تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1080 از 1635 اولاول ... 80580980103010701076107710781079108010811082108310841090113011801580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,791 به 10,800 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بنده در زمينه دوربين آماتورم و يه دوربين ساده زير 200 تومن مي خوام(حدود 150 باشه بهتره).نظرم با كانن است اما فوجي قيمتاش و امكاناتش بدجوري چشمك ميزنه!كيفيت فيلم يه فوجي كه مثلا hd هست از كانني كه dv است بهتره؟نظرتون راجع به Canon Powershot A1200 چيه؟
    سلام
    بله معلومه بهتره
    فکر کنم A2200 بهتر باشه همه چی هم داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من كيفيت عكس برام از همه چيز واجب تره
    بعد از كلي پرس و جو از دوستان و مشورت با چند عكاس به چند مدل محدود تر رسيدم كه از شما كمك ميخوام آيا از اينها تهيه كنم و كدام مدل بين اينها يا اگر مدل ديگري هست كه بهتر از اين هاست و در همين رنج قيمت شما به من معرفي كنيد
    به من گفتند بين مدلهاي g10. g11 .g12
    شما بين اينها كدام رو بهترين ميدونيد . بودجه من 600 هست
    باز هم لطف كنيد با توجه به خواسته من اگر مدلي ديگه اي هست توي اين رنج قيمت كه ميتونيد به من معرفي كنيد كه كيفيت بهتري داره در عكس برداري به من معرفي كنيد
    چون دوربين چيزي نيست كه زود به زود شما بخواهيد تعويضش كنيد به نظر من اگر مثلاً 300 هزينه كنيد و دوربيني بگيريد كه به كارتون نياد انگار آدم پولشو دور ريخته تا 600 پول بده دورسته 2 برابر هست ولي در عوض هم به چيز مطلوبش ميرسه هم لذت ميبره كه پولشو دور نريخته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان,
    اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم :
    من یک دوربین می خوام در درجه اول برای استفاده خانگی حالا یکم هم تنظیمات دستی داشت که بشه باهاش ور رفت بد نیست. قیمت تا 200 تومان و اگر ارزشش رو داره نهایت تا 250
    در ضمن دوستان هر مدلی پیشنهاد می دن مزیت و معایب رو هم اگر بدن دیگه خیلی عالی میشه
    .........................

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من بعد از کلی تحقیق و بررسی به 2 تا گزینه رسیدم و شدیدا بین این 2 تا گیر کردم . خواهشا یه کمک به من بکنید با دلیل و منطق
    Canon Powershot SX230
    Nikon Coolpix S9100

هردو تقریبا مشخصات نزدیکی داره ولی خوب صحبتهای مختلفی شنیدم. اگه یه کمکی بکنید واقعا ممنون میشم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    بله معلومه بهتره
    فکر کنم A2200 بهتر باشه همه چی هم داره
    با تشكر يه سوال ديگه كيفيت و دوام دوربين فوجي در مقايسه با كانن چطوريه يا اينكه كلا همشون تفاوت چنداني ندارن؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من كيفيت عكس برام از همه چيز واجب تره
    بعد از كلي پرس و جو از دوستان و مشورت با چند عكاس به چند مدل محدود تر رسيدم كه از شما كمك ميخوام آيا از اينها تهيه كنم و كدام مدل بين اينها يا اگر مدل ديگري هست كه بهتر از اين هاست و در همين رنج قيمت شما به من معرفي كنيد
    به من گفتند بين مدلهاي g10. g11 .g12
    شما بين اينها كدام رو بهترين ميدونيد . بودجه من 600 هست
    باز هم لطف كنيد با توجه به خواسته من اگر مدلي ديگه اي هست توي اين رنج قيمت كه ميتونيد به من معرفي كنيد كه كيفيت بهتري داره در عكس برداري به من معرفي كنيد
    چون دوربين چيزي نيست كه زود به زود شما بخواهيد تعويضش كنيد به نظر من اگر مثلاً 300 هزينه كنيد و دوربيني بگيريد كه به كارتون نياد انگار آدم پولشو دور ريخته تا 600 پول بده دورسته 2 برابر هست ولي در عوض هم به چيز مطلوبش ميرسه هم لذت ميبره كه پولشو دور نريخته
    سلام
    خوب معلومه بین اونا g12 اخرین و بهترین هست
    یه رقیب مهم هم داره به اسم LX5 پانا که اونم بسیار با ارزش هست مهم ترین برتریش هم لنز بهتر (نه در زوم) و سبک تر بودن وکوچیک تر بودنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

فکر کنم بهترین برای شما IXUS 300 باشه البته کمی بیشتر از 250 میشه اما ارزش داره

کد:
    البته SX130 هم هست

کد:

8. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان من بعد از کلی تحقیق و بررسی به 2 تا گزینه رسیدم و شدیدا بین این 2 تا گیر کردم . خواهشا یه کمک به من بکنید با دلیل و منطق
    Canon Powershot SX230
    Nikon Coolpix S9100

هردو تقریبا مشخصات نزدیکی داره ولی خوب صحبتهای مختلفی شنیدم. اگه یه کمکی بکنید واقعا ممنون میشم .
    SX230
    نیکون توی غیر حرفهای ها خوب عمل نکرده ، همین

با تشكر يه سوال ديگه كيفيت و دوام دوربين فوجي در مقايسه با كانن چطوريه يا اينكه كلا همشون تفاوت چنداني ندارن؟
    نمیدونم ، اما فک کنم کنن بهتر باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ايلام

پيش فرض

با سلام من میخواهم یک دوربین دیجیتال بگیرم که هم توان عکاسی خوب و هم فیلمبرداری افول اچ دی داشته باشه در ضمن زوم اپتیکال بالا هم برام مهمه . شما چه دوربینی با چه مارکی پیشنهاد میکنید . بودجه من بین 300 تا 350 هزار تومنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ايلام

پيش فرض

با سلام من میخواهم یک دوربین دیجیتال بگیرم که هم توان عکاسی خوب و هم فیلمبرداری افول اچ دی داشته باشه در ضمن زوم اپتیکال بالا هم برام مهمه . شما چه دوربینی با چه مارکی پیشنهاد میکنید . بودجه من بین 300 تا 350 هزار تومنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •