واسه اطلاعت بگم همین الان که دارم این پست رو میدم ساعت 2:41 شبه...
9 بار قهرمانی تو اروپا و 30 بار لالیگا هیچی نیست؟![]()
واسه اطلاعت بگم همین الان که دارم این پست رو میدم ساعت 2:41 شبه...
9 بار قهرمانی تو اروپا و 30 بار لالیگا هیچی نیست؟![]()
اتفاقا بیشترین جایی که هیگوئین بازی کرده مهاجم سایه بوده.وقتی با نیستلروی...رائول یا هانتلار زوج بوده همیشه اون طرف مهاجم هدف بوده و هیگوئین مهاجم دوم...وگرنه این که دلیل نشد...خیلی از دفاع چپ ها می تونن راست هم بازی کنن...دلیل نمیشه دفاع راست باشن..پستی که اکثرا اونجا کار می کنن ملاکه.
بعدشم شما خیلی متعصبی...رائول و نیستلروی مهاجمهای بزرگی بودن..میگی رائول 20 تا زده.و..من می گم اگه رائول بازیکن 5 سال پیش بود باید 30 تا می زد..دیگه اون کارایی سابق رو ندارن.
هانتلار و هیگویین هم پتانسیل خوبی دارن...ولی هنوز تبدیل به مهاجمهای برتر دنیا نشدن...شاید تو چند سال آینده...ولی نه الان...
مثل اینه که ما از 5 سال پیش می گفتیم رونالدو بهترین بازیکن جهانه...خوب اون موقع که نبود!
رئال مادرید با باشگاه والنسیا برای خرید " رائول آلبیول " به توافق رسید.
این مدافع 23 ساله اسپانیایی یکی از اهداف تابستانی لیورپول به شمار میرفت ولی به نظر میرسد به سرزمین جدید " فلورنتینو پرز " در مادرید ملحق خواهد شد.
رئال پیش از این برای خرید " کاکا " و " کریستیانو رونالدو " 140 میلیون پوند هزینه کرده بود اما " مانوئل پلگرینی " سرمربی جدید مادریدیها میخواهد خط دفاعی تیمش را ترمیم کند.
" آلوارو آربلوآ " مدافع کناری لیورپول نیز در فهرست خرید کهکشانیها جای دارد اما " آلبیول " در اولیت آنها قرار داشت که باشگاه والنسیا نیز با پیشنهاد 15 میلیون پوندی رئال موافقت کرده است. " آلبیول " آماده است پس از بازگشت از جام کنفدراسیونها در آفریقای جنوبی، قرارداد 5 ساله خود را در سانتیاگو برنابئو امضا کند.
به گفته مدیر برنامههای " فرانک ریبری "، این بازیکن فرانسوی بازی در رئال مادرید را به حضور در بارسلونا ترجیح میدهد.
مقامات بایرن مونیخ طی چند هفته اخیر بارها اعلام کردند که " ریبری" فروشی نیست اما مدیر برنامههای این وینگر فرانسوی از علاقه موکلش به حضور در رئال مادرید خبر داد.
او گفت: « ریبری ترجیح میدهد برای رئال مادرید بازی کند تا بارسلونا. او با با زینالدین زیدان صحبت کرده و میخواهد بخاطر او برای رئال بازی کند. »
مدیر برنامههای " ریبری " افزود: « اما در این زمان همه چیز مسدود است زیرا کارکنان بایرن تا پایان این ماه در تعطیلات خواهند بود. تا زمانی که ظرف چند هفته آینده با آنها ملاقات نکنم، چیزی نمیتوانم بگویم. »
مسی در مورد انتقال 80 میلیون پوندی " کریستیانو رونالدو " به رئال مادرید پرسیده شد و او گفت:« قصد ندارم وارد بحث درست یا غلط بودن این مبلغ شوم، برای اینکه این بحث در جایگاه من نیست و من فقط بازی میکنم. به نظرم دستمزد خیلی زیادی میآید اما به هر صورت گفتم که صحبت در این مورد واقعا در جایگاه من نیست.»
____
راست میگه خب.در حدی نیست که بخواد در مورد کریس ما صحبت کنه : دی (ولی خودمونیم خیلی با ادب و با مرامه.اونم چون آرزانتینیه اینجوریه)
چه بازیی شود اون بازی ! : دی
خب مبارکه اینم یه خرید خوبه دیگه !
ای بابا بیا دیگه خودتو لوس کردی : دی !
آلبیول مادریدی است
به گزارش RMadridFC : رائول آلبیول با رئال مادرید با مبلغ حدود 15 میلیون یورو قرار داد بست تا سومین خرید فلورینتو پرز بعد از رونالدو و کاکا باشد .
رئال آلبیول با مبلغ 15 میلیون یورو و به مدت 5 سال با فلورینتو پرز قرار داد بست تا سومین خرید باشگاه باشد .
هم اکنون آلبیول دیگر یک مادریدی است و رئال توانست وی را از چنگ والنسیا بعد از مدت ها برباید .
وی تست پزشکی را پشت سر گذاشت و به خط دفاع رئال مادرید تزریق شد .رئال مادرید و والنسیا این چهار شنبه با یکدیگر سران شان دیدار و قرار دادی محکم و به مدت 5 سال با رائول آلبیول بستند . در این قرار داد رئال زیر بار خرج 15 میلیونی رفت .
رائول آلبیول هر فصل از رئال 1.5 میلیون یورو دریافت خواهد کرد .در ضمن یک بند 80 میلیون یورویی نیز در قرار داد آنها وجود خواهد داشت .
Official Announcement
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shympw; 25-06-2009 at 14:57.
خدا رو شکر مث که داریم از شر درنته خلاص می شیم !
فقط پرز باید به فیورنتینا بگه بازیکن فروخته شده پس گرفته نمی شود !!! : دی
بند 80 میلیونی دیگه چه صیغه ایه )):
ولی فکر کنم قیمتشه که اگه بخواد زودتر بره مثل مال رونالدو که 200 تاس
(همچین میگیم 200 تا که انگار 200 تا تک تومنیه)
نگو بابا ... درنته هم بد بازی نمیکنه فقط جوونه باید بهش فرصت داد البته مارسلو خیلی خیلی سر تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)