرات گیلان که قرار بود ADSL بده چی شد؟
[quote]بله اگه دست شما دوستا به اصطلاح خودتون OLD! بود باید بن دائم میشدیم ! lol
تو که اصلا پست منو درست نمیخونی و نمیدونی از کدوم شرکت سرویس میگیرم پس اولا بحث کردن با تو بیخوده چون فقط حرف خودتو میزنی، دوما چرا دیگه پست منو نقل قول میکنی ؟!
"در این حالت و این تصویری که شما گذاشتی تنها می شه گفت که بندویت شما از مودم پر شده و همین! "
ببین آقای کارشناس ! (این مشکل یابی کارشناسانت منو کشته، عجب چیری گفتی ! بندویت ! یادت باشه یه کلاس واسم بذاری بینم بندویت با سرعت انتقال رابطه عکس داره یا مستقیم !) من چند ساله ADSL دارم مشکلم با نت خودم هیچ، لطفا اگه سوادشو ندای به کَس دیگه راهنمایی نده که باورش بشه مشکل از خودشه... ، من دستور ping 4.2.2.4 میزنم پینگ میره بالای 1000 ، بازی های آنلاین رو که دیگه نگو... ، اکثر دوستام که از اندیشه میگیرن تو خط 6 و پینگشون عین منه ! میگم همه Tracert کنن واست سند کنن، یه کارشناسی بکن ببین مشکل از کجاست !
آخه عزیز من جوری میگی انگار فقط خودت Tracert کردن بلدی !!! دارم بهت میگم پینگ بالاست و میدونم مشکل از کجاست ، تو داری میگی "دوستان 100 بار باید به شما یه مطلب رو گفت اما باز هم غیر تخصصی عکس می زارین - زمانی که پینگتون اینقدر می ره بالا کنار این پینگ tracert -d www .site .com رو هم بزارن تا ببینم از کجا می ره بالا ."
کسی که داره به شعور کاربرهای اینجا توهین میکنه تویی عزیزه منتو خودت چیزی تو کلت فرو نمیره ، لازم نیست 100 بار واسمون توضیح بدی.
![]()
من گفتم کلا از ساعت 10 - 11 صبح تا 3 - 4 شب وضع پینگ اینه
پس یعنی از ساعت 4 تا 10 صبح پینگم خوبه ، با این نظر تخصصی که دادی و گفتی مشکل از مودم هست ، فکر کنم مودمم تایم بندی شده از همین شرکت ناقلا اندیشه که فقط تو این ساعات پینگ خوب بهم بدهای ناکِس ها
بذار ببینم ! من که مودمم رو اصلا از بیرون خریم !
فکر کنم اون فروشگاه با اینا تبانی کرده
یا اینکه عقل شمارو موش خورده
یه سر به همین چند صفحه آخر بزن کاربرهای اندیشه رو ببین و پینگهایی که گذاشتن ، قطعا من و اونا طی این چند ماه که وضع پینگ خراب بود بیشتر از شما پیگیری کردیم تا مشکل رو پیدا کنیم(که پیدا هم کردیم مشکل همین اندیشه هست)، حالا تو باز بیا واسه ما کرشناسی کن . این پینگ هایی هم که میزاریم صرفا جهت اطلاع سایر دوستان همشهری هست.
در ضمن من با هرکس اندازه فهم و ادب خودش حرف میزنم، احترام خودت رو نگه دار ، پرسنل اندیشه اونقدر نفهم هستن که وقتی دارم باهاشون حرف میزنم باید واسشون فرق بین پینگ و سرعت دانلود رو توضیح بدم، آخرش هم بگن "ها!؟" ! با این وضع هم دارن به یه ملت سرویس میدن، فرقی نمیکنی مکان عمومی هست یا private ، وقتی یکی احمقه یعنی احمقه !
خدایی نکرده دزد بزنه خونت میری یواش در گوشش میگی آقا دزده برو بیرون؟پرسنل احمق اندیشه ، سواد درستی از شبکه ندارن ، اونوقت نشستن دارن خدمات میدن ، خیلی بدتر از این چیزهایی که گفتم هستند...
