تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1080 از 1849 اولاول ... 80580980103010701076107710781079108010811082108310841090113011801580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,791 به 10,800 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان لطف کنید مصرف منصفانه های وب رو توضیح بدین! دقیقا چقدره؟ ماهیانست؟ تو سرویسای مختلف متغیر ه؟

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان لطف کنید مصرف منصفانه های وب رو توضیح بدین! دقیقا چقدره؟ ماهیانست؟ تو سرویسای مختلف متغیر ه؟
    سرویس نا محدود نداره...

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سرویس نامحدود نمیخوام! شبانه سرویسای محدود رو میگم! دوستان گفتن که شبانشون رو 60 کیلوبایت بعد از یه حجممی ثابت میشه! آیا درسته یا نه؟ این حجم چقدره؟ آیا همه سرویسای محدود اینجوریه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سرویس نامحدود نمیخوام! شبانه سرویسای محدود رو میگم! دوستان گفتن که شبانشون رو 60 کیلوبایت بعد از یه حجممی ثابت میشه! آیا درسته یا نه؟ این حجم چقدره؟ آیا همه سرویسای محدود اینجوریه؟
    در حال حاضر تنها سرویس ۱۲۸ و سرویس ۲۵۶ محدودیت سرعت در تایم رایگان اعمال نمیشه.مصرف منصفانه هم نداره فعلا.

5. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خیلی خیلی افتضاح شده های وب . الان یکی از بدترین شرکت های نت تو ایران شده. همش قطع تایم اوت تک کانکشن داغون پینگ بالا. پول ملت میگیره تبلیغ می کنه یه سری کار بر جدید فریب میده. یکی نیست بگه جمع کن برو دنبال یه حرفه دیگه شما اینکاره نیستی فقط هر سال اسمشو عوض می کنی.

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

اینا اثرات اون تبلیغای تلویزیونی هست ... ظرفیت 1 مشترک 10.000.000

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

میدونی مشکل کجاست اینکه نظرات اصولی نیست . طرف میاد میگه های وب مشکل داره باهاش نمیتونم کلاشم باز کنم با مخابراتم نمیتونم باز کنم . وقتی اینارو میگین بگین منطقه تون کجاست کدوم مرکز مخابراتی . اینکه شما با یه شرکتی مشکل دارین قرار نیست همگی مشکل داشته باشن . الان همین آقای amirbrad قشنگ فکنم یه سالی هست میگه های وب آشغال ولی تا حالا یه نفرم به من نگفته اذیتم کرده . یا یکی دیگه نتونسته کلشو تو مخابرات استفاده کنه میگه مخابرات کلا آشغال . کجا آشغال ؟ الان تنها جاهایی که به صرفه تر هستن برای دانلود مخابرات و های وب هستن . مخابراتم قطعیش واقعا کمتر از بقیه شرکتهاست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir000098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان ها وب مشکل کندی سرعت /قطعی نداره؟ سرعت روزانه و شبانه اش چنده؟
    بین اسیاتک و های وب موندم!

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان ها وب مشکل کندی سرعت /قطعی نداره؟ سرعت روزانه و شبانه اش چنده؟
    بین اسیاتک و های وب موندم!
    اگه برا دانلود میخوای های وب نیا.

12. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض ADSL Hiweb / شرکت های وب (داده گستر عصر نوین)

میدونی مشکل کجاست اینکه نظرات اصولی نیست . طرف میاد میگه های وب مشکل داره باهاش نمیتونم کلاشم باز کنم با مخابراتم نمیتونم باز کنم . وقتی اینارو میگین بگین منطقه تون کجاست کدوم مرکز مخابراتی . اینکه شما با یه شرکتی مشکل دارین قرار نیست همگی مشکل داشته باشن . الان همین آقای amirbrad قشنگ فکنم یه سالی هست میگه های وب آشغال ولی تا حالا یه نفرم به من نگفته اذیتم کرده . یا یکی دیگه نتونسته کلشو تو مخابرات استفاده کنه میگه مخابرات کلا آشغال . کجا آشغال ؟ الان تنها جاهایی که به صرفه تر هستن برای دانلود مخابرات و های وب هستن . مخابراتم قطعیش واقعا کمتر از بقیه شرکتهاست .
    دوست عزیز خیلی هم اصولی نظر میدیم شما فقط این پست ها رو میخونید‌. کلی در‌این مورد بحث شده اگر بخوای اصولی هم برات از اول توضیح میدم مشکل کجاست. من نزدیک دوساله از این شرکت دارم خب وقتی تو این یکسال داره هر روز بدتر میشه بیام تبلیغ کنم های وب چقدر خوبه که چتد نفر دیگم فریب بدم!!! بعدش همش بازیه کلش نیست وقتی نتونه یه کلش با اون سرور قوی بالا بیاره فاجعست. همه مثل شما دانلودر نیستن که با دانلود منیجر با ۳۲ کانکشن با فشفشه بشینن سریال و فیلم و.... دانلود کن. معیار من تک کانکشن خوب پایداری پینگ مناسب و .... در حد خوب واسه ایرانه. من نه دی وی دی فروشم که صبح تا شب پهنای باند و با فشفشه اشغال کنم که بگم به به های وب خوبه!!!! نه عشق دانلود. بنا به نیازم اگر از فیلمی سریالی نرم افزاری خوشم بیاد دانلود می کنم . همه چیز دانلود نیست. وقتی نشه یه اپ با گوشی اپدیت کرد فاجعست. یعنی شما فقط پست های تعریف از های وب خوندی؟!؟ کاربرای شاکی خیلی بیشترن تا راضی! بعدشم مرکز مخابراتی نداره اکثرا تو تهران مشکل دارن. فشفشه برای کارای ضروری و دانلودهای سنگین عالیه اما نه برای دی وی دی فروختن و.....
    امروز یه تبلیغ خنده دار از های وب تو همت دیدم نوشته دیگر نگران شب نباشید با فشفشه. باید می نوشت دیگر نگران اینترنت نباشید با های وب چون شب و روز نداره کل پهنای باند با فشفشه درگیره!!!

دوستان جالبه تو لیگ جهانی والیبال های وب تبلیغ داره توبازی تیم ملی تو لس انجلس دیدم. ببینید چه پولی از مردم به جیب زده. چه مقدار کاربر گرفته امادریغ از افزایش پهنای باند خارجی.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by amirbrad; 01-06-2015 at 17:26.

14. 3 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •