سلام
من هم رو xp و هم ویستا وهم 7 نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم
چه اروری میده ؟
سلام
من هم رو xp و هم ویستا وهم 7 نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم
چه اروری میده ؟
یعنی از pes 2010 بهتر شده؟اینقدر روش کار کردن؟فیفا 10 بهترین بازی ورزشی سال 2009 انتخاب شد
گیم پلی کدوم روون تره؟
جواب بدین![]()
من فکر میکنم از گرافیک باشه شما گرافیک بازی رو پایین بیار بهتر میشه بازی کرد
بعد از اینکه درایو گرافیک nvidia رونصب کردید دوست عزیز باید یه بار اونو باز کنید وگزینه Advance رو که اولش میاد انتخاب کنید تا حالت پیشرفته رو اجرا کنه وقدرت گرافیک رو به ماکزیمم میرسونه بعد از اینکه خود ساکر رو هم نصب کردید باید اون یکی آیکنرو که باهاش میاد چرخ دندهای هست اونرو باز کنید وتنظیمات ساکر رو انجام بدید امید وارم مشکلتون حل بشه
فقط اگه حل شد یه دقیقه این دکمه تشکرو بزن......
مشکلم حل نشد بازم تشکر کردم
اون تیکه قرمز رو نفهمیدم باید چی رو advanced کنم؟
بله بله شما وقتی درایور کارت گرافیک تون رو که از سریnvidia هست نصب کنید بعد از اینکه سیستم ریستارت شد شما باید کنترل پنل رو باز کنید وتنظیمات کارت رو بیارید بعد یه صفحه باز میشه دوتا گزینه داره یکیش معمولیه که فکر کنم تا50یا60درصد رو از حافظه کارت استفاده میکنه ولی گزینه پیشرفته Asvance میزان استفاده از کارت رو تا میزان90تا99درصد بالا میبره تا قدرتش به ماکزیمم حد حساب برسه ..
خوشحالم که مشکلتون حل شد![]()
عکسا رو آپ کردم کمکم کنین
تو کنترل پنل دو تا آیکون هست کدومش؟
![]()
اون قسمت کنترل پنل nvidia رو باز کن اگه برای اولین بار هست که بازش میکنی گزینه پیشرفترو انتخاب کن
سلام به بروبکس pes باز ...!
می خواستم بپرسم می شه جای موهای داخل بازی موی دیگه ای جایگزین کرد ؟!
ممنون ...![]()
از سال 2006 به این ور PES نتونست در مقابل FIFA حرفی بزنه باید دید که در سال 2010 کونامی باز هم شکست رو قبول می کنه یا می خواد بازم مثل سال 2005 2006 از فیفا جلو بزنه. علاقه داری به بحث مقایسه PES Vs Fifa یه گروه براش ساختن که توش بحث میشه. از مسعود بخواه تا عضو کنه
شما این رو جواب محسوب نمی کنید:
همین صفحه پیش جواب دادم... شایدم عادت ندارید پست های صفحه قبل تر رو بخونید... واقعا که!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این همه وقت گذاشتید عکس گرفتید ولی فرصت مکردید ببینید به پستتون کسی جواب داده یا نه... جالبه
منم خیری از ویستا ندیدم... راستی اصلا ویستا مگه ویندوزه که بخواهید بازی نصب کنید روش بندازید دور ویستا رو فعلا فقط XP بقیه ویندوز های تازه به دوران رسیده اسباب بازی هستند. واسه عزیزان بیکار که دوست دارن مشغول باشن این ویندوز های ویستا و 7 مشعولیت و وقت تلف کنی جالبی هست.
سیستم عامل : only XP SP3
Last edited by Spaniuly; 17-04-2010 at 13:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)