خو چرا زنگ نزدی شاتل بپورسی؟؟؟؟ تا 25 ام بیشتر وقت نداریا ! آره میدن . من 6 گیگ گرفتم بم 12 گیگ دادن. برای خرید هر 3 گیگ 3 گیگ دیگم میگیری. اما برای اینکه خیالت راحت باشه 10 گیگ و یهو نخر مثه من چند بار 3 گیگ بخر. من 2 بار 3 گیگ خریدم.
Last edited by soosmar_asl; 14-09-2011 at 01:00.
لابد می خواسته پینگ بگیری یا tracert بگیری تا ببینه مشکل از کجاست
منظورش 4.2.2.4 بوده
برو تو این مسیر
start / accessories / command prompt
بعدش تایپ کن
ping 4.2.2.4 -t
هروقت request time out بود یعنی اینترنت نداری
tracert 4.2.2.4
این هم مشخص می کنه از کجا قطع هستی
[QUOTE=Evil47;6461583]بله اگه دست شما دوستا به اصطلاح خودتون OLD! بود باید بن دائم میشدیم ! lol
تو که اصلا پست منو درست نمیخونی و نمیدونی از کدوم شرکت سرویس میگیرم پس اولا بحث کردن با تو بیخوده چون فقط حرف خودتو میزنی، دوما چرا دیگه پست منو نقل قول میکنی ؟!
"در این حالت و این تصویری که شما گذاشتی تنها می شه گفت که بندویت شما از مودم پر شده و همین! "
ببین آقای کارشناس ! (این مشکل یابی کارشناسانت منو کشته، عجب چیری گفتی ! بندویت ! یادت باشه یه کلاس واسم بذاری بینم بندویت با سرعت انتقال رابطه عکس داره یا مستقیم !) من چند ساله ADSL دارم مشکلم با نت خودم هیچ، لطفا اگه سوادشو ندای به کَس دیگه راهنمایی نده که باورش بشه مشکل از خودشه... ، من دستور ping 4.2.2.4 میزنم پینگ میره بالای 1000 ، بازی های آنلاین رو که دیگه نگو... ، اکثر دوستام که از اندیشه میگیرن تو خط 6 و پینگشون عین منه ! میگم همه Tracert کنن واست سند کنن، یه کارشناسی بکن ببین مشکل از کجاست !
آخه عزیز من جوری میگی انگار فقط خودت Tracert کردن بلدی !!! دارم بهت میگم پینگ بالاست و میدونم مشکل از کجاست ، تو داری میگی "دوستان 100 بار باید به شما یه مطلب رو گفت اما باز هم غیر تخصصی عکس می زارین - زمانی که پینگتون اینقدر می ره بالا کنار این پینگ tracert -d www .site .com رو هم بزارن تا ببینم از کجا می ره بالا ."
کسی که داره به شعور کاربرهای اینجا توهین میکنه تویی عزیزه منتو خودت چیزی تو کلت فرو نمیره ، لازم نیست 100 بار واسمون توضیح بدی.
![]()
پس یعنی از ساعت 4 تا 10 صبح پینگم خوبه ، با این نظر تخصصی که دادی و گفتی مشکل از مودم هست ، فکر کنم مودمم تایم بندی شده از همین شرکت ناقلا اندیشه که فقط تو این ساعات پینگ خوب بهم بدهای ناکِس ها
یه سر به همین چند صفحه آخر بزن کاربرهای اندیشه رو ببین و پینگهایی که گذاشتن ، قطعا من و اونا طی این چند ماه که وضع پینگ خراب بود بیشتر از شما پیگیری کردیم تا مشکل رو پیدا کنیم(که پیدا هم کردیم مشکل همین اندیشه هست)، حالا تو باز بیا واسه ما کرشناسی کن . این پینگ هایی هم که میزاریم صرفا جهت اطلاع سایر دوستان همشهری هست.
در ضمن من با هرکس اندازه فهم و ادب خودش حرف میزنم، احترام خودت رو نگه دار ، پرسنل اندیشه اونقدر نفهم هستن که وقتی دارم باهاشون حرف میزنم باید واسشون فرق بین پینگ و سرعت دانلود رو توضیح بدم، آخرش هم بگن "ها!؟" ! با این وضع هم دارن به یه ملت سرویس میدن، فرقی نمیکنی مکان عمومی هست یا private ، وقتی یکی احمقه یعنی احمقه !
خدایی نکرده دزد بزنه خونت میری یواش در گوشش میگی آقا دزده برو بیرون؟پرسنل احمق اندیشه ، سواد درستی از شبکه ندارن ، اونوقت نشستن دارن خدمات میدن ، خیلی بدتر از این چیزهایی که گفتم هستند...
نمی خواستم وارد بحثتون بشم اما گفتم فقط چند جمله بگم
دوست عزیز گذاشتن یه عکس از tracert اینقده سخت و نفس گیره که حاضری چنین بیانیه ای صادر کنی؟
محیط فروم محیط دوستانه ای هست که برای گفتمان و رفع مشکلات طراحی شده.
برای گیلانی های با فرهنگ چند هزار ساله زشته که اینطوری بخوان با هم برخورد کنن
بعدشم شما که اینقده با اندیشه مشکل داری و از نظرت همه شرکتش بی سواد و ... هستن خب چرا نمیری از جای دیگه بگیری
خوشت میاد پولت رو اضافه خرج کنی؟ اضافه داری بده به ما بزنیم رو یه زخممون
جمله آخر : برای چندمین بار این فروم به محل بحث و جدال فیزیکی تبدیل شده
بیخیال بابا
اینترنت که ارزشش رو نداره واسش اینجا کتک کاری کنین
---------- Post added at 07:28 AM ---------- Previous post was at 07:25 AM ----------
نمی خواستم وارد بحثتون بشم اما گفتم فقط چند جمله بگم اونم به عنوان اینکه از جفتتون OLD ترم
دوست عزیز گذاشتن یه عکس از tracert اینقده سخت و نفس گیره که حاضری چنین بیانیه ای صادر کنی؟
محیط فروم محیط دوستانه ای هست که برای گفتمان و رفع مشکلات طراحی شده.
برای گیلانی های با فرهنگ چند هزار ساله زشته که اینطوری بخوان با هم برخورد کنن
زشته بابا حداقل احترام ریش سفید ما رو نگه دارین
بعدشم شما که اینقده با اندیشه مشکل داری و از نظرت همه شرکتش بی سواد و ... هستن خب چرا نمیری از جای دیگه بگیری
خوشت میاد پولت رو اضافه خرج کنی؟ اضافه داری بده به ما بزنیم رو یه زخممون
جمله آخر : برای چندمین بار این فروم به محل بحث و جدال فیزیکی تبدیل شده
بیخیال بابا
اینترنت که ارزشش رو نداره واسش اینجا کتک کاری کنین
[QUOTE=Evil47;6461583]درخت هر چی پر بار تر باشه سرش پایین تره به نظر من شما اطلاعات نداری وقتی دوستمون میگه trace کن بخاطره اینه که بفهمی دقیقا از کاجا پینگت می ره بالا در واقع نشون میده بین کدامیک از دو روتر مشکل پیدا شده بعدشم تو این فروم همه بچه ها رشتی هستن دلیل نمیشه شما هر چی به ذهنت می رسه به دهن بیاری من دوستم تو اندیشه کار میکنه و هر چی بلد هستم از اون یاد گرفتم اصلا اگه بی سوادم باشن حداقلش اینه که رشتی هستن و ما نباید بی غیرت باشیم و به خاطر یه سرعت کوفتی هم شهریامونو به تهرانیا بفروشیم من بزرگترین دلیلم همین اخلاقمه دوست دارم از شرکت بچه های خودمون استفاده کنم هم پاروی و هم شاتل دلالن و فقط اندیشست که رو پای خودشو سرویش خوب نیست باشه ؟ همشهریت که هستن چرا بهشون توهین می کنی ؟ برو یه خورده با خودت فکر ببین اینکارت خیلی بده هی آی دی درست کنیو بیای بدو بیرا بگی کلا از دوستان می خوام به هیچ شرکتی بی احترامی نکن مخصوصا کارمندا چون دلیلش واضحه فقط راجب اینترنت بحث کنید مرسیبله اگه دست شما دوستا به اصطلاح خودتون OLD! بود باید بن دائم میشدیم ! lol
![]()
![]()
[QUOTE=hamed_totally;6462416]نه کار شاخی نیست ، من دوستمون رو خطاب قرار دادم که اگه اطلاعات کافی نداره مردم رو به اشتباه نندازه، اگه به کسی برخورد معذرت میخوام !
دوست عزیز من با هیچ کس هیچ مشکلی ندارم ، اگه پست های قبلی منو دیده باشی(که کلا انکاری عادت شده بدون اینکه بفهمیم طرف چی میگی نظر بدیم) میفهمی که همین قصد رو دارم و راجع به دیگر isp ها سوال کردم و اینکه عزیزانی که ازشون سرویس میگیرن یه اطلاعات مختصر بهم بدن... ، تا این اندیشه رو ترک کنم.
[QUOTE=darkman.p;6462620]خوب عزیزم برو 2تا پست آخرشو ببین
ایشون 2تا پست آخره منو نقل قول کرده و میگه غیر تخصصی نظر میدین ! من غیر از این گفتم که پینگ به این شکل هستشو مشکل از اینجائه !؟ این آقا اومد با لحن کارشناسانه! همون حرف کارمندهای شرکت اندیشه رو زد (که خودتم میدونی فقط دارن مارو سر میدوونن) منم عصبانی شدم
جالبه برات بگم یروز زنگ زدم اندیشه برای هزارمین بار مشکل پینگم رو مطرح کردم ، یه خانومی بود بعد کلی حرف زدن و کلی مِن مِن کردن و بهانه های بنی اسرائیلی گفت دوباره tracert ـتت رو برام بخون ، باز واسش خوندم... پینگ 2 تا 9 بین 600 تا 1500 بود ، ایشون یه نگاه کردو گفت درست میگید (خوبه حالا قبول کرد)یه چیز دانلود کن منم اینکارو کردم بعد بهم گفت چند لحظه صبر کن که برم چک کنم بعد از 1 - 2 دقیقه انتظار دیدم گوشی قطع شد زنگ زدم دوباره به همون و گفتم چی شد بازم بهم گفت دارم درست میکنم و من منتظر موندمو... دوباره قطع شد. آخرشم مشکل که حل نشد هیچ... 6هزار تومن شارژ گوشیم هم پرید.
عزیزم با این همشهری چیکار کنم !؟ تو بگو !؟
من کی آی دی درست کردم برای اینکار ! تاریخ عضویت منو ببین مال چند سال پیشه اما تو بحث های پی سی ورد شرکت نمیکردم تا اینکه این چند روزه برا تعویض isp اومدم اطلاعات بگیرم که دوستان فروم اینجوری به ما اطلاعات میدن(دوستمون Xsis که کلا تو اینکاره دوباره رسیده جای اول و میگه مشکل از مودمته، خودشم که کلا فوق تخصص شبکست! اون از راهنمایی دادنش ، اینم از اطلاعات دادنش...)
خوب مجبوره تو کاری که اطلاعاتشو نداره دخالت کنه!؟ خودت بگو!
من مخلص همه همشهریام هم هستمبا کسی هم مشکلی ندارم، اما بعضی ها...
موفق باشید
Last edited by Evil47; 14-09-2011 at 11:09.
پینگ اندیشه افتضاحه 4 ماهه که اینطوری شده
دوستمون راست میگه از ساعت 11 به بعد تایم اوت و پینگ میره بالا نه بدرد شرینگ میخوره نه بازی نه وبگردی
خط 3 128
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)