VPI = 8
VCD =35
برای کانکت خودکار باید PPPoE رو انتخاب کنید نه Bridge
با احترام
تیم مدیریت انجمن
VPI = 8
VCD =35
برای کانکت خودکار باید PPPoE رو انتخاب کنید نه Bridge
بابا با سواد
با دانش
با اطلاعات
مرفه
اینترنت پر سرعت
![]()
جسارتا سن شما چه قدره؟؟ اخه پست دادنتون و نوع بیانتون شبیه نوجوانان پر غرور 17.18 ساله هستش
.
.
راستی اسم تاپیک Adsl / استان گیلان ( شهر رشت ) هست
اینترنت ماهواره ای و مک و انلاین و افلاین اصلا ربطی به این تاپیک نداره و عکس گذاشتنتون هم لزومی نداره اینجا!!
Last edited by mohammadirani; 13-09-2011 at 15:10.
بنده ادا با سوادی نکردم فقط در موردی چیزی که بلد نیستم سکوت میکنم یا اظهار نظری نمیکنم !!!
بنده کوچیک شما 28 هستم
اگه ندانسته حرفی زدم ، شرمنده . همینجا عذر می خوام ولی بنده قبلا هم در مورد چند و چون این اینترنت از شما پرسیدم اما شما جواب واضحی به بنده ندادید .
اول آدرس یک انجمن رو به بنده دادید که چندان به کار نیامد و بار دوم هم ....
خوب افرادی مثل من که در این زمینه ها اطلاعاتی ندارن باید از شما که بسیار مطلع و کارکشته هستید یاد بگیرند .
اگر چنین است روش و نحوه و مراحل رسیدن به چنین اینترنتی را به دیگران نیز بیاموزید تا سطح دانش و توانایی افرادی مثل بنده نیز بالاتر رود .
تا آنجایی که بنده میدانم استفاده از اینترنت ماهواره ای جرم سیاسی دارد و شما که به گفته ی خود 6 سال است از این روش استفاده می کنید و گیر نیفتاده اید !!؟چه ایرادی دارد که این روش را به دیگران بیاموزید ؟ مثلا با قرار دادن این عکسها می خواهید به دیگران نشان دهید که اینترنت پرسرعت دارید و آنها ندارند و مثلا سطح دانش شما بسیار زیاد است و .....
موفق و موید باشید .
دوست نازنیم متاسفانه این سایت جوری نیستش که بشه ام.زش داداش . خلاف قوانین سایت هستش و مدیران برخورد میکن .
بخاطر همین . وگرنه اموزش میذاشتم .
گفته ی شما کاملا درست . تو این سایت نمیتونی قرار بدی ، می خوای یه سایت بهت معرفی کنم بیا اونجا قرار بده ، اصلا مشکلی با همچین پستایی ندارن و استقبال می کنن . اصلا برای بنده به صورت پیام خصوصی و کامل ( چون بنده مبتدی هستم و اطلاعاتم کمه ) توضیح بده ، هر چقدر هم هزینه داشت در خدمتیم .![]()
حالا خوبه گفتم سوالم فوریه
بابا تو رو خدا جواب بدید![]()
به نظر من بهترین کار اینه که زنگ بزنی به پشتیبانی خود شاتل و همین سوال رو عینا بپرسی
سلام دوستان..
اینترنت من الان دو روزه بدجوری اذیت میکنه..
هر دفعه که سیستم رو ریستارت میکنم میتونم ده پونزده دقیقه استفاده کنم و بعدش دوباره نت قطع میشه..
توی همون زمان هم سرعت خیلی کمه و وی پی ان هم وصل نمیشه !!
به اندیشه هم زنگ زدم یه چیزایی گفت که من سر در نیاوردم..
گفت نمیدونم بجای چی عدد 4224 رو بذار و . . . !!
به نظر شما مشکل از اندیشه س یا سیستم من شاید ویروسی شده باشه..
ممنون..
میتونید سوالتون رو اینجا مطرح کنید دوست عزیز
آموزش جامع دانلود آفلاین و برنامه Skynet از ابتدا تا مباحث پیشرفته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)