تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1081 از 1635 اولاول ... 81581981103110711077107810791080108110821083108410851091113111811581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,801 به 10,810 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام من میخواهم یک دوربین دیجیتال بگیرم که هم توان عکاسی خوب و هم فیلمبرداری افول اچ دی داشته باشه در ضمن زوم اپتیکال بالا هم برام مهمه . شما چه دوربینی با چه مارکی پیشنهاد میکنید . بودجه من بین 300 تا 350 هزار تومنه
    کانن SX20 یا 230 البته کمی قیمتش بیشتره
    و سونی H70 که قیمتش زیر 300 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadv2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قزوين

پيش فرض

SX230
    نیکون توی غیر حرفهای ها خوب عمل نکرده ، همین

نمیدونم ، اما فک کنم کنن بهتر باشه
    سلام
    من كيفيت عكس برام از همه چيز واجب تره
    بعد از كلي پرس و جو از دوستان و مشورت با چند عكاس به چند مدل محدود تر رسيدم كه از شما كمك ميخوام آيا از اينها تهيه كنم و كدام مدل بين اينها يا اگر مدل ديگري هست كه بهتر از اين هاست و در همين رنج قيمت شما به من معرفي كنيد
    به من گفتند بين مدلهاي g10. g11 .g12
    شما بين اينها كدام رو بهترين ميدونيد . بودجه من 600 هست
    باز هم لطف كنيد با توجه به خواسته من اگر مدلي ديگه اي هست توي اين رنج قيمت كه ميتونيد به من معرفي كنيد كه كيفيت بهتري داره در عكس برداري به من معرفي كنيد
    چون دوربين چيزي نيست كه زود به زود شما بخواهيد تعويضش كنيد به نظر من اگر مثلاً 300 هزينه كنيد و دوربيني بگيريد كه به كارتون نياد انگار آدم پولشو دور ريخته تا 600 پول بده دورسته 2 برابر هست ولي در عوض هم به چيز مطلوبش ميرسه هم لذت ميبره كه پولشو دور نريخته
    شما با این پول می تونید دوربین sony nex-3 رو بخیرد که از لحاظ کیفیت عکس و فیلم اصلاً با سری g کانن قابل مقایسه نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

SX230
    نیکون توی غیر حرفهای ها خوب عمل نکرده ، همین

شما با چندتا از مدلاش کردید که کلا کامپکتاشو میبرید زیر سوال. ؟
    مدلای s8110 و s9100 , p500, P700 , L120 مدلای بسیار عالی هستن. من همشونو تست کردم. مدلای جدیدش هم ,وارد بازار ایران شدن. S8200 , AW100 ,P7100, S100
    مدل AW100 قطعا بهترین دوربین ضد آب و ضد ضربه شناخته میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    لطف كنيد منو راهنمايي كنيد
    من بعد از كلي تحقيق و شايد باورتون نشه خريد 2 دوربين براي ديگران و ديدن عكسهاي اونها كه آنچنان كه من دوست داشتم با كيفيت نبودند با كلي پرس و جو از عكاس به من مدل g12 كانن رو پيشنهاد دادند و با مطالعه اين سايت ديدم lx5‌پاناسونيك هم مثل اون هست ولي گويا g12‌كيفيت توپي ميگيره عكسو
    با يكي از دوستان اين سايت مشورت كردم كه اطلاعات بسيار خوبي هم داشتند به من گفتند كه شما كه كيفيت عكس براتون مهمه و مبتدي هم هستيد و دوربين رو براي عكس در خانواده و جشن و جنگل و دريا و زندگي معمولي و بيشتر براي تفريح ميگيريد كه آرشيو كنيد خريد دوربين g12 اشتباه هست چون اين دوربين جزو دسته دوربين هاي نيمه حرفه اي هست و تنظيمات سختي داره كه شما نميتونيد انجام بديد و شايد براتون مشكل باشه و دست هر كس هم بديد كه بخواد ازتون عكس بگيره نميتونه و سنگين هم هست و بهم پيشنهاد كرد كه دوربين sx230 رو بگيرم كه ميتونه چيزي كه من ازش ميخوام يعني كيفيت مطلوب و عالي عكس رو بهم بده بعلاوه اينكه هم وزنش كمتره هم حمل و نقل اون راحتتره هم كار باهاش بسيار ساده هست

اما مهمترين چيز براي من كيفيت درجه يك عكس هستش كه نميخوام از خريدم پشيمون بشم چون آدم دوربين رو هر لحظه كه نميخره دوربين رو ميگيره براي حداقل چندين سال
    حالا
    شما كدام رو بهم معرفي ميكنيد با توجه به شرايطي كه عرض شد خدمتتون هم خودم هم چيزهايي كه ميخوام ازشون عكس بگيرم آيا g12 با قيمت 600 هزار تومان رو صلاح ميدونيد ؟آيا خريد sx230 ‌رو صلاح تر ميدونيد كه 200 هزار تومان ارزون تر هستش؟ آيا دوربين ديگه اي هست معرفي كنيد كه ارجح تر از همه اينها باشه و با خواسته من جور در بياد
    ممنون از راهنمايي كه انجام ميديد كه هم هزينه اضافي نكنم هم به هدفم برسم
    Last edited by arman486; 30-09-2011 at 23:28.

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شما با این پول می تونید دوربین sony nex-3 رو بخیرد که از لحاظ کیفیت عکس و فیلم اصلاً با سری g کانن قابل مقایسه نیست.
    اخرین قیمتی که من داشتم 700 خورده ای بود
    اگر 600 باشه کاملا ارزش داره

شما با چندتا از مدلاش کردید که کلا کامپکتاشو میبرید زیر سوال. ؟
    مدلای s8110 و s9100 , p500, P700 , L120 مدلای بسیار عالی هستن. من همشونو تست کردم. مدلای جدیدش هم ,وارد بازار ایران شدن. S8200 , AW100 ,P7100, S100
    مدل AW100 قطعا بهترین دوربین ضد آب و ضد ضربه شناخته میشه.
    اینقدر نمونه عکس و فیلم از دوربین هاش دارم و اینقدر review مختلف ازشون دیدم که بتونم نظر بدم

سلام دوستان عزيز
    لطف كنيد منو راهنمايي كنيد
    من بعد از كلي تحقيق و شايد باورتون نشه خريد 2 دوربين براي ديگران و ديدن عكسهاي اونها كه آنچنان كه من دوست داشتم با كيفيت نبودند با كلي پرس و جو از عكاس به من مدل g12 كانن رو پيشنهاد دادند و با مطالعه اين سايت ديدم lx5‌پاناسونيك هم مثل اون هست ولي گويا g12‌كيفيت توپي ميگيره عكسو
    با يكي از دوستان اين سايت مشورت كردم كه اطلاعات بسيار خوبي هم داشتند به من گفتند كه شما كه كيفيت عكس براتون مهمه و مبتدي هم هستيد و دوربين رو براي عكس در خانواده و جشن و جنگل و دريا و زندگي معمولي و بيشتر براي تفريح ميگيريد كه آرشيو كنيد خريد دوربين g12 اشتباه هست چون اين دوربين جزو دسته دوربين هاي نيمه حرفه اي هست و تنظيمات سختي داره كه شما نميتونيد انجام بديد و شايد براتون مشكل باشه و دست هر كس هم بديد كه بخواد ازتون عكس بگيره نميتونه و سنگين هم هست و بهم پيشنهاد كرد كه دوربين sx230 رو بگيرم كه ميتونه چيزي كه من ازش ميخوام يعني كيفيت مطلوب و عالي عكس رو بهم بده بعلاوه اينكه هم وزنش كمتره هم حمل و نقل اون راحتتره هم كار باهاش بسيار ساده هست

اما مهمترين چيز براي من كيفيت درجه يك عكس هستش كه نميخوام از خريدم پشيمون بشم چون آدم دوربين رو هر لحظه كه نميخره دوربين رو ميگيره براي حداقل چندين سال
    حالا
    شما كدام رو بهم معرفي ميكنيد با توجه به شرايطي كه عرض شد خدمتتون هم خودم هم چيزهايي كه ميخوام ازشون عكس بگيرم آيا g12 با قيمت 600 هزار تومان رو صلاح ميدونيد ؟آيا خريد sx230 ‌رو صلاح تر ميدونيد كه 200 هزار تومان ارزون تر هستش؟ آيا دوربين ديگه اي هست معرفي كنيد كه ارجح تر از همه اينها باشه و با خواسته من جور در بياد
    ممنون از راهنمايي كه انجام ميديد كه هم هزينه اضافي نكنم هم به هدفم برسم
    نه ایشون شما رو ترسونده همه دوربین ها یه حالت خودکار دارند که همه تنظیمات رو خودش انجام میده ، البته کسی که g12 میخره هدف استفاده از تنظیمات کاملش رو داره و این قضیه خریدش رو منطقی میکنه
    برای شما S95 کنن یا همون LX5 منطقی تره

6. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اینقدر نمونه عکس و فیلم از دوربین هاش دارم و اینقدر review مختلف ازشون دیدم که بتونم نظر بدم

عزیز این دلیل نمیشه. شما تا خودتون باهاش کار نکنید نمیتونید دربارشون نظر قطعی بدید.

داره خودمونی میشه kooshai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به همگی

دوستان از بین این ۲ دوربین کدوم پیشنهاد میدید؟؟

NIKON D5100 VS CANON 600D

میخوام برم کلاس عکاسی. میخوام با یه دوربین خوب شروع کنم.

میشه بگید هر کدوم واسه چه استفاده ای خوبن؟؟ ممنون میشم.

فعلآ میخوام یه مدت با لنز ی که رو دوربین هست سر کنم تا ببینم چی میشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

مدتی پیش با راهنمایی دوستان خوبم در فروم دوربین فیلم برداری سونی xr-160 خریدم .الان متوجه شدم فلش واسه عکاسی در شب نداره . البته کیفیت فیلم برداریش در نور کم راضی کننده هست ولی نمیشه باهاش عکس گرفت .ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید چطور در نور کم میتونم عکاسی کنم ؟

از راهنمایی عزیزان بی نهایت سپاسگزارم

پاینده و موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadv2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قزوين

پيش فرض

اخرین قیمتی که من داشتم 700 خورده ای بود
    اگر 600 باشه کاملا ارزش داره

نه ایشون شما رو ترسونده همه دوربین ها یه حالت خودکار دارند که همه تنظیمات رو خودش انجام میده ، البته کسی که g12 میخره هدف استفاده از تنظیمات کاملش رو داره و این قضیه خریدش رو منطقی میکنه
    برای شما S95 کنن یا همون LX5 منطقی تره
    من دوربین NEX-3 روی تو بانه با لنز 18-55 ششصد و سی هزار تومن قیمت گرفتم(مرداد ماه)
    در ضمن برای شماهد کیفیت عکس حتماً لازم نیست اونو بخری.
    پیشنهاد من این است برای بررسی و مقایسه کیفیت عکس از سایت dpreview و برای دیدن نمونه فیلمها از سایت vimeo استفاده کنید.
    هر دو عکس در ایزوی 1600 گرفته شده.
    برای مشاهده اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی لیست دوربینها به جای مثلاً canon 550d ، دوربین g12 رو انتخاب کنید و نقاط مختلف عکس رو با هم مقایسه کنید.
    Last edited by mohammadv2; 01-10-2011 at 20:08.

11. این کاربر از mohammadv2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من رشتم گرافیکه این ترم عکاسی دیجیتال داریم برای درس تکنیک عکاسی.تا الان دوربین دیجیتال نداشتم و با آنالوگ کار کردم.
    دیگه باید به فکر یه دیجیتالش باشم.
    فعلا شناخت خاصی ندارم روی مدلها دارم یه سرچ میزنم.ببینم چی پیدا میکنم که مشورت بگیرم.
    اما معیارام تا الان ایناست

1- نیمه حرفه ای بودن دوربین
    2- 15-20 مگاپیکسل
    3-سبک
    4-فیلم برداری full HD
    5 حسگر ترجیحا CDD اگه نشد CMOS
    6- سرعت فریم فیلم برداری 30 به بالا
    7-فوکوس خودکار
    8-نورسنجی TLT با مودهای: چندگانه، ماتریکس، مرکزی، نقطه‌ای
    9-دامنه سرعت شاتر از سرعت های B , T و 1 ثانیه تا یه حد مطلوب
    10- حداقل حساسیت 100.....حداکثر 6400
    11-عکسبر داری پی در پی
    12- سسیستم تشخیص چهره
    13- سسیستم تشخیص لبخند
    14-بر خورداری از فلاش داخلی و حدالمقدور فلاش خارجی هم قابلیت نصبشو داشته باشه.اگه نداشت موردی نیست.به شرط اینکه فلاش قوی داشته باشه.
    15-صفحه نمایش با کیفیت با قابلیت نمایش تصویر زیر نور.
    16- داشتن چشمی
    17- داشتن خروجی HDMI-خروجی USB-خروجی تلویزیون
    18-کارت حافظه نوعش رو چون آشنایی ندارم کدوم بهتره چیزی سراغ ندارم.
    19-باطری با کیفیت
    20- قیمت فعلا مطرح نیست.
    Last edited by part gah; 01-10-2011 at 20:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •