نه بابا، منم قبول دارم این چیزا رو... نه شده که تا حالا اینجوری بخوام کاری کنم، هر وقتم شده، خودم نتونستم
حالا یه چیزی، میگم در راه رضای خدا، بیا اون گیگ هایی که از ایرانسل کش رفتی رو پولشون رو بده به ما، ترافیک بخریم، باشد که رستگار شوی![]()
نه بابا، منم قبول دارم این چیزا رو... نه شده که تا حالا اینجوری بخوام کاری کنم، هر وقتم شده، خودم نتونستم
حالا یه چیزی، میگم در راه رضای خدا، بیا اون گیگ هایی که از ایرانسل کش رفتی رو پولشون رو بده به ما، ترافیک بخریم، باشد که رستگار شوی![]()
اگه يه روز از عمرم مونده باشه مي رم پيش ايرانسل دسته چكم رو در ميارم 20 ميليونش رو بهش مي دم بعد بهش ميگم حلالم كن داداش
سروش بزن توي كار اينترانت جواب ميده ، دور زدنش هم با من
يه روزي رو مي بينم كه با سرعت 2 مگ هر شبكه تلويزيوني رو كه خواستم راحت مي بينم(ببخشيد ساعت 2 گذشته حالم خوش نيست)
زحمت کشیدی، با این وضعی که پیش میره، موقع مرگ من و تو، با 20میلیون یه کیلو گوجه میدن بمون
من یه خط دیگه دارم، باید رانژه اش کنم، هزینه داره برام، یکی بره جلو، اگر کار کرد، اون خط رو اینترانت می بندم![]()
عيب نداره داداش اگه كسي نرفت جلو من خودم پا پيش ميذارم اگه بدونم مخابرات براي تخليه اذيت نمي كنه منم حرفي ندارم![]()
سروش برو شاتل اونجا ارزش بیشتری داره این وی پی ان رو شبانه تست کن ببین جواب میده که اگه خوب بود منم بیام دنبالت
نرید طرف اینترانت فردا اگه همه رفتن طرفش همین اینترنت هم جمع میشه
نكته جالبي بود![]()
محمد تو اهوازی؟
من رو ببین منتظر کیا وایسادم
محمد امید ما به شما جوانان استیکی یه کاری کنه، من فعلا هیچ کاری نمیکنم تا وضعیتش مشخص بشه... اگر شاتل یا آسیاتک درست بودن، دوشواری نداریم... اونوقت فرض کن همه ی این کارها درست بشه و ... بعدش سرور طرف که تو ایرانه، مهلتش تموم بشه و طرف تمدید نکنه
خوب اگر درست بودن هر دو، فرشاد بره شاتل، من و محمد بریم آسیاتک، اینجوری خیلی هم شلوغ نمیشه![]()
خب من از کجا بفهمم که این اکانت تو اهواز کار میکنه یا نه؟
چه جلب دان استریمم زیاد بود زیادترش هم کردن!
Last edited by farshad0123; 06-06-2014 at 02:25.
نه من همشهري اين روناشي هستم
نصف شبي كاري ميكنن آدم به روح بيشتر اعتقاد بكنه.
شما تو فكر نباش من اگه رفتم توي كار اينترانت اون سرويس رو بده يا نده من رديفش مي كنم غمت نباشه
به نظرت فرق چت روم با اينجا چيه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)