تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1080 از 3347 اولاول ... 805809801030107010761077107810791080108110821083108410901130118015802080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,791 به 10,800 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دلیلش چیه که تو خونه تو یه نقطه نشستی چند دقیقه E میاد چند دقیقه H چند دقیقه هم lte؟
    اصلا ثابت نیست
    گوشی به طور خودکار در هر مکان، هر سیگنالی که قوی‌تر باشه رو دوست داره دریافت کنه. مثلا‌توی خونه‌ی ما یکی از اتاقا میشه h یکی از اتاقا می‌شه edge برای حل این مشکل، باید گوشی رو مجبور کنیم که فقط اون سیگنالی که ما می‌خواهیم‌رو دریافت کنه.
    مثلا توی گوشی من کد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بخش testing رو اجرا می‌کنه و از طریق اون صفحه و انتخاب phone information و سپس در بخش set preferred network type مطابق عکس زیر می‌تونم با انتخاب یکی از‌گزینه‌های زیر گوشی رو مجبور کنم که سیگنال مورد نظرمو بگیره:

WCDMA preferred (بین 3g و GPRS اولویت‌3g هست اما اگر سیگنال GPRS بیش‌تر باشد، GPRS را انتخاب می‌کند)
    WCDMA ONLY (فقط و فقط سیگنال 3g را دریافت خواهد کرد)
    GSM ONLY (فقط سیگنال GPRS را دریافت خواهد کرد)
    LTE ONLY (فقط سیگنال 4g را دریافت‌خواهد کرد)

البته بعد از هر بار خاموش و‌روشن کردن کردن گوشی بازهم باید‌این صفحه را اجرا کنید و تنظیمات‌را اعمال کنید)

اگر با گوشی شما کد فوق عمل نکرد، در گوگل سرچ کنید:
    Testing menu code for X
    به جای X مدل گوشی‌تان را وارد‌کنید.
    Last edited by afshin-434; 09-03-2015 at 11:03.

2. 4 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دلیلش چیه که تو خونه تو یه نقطه نشستی چند دقیقه E میاد چند دقیقه H چند دقیقه هم lte؟
    اصلا ثابت نیست
    ضعیف بودن سیگنال که با توجه به در فضای بسته بودن شما طبیعیه

لطفا بگید با چه نرم افزاری تست سرعت میگیرید؟ و استفاده این تست ها در چیه؟
    speedtest

تا حدودی سرعت و کیفیت اینترنت شما رو مشخص می کنه

4. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

منظور جمله پایین چیه؟

چجور باید استفاده کرد؟
    اون کاربر با استفاده از نرم‌افزار Tapatalk انجمن رو مشاهده می‌کنه.
    این نرم‌افزار برای مشاهده‌ی انجمن با گوشی مناسبه. و هر پستی از طریق اون نرم افزار ارسال کنی زیرش مدل گوشیت رو می‌نویسه. البته میشه این پیغام رو هم برداشت.

6. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

جفتشون مربوط به 3g هستند اما h+ یک تکنولوژی جدیدتری از 3g هست و حداکثر سرعت دریافت اطلاعات مقداری از h بیش‌تر است ولی به هیچ وجه h+ علامت 4g نیست.
    مثل تفاوت GPRS و edge.

اصلا بعضی از گوشی‌ها بین h+ و h تغییر علامت نمیدن و فقط h رو نشون می‌دن‌
    G is GPRS ~ 86kbps
    E is EDGE ~ 236kbps
    3G is UMTS ~ 386kbps
    H is HSDPA ~ 3.2Mbps
    H+ is HSPA ~ 7.2Mbps or HSPA+ (14.4Mbps or 21.1Mbps)
    فکر کنم HSPDA تا 42 مگابیت رو پشتیبانی کنه
    در GSMARENA در ص رویووی تخصصی مربوط به تبلت من در لینک پایین نوشته:
    3G support with HSPDA up to 42Mbps
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمن اینکه قبلا یکی از کاربران در همینجا تست سرعت اسپیدتست 25Mbps رو با 3g ثبت کرده بود که بالاترین سرعت 3g که اینجا گذاشته شده تاحالاست و طبعا بالاتر از 21.1 که من قبلا و شما هم الان گفتید هست
    Last edited by HardwareMaster; 09-03-2015 at 11:23.

8. 2 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سورپرایز ایرانسل
    امروز تری جی من دگرگون شده
    دلیلشم تغییر hspa پلاس به dc-hspa هست تا دیروز هشت مگ داشتم اما الان تا 20 مگ هم با همون سیگنال میره در عکس زیر معلومه

Last edited by ak313; 09-03-2015 at 13:22.

10. 11 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سورپرایز ایرانسل
    امروز تری جی من دگرگون شده
    دلیلشم تغییر hspa پلاس به dc-hspa هست تا دیروز هشت مگ داشتم اما الان تا 20 مگ هم با همون سیگنال میره در عکس زیر معلومه
    خود این همون H+ نیست؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه عزیز این dc-hspa پلاس دی سی یک تکنولوژي بالاتره که تا 42 مگ می تونه بره الان سیگنال من عالی نیست اما تا 20 مگ میره احتمالا توی این چند روز تستهای 30 مگ تری جی رو هم می بینیم قبلا اون بالا فقط اچ اس پی ای پلاس خالی بود اما الان دی سی هم اضافه شده
    گویا شما از دو تا کانال 5 مگاهرتز همزمان دیتا می گیری که برای مناطقی که سرعتشون هم پایینه خیلی خوب میشه دقیقا من قبلا تا نزدیک ده مگ می رفتم و الان دارم تا نزدیک 20 مگ میرم. پس کسانی که در حالت پلاس 20 مگ داشتن احتمالا 40 مگ در حالت دی سی ( دوال کریر) خواهند داشت.
    Dual Cell HSDPA (DC-HSDPA), known also as Dual Carrier, is the natural evolution of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by means of carrier aggregation in the downlink
    What is "DC-HSPA"?

DC-HSPA is a "dual carrier" or "dual channel" form of HSPA+ that achieves greater upload and download speeds by using two 5MHz bands of spectrum in parallel instead of relying on the normal single 5MHz band of spectrum used by HSPA+ and other HSPA network technologies. This brute force method of doubling bandwidth can greatly improve connection quality in weaker signal areas in addition to simply providing faster data speeds.

Last edited by ak313; 09-03-2015 at 16:02.

13. 3 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

فکر کنم HSPDA تا 42 مگابیت رو پشتیبانی کنه
    در GSMARENA در ص رویووی تخصصی مربوط به تبلت من در لینک پایین نوشته:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمن اینکه قبلا یکی از کاربران در همینجا تست سرعت اسپیدتست 25Mbps رو با 3g ثبت کرده بود که بالاترین سرعت 3g که اینجا گذاشته شده تاحالاست و طبعا بالاتر از 21.1 که من قبلا و شما هم الان گفتید هست
    اینی که من گذاشتم میانگین سرعت هست نه حداکثر سرعت.
    در مورد سرعت اسمی و سرعت عملی هم آقای آرش در صفحات قبل، مفصل توضیح‌داده‌اند که درسته نوشته تا ۴۲ مگ دریافت میکنه اما در کشورهای اروپایی هم میانگین سرعتش حدود ۳ مگ هست.

15. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

خود hsdpa+ تکنولوژی های مختلفی داره و سرعتش تا بالای 300 مگ هم می تونه بستگی به شرایط محیط و تجهیزات افزایش پیدا کنه

HSPA+HSPA+ is the pinnacle of current 3G technology, offering a theoretical 168Mbit/s downlink speed. In reality most HSPA+ coverage is only capable of 21Mbit/s, with some areas being upgraded to 42Mbit/s and occasionally even 84Mbit/s. But even the fastest implementation of HSPA+ is a long way behind the 1Gbit/s download speed required to be considered a real 4G network. But this hasn’t stopped a number of US carriers from advertising HSPA+ as 4G.T-Mobile was one of the first companies to falsely advertise its HSPA+ network as 4G, and AT&T followed suit shortly after. Arguably AT&T is even worse, as its network started out with capabilities peaking at 14.4Mbit/s download and 5.8Mbit/s upload speeds, which is ridiculously slow for a 4G network. Users in the UK, and some other countries, will probably have noticed that some carriers actually offer HSPA+ as part of their 3G network packages. So it seems that US consumers are being sold and overcharged to use a slower network under the guise of a next generation technology.

مقایسه سرعت واقعی و اسمی هر نسل

Last edited by arash59b; 09-03-2015 at 13:53.

17. 6 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام ۹۳۳۲۹۱۳۴رو بفرست به ۷۳۷۱۱۱۶۷ اینو بفرست تو گروهای ک هستی واسه ایرانسلی ها شارز میاد تو گوشیشون باش
    کسی میدونه جریان این پیام که همه جا پخش شده چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 98 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 98 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •