تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1080 از 3195 اولاول ... 805809801030107010761077107810791080108110821083108410901130118015802080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,791 به 10,800 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم:

کسی از دوستان تا حالا با live تونسته فیفا یا PES بازی کنه؟ اگر کسی هست لطف کنه کامل توضیح بده که چطوریه؟ به صورت تورنمنت هستش یا دوستانه؟

در آغاز فعالیت xbox 360 elite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    LIBERTY CITY

پيش فرض

تعداد کل XBOX 360 های به فروش رسیده از ابتدای عرضه تا حالا چقدره؟

داره خودمونی میشه a-0852's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تویسرکان( امستردام )

12

میگم حالا صبر کنید ببینید 2012 دنیا اگر تموم نشد و ماها زنