تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1080 از 1185 اولاول ... 8058098010301070107610771078107910801081108210831084109011301180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,791 به 10,800 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

فکر می کنم تام فورد توباکو وانیل بهترین حجم رو داشته باشه.
    ممنون داداش. اما قیمت پایین تر باشه ! میشه گفت کل خانواده ی 2 3 تا برند اینطوریه که زوره همه بش نمیرسه!
    منظورم بهترین انتخاباست که نهایتش 400 500 یا پایین تر باشه. (هرچه ملندگاری و پخش نسبت به قیمت بهتر ، انتخاب واسه من معقول تر ! )

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام به دوستان
    لیست ادکلن های مردونه رو میخوام که بیشترین پخش بو رو داشته باشن ! عطرهائی که وقتی وارد یه اتاق میشی بوش کل فضای اونجارو بگیره !
    کلا تو این موارد رده بندی چیزی هست ؟!

+ این ادکلن رو میشه ایران گیر آورد ؟! Cedrat Boise Mancera for women and men

تکرار مکرراته عزیز
    راستش فکر میکنم اکثر عطرهای فوق الذکر رو شما تجربه کرده باشید و احتمالا راضی هم نیستید...
    هرچند تکراریه اما:

اونطوری که خیلی ها میگن : پیور هاوانا، دیور هوم اینتنس، تغ هرمس، وان میلیون، تام فورد توباکو وانیل، تام فورد بلک ارکید

و کلا عطرهای گرم! در این زمینه موفق تر هستند
    (حالا بگذریم که ورژن های جدید عطرها تغییراتی داشته )
    ولی نرمالش ایناست که گفتم
    +
    البته میشه به تجارب افراد هم اعتماد کرد که بعضی وقتها بعضی از عطرهای کمتر شناخته شده میتونن واقعا خوب باشن
    صرفا تجربست و ما هم در این تاپیک دنبال تجارب عطردوستان

موفق باشید

3. 9 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

به نظرم بیشتر عطرهای گرم وشیرین پخش بوشون بالاس فقط خرجش استفاده سه چها رتا پاف بیشتر ازحدمعموله.
    مخصوصا روی نبض ها و همچنین اسپری پشت زانوها (از روی شلوار) که برای من در زمینه پخش بو خیلی جواب داده

5. 5 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

بانویی اغواکننده

او بانویی ثروتمند است که در یک شب سرد زمستانی در پاریس خود را در پالتویی می پوشاند ، پیراهنی بلند ، پرنس گون و پر درخشش بر تن می‌کند که همگان را خیره می کند، دستکش های مخمل خود را به در می آرود و در رقصی با شکوه با شما همراه می شود. او از جلب توجه لذت می برد و به حق این توجهات حق این بانوی زیبا و با شکوه است. همیشه بهترین ها را می خواهد و از تجملات لذت می‌برد.
    در عین شیک و با پرستیژ بودن، اغوا کننده نیز هست...
    پس از گذر زمانی طولانی شنل تصمیم به طراحی نوع مدرن شده کوکو می‌گیرد و در نهایت Coco Mademoiselle در 2001 متولد شد. طراحی مجدد این عطر باز هم به دست Jacques Polge انجام شد ، طراح اغلب محصولات شنل و همین طور Bleu de Chanel.
    رایحه پودری مادمازل قلب آن را تشکیل می دهد . عطری که سمبل ثروت و توانگریست .
    اسانسی نرم از کرم پرتقال که با رایحه پنکیک های پودری، وانیل گرم و مخملی ترکیب شده و در آغوش گل‌های رز قرار گرفته است!
    به واقع توصیف چنین اثر هنرمندانه و پیچیده ای کار مشکلیست، اما لازم است بدانید که مادمازل، همان دنیای رویائی خانم‌هاست که Ploge آن را به خوبی نقش زده است و با مادمازل این رویاء به واقعیت می پیوندد.

ثروت ، زیبایی ، تجمل ، شکوه ، فریبندگی ، جذب توجه و ....
    به همین علت درصد بسیار خانم‌ها آن را عاشقانه می‌پرستند.

7. 6 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام دوستان
    این اسانس هایی که به صورت فله ای در مغازه های عطر فروشی هست و هم نام با عطر های پلمپ هست چند درصد کیفیت عطر اصلی رو دارن ؟
    واسه این میپرسم که مثلا من تو این تاپیک اسم یه عطری رو شنیدم که بوی خوبی داره ولی خب چون سلیقه ها متفاوته، یه جورایی ریسکه بخام هزینه عطر اصلی رو بدم و بعد راضی نباشم.
    آیا این اسانس ها به عنوان یه تستر قابل استناد هستند ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    این اسانس هایی که به صورت فله ای در مغازه های عطر فروشی هست و هم نام با عطر های پلمپ هست چند درصد کیفیت عطر اصلی رو دارن ؟
    واسه این میپرسم که مثلا من تو این تاپیک اسم یه عطری رو شنیدم که بوی خوبی داره ولی خب چون سلیقه ها متفاوته، یه جورایی ریسکه بخام هزینه عطر اصلی رو بدم و بعد راضی نباشم.
    آیا این اسانس ها به عنوان یه تستر قابل استناد هستند ؟
    سلام دوست عزیز این اسانس ها اصلا اعتباری ندارن. چون من خودم یه بار اسانس لایت بلوی دی اند جی رو گرفتم و اصلا شبیه عطر واقعیش نبود. هرچند گزینه های نسبتا قابل اطمینانی هم دیدم مثل اسانس ایفوریا یا شنس چنل زنانه. اما به نظرم شما به این ترتیب تستر عطر مورد نظرتونو انتخاب کنید :
    1. اشانتیون عطرها در سایز های 5 و حتی 3 میل (که از عطر اصلی داخلشون پر میشه و کاملا مطمئنن _ البته اگه تقلبیش نیومده باشه)

2.عطرهای 15 میل ریو کالکشن که هم نام خود عطر ها نیست اما با یه سرچ میتونید نامشو بانام اصلی عطر تطبیق بدین و به راحتی حتی از روی ظاهرش بفهمید تقلید از کدوم عطره (مثلا عطر چنل شنس رو با نام نایس دنس تولید کرده)

3.عطر های اسمارت کالکشن که من تجربه خریدشو دارم و بیشتر رایحه هاش قابل اعتماد هستن و با نام اصلی عطر در سایز 15 ، 18 وبالاتر تولید میشن.

البته این دو گزینه آخر تغییر بو وعوض شدن نت رو مانند عطر اصلی ندارن اما به عنوان تست و اطلاع از بیس و پایه ی بوی عطر اصلی خوبن.

در ضمن عطر های 25 و 50 میل دیگه ای هم هستن که باز نسبت به این دو گزینه آخر اطمینان بیشتری بهشون هست اما متاسفانه اسم برند تولید کنندشو نمیدونم. عطر هایی هستن به حالت کتابی که این هم عکسشه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتی میشه این نمونه هارو به عنوان شماره 2 قرار داد. البته بنا به تجربه شخصی وتستی که روی این نمونه ها و عطر اصلی داشتم میگم. شاید دوستان نظرات دیگه ای داشته باشن.
    Last edited by shervin1996; 22-02-2015 at 23:54.

10. 6 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

این عطر تک و منحصربه‌فرد است ؟ صددرصد! ؛ اعتیادآور است؟ بله

شاید هیچ کس نمی‌توانست این چنین رایحه بهار ، باران ، هوای خیس شده و خاک نمناک را که این طراح به آن دست یافته است در شیشه ای به تصویر بکشد.

این شیشه پر از بوی باران است !
    هوشمندی طراح رایحه به شدت قابل تحسین است که چگونه با استفاده از پایه هل، رایحه‌ای مشابه با خاک نمناک را بنیان گذاری کرده و حتی از آن فراتر رفته و عطر باران را ایجاد کرده است.

عطر Lumiere Blanche شاهکاری بی نظیر از Olfactive Studio که به صورت زنانه ومردانه(Unis.e.x) عرضه شده است.

قیمت 100 میل حدود 500 تومان

12. 8 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

باسلام مدیر و ناظر محترم انجمن : آیا خطوط قرمز سایت این اجازه رو میده که کلیپ های ویدیویی تبلیغی زیبای عطرهای معروف در انجمن قرار بگیره؟
    Last edited by shervin1996; 23-02-2015 at 23:31.

14. این کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ياد آور دسته گلي است زيبا كه عروسان در دست ميگيرند. پاك، خالص ، عميق، نجيب و شيك با گرمايي ملايم و عاشقانه و مخمل گون.بر پايه تركيب عظيمي از گلها طراحي شده است.نت ابتدايي آن با ميوه هاي گلابي،ترنج،هلو و خربزه باز ميشود.درنت مياني عطر گلها به مشام مي رسد و در نت انتهايي شيرين و جذاب مي شود. عطریست طلسم انگیز و مدرن که به شکل عجیبی در این 10 سال اسم دیور را در سطح جهانی بالا کشید، این عطر در سال 1999 توسط calice becker معرفی شد : Dior J`adore

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    Last edited by Atghia; 25-02-2015 at 18:39.

16. 2 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنون داداش. اما قیمت پایین تر باشه ! میشه گفت کل خانواده ی 2 3 تا برند اینطوریه که زوره همه بش نمیرسه!
    منظورم بهترین انتخاباست که نهایتش 400 500 یا پایین تر باشه. (هرچه ملندگاری و پخش نسبت به قیمت بهتر ، انتخاب واسه من معقول تر ! )
    one man show gold edition رو هم امتحان کن. highly concentrated.

18. 8 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •