سلام
بله معلومه بهتره
فکر کنم A2200 بهتر باشه همه چی هم داره
سلام
بله معلومه بهتره
فکر کنم A2200 بهتر باشه همه چی هم داره
سلام
من كيفيت عكس برام از همه چيز واجب تره
بعد از كلي پرس و جو از دوستان و مشورت با چند عكاس به چند مدل محدود تر رسيدم كه از شما كمك ميخوام آيا از اينها تهيه كنم و كدام مدل بين اينها يا اگر مدل ديگري هست كه بهتر از اين هاست و در همين رنج قيمت شما به من معرفي كنيد
به من گفتند بين مدلهاي g10. g11 .g12
شما بين اينها كدام رو بهترين ميدونيد . بودجه من 600 هست
باز هم لطف كنيد با توجه به خواسته من اگر مدلي ديگه اي هست توي اين رنج قيمت كه ميتونيد به من معرفي كنيد كه كيفيت بهتري داره در عكس برداري به من معرفي كنيد
چون دوربين چيزي نيست كه زود به زود شما بخواهيد تعويضش كنيد به نظر من اگر مثلاً 300 هزينه كنيد و دوربيني بگيريد كه به كارتون نياد انگار آدم پولشو دور ريخته تا 600 پول بده دورسته 2 برابر هست ولي در عوض هم به چيز مطلوبش ميرسه هم لذت ميبره كه پولشو دور نريخته
.........................
دوستان من بعد از کلی تحقیق و بررسی به 2 تا گزینه رسیدم و شدیدا بین این 2 تا گیر کردم . خواهشا یه کمک به من بکنید با دلیل و منطق
Canon Powershot SX230
Nikon Coolpix S9100
هردو تقریبا مشخصات نزدیکی داره ولی خوب صحبتهای مختلفی شنیدم. اگه یه کمکی بکنید واقعا ممنون میشم .
با تشكر يه سوال ديگه كيفيت و دوام دوربين فوجي در مقايسه با كانن چطوريه يا اينكه كلا همشون تفاوت چنداني ندارن؟
سلام
خوب معلومه بین اونا g12 اخرین و بهترین هست
یه رقیب مهم هم داره به اسم LX5 پانا که اونم بسیار با ارزش هست مهم ترین برتریش هم لنز بهتر (نه در زوم) و سبک تر بودن وکوچیک تر بودنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم بهترین برای شما IXUS 300 باشه البته کمی بیشتر از 250 میشه اما ارزش داره
البته SX130 هم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SX230
نیکون توی غیر حرفهای ها خوب عمل نکرده ، همین
نمیدونم ، اما فک کنم کنن بهتر باشه
با سلام من میخواهم یک دوربین دیجیتال بگیرم که هم توان عکاسی خوب و هم فیلمبرداری افول اچ دی داشته باشه در ضمن زوم اپتیکال بالا هم برام مهمه . شما چه دوربینی با چه مارکی پیشنهاد میکنید . بودجه من بین 300 تا 350 هزار تومنه
با سلام من میخواهم یک دوربین دیجیتال بگیرم که هم توان عکاسی خوب و هم فیلمبرداری افول اچ دی داشته باشه در ضمن زوم اپتیکال بالا هم برام مهمه . شما چه دوربینی با چه مارکی پیشنهاد میکنید . بودجه من بین 300 تا 350 هزار تومنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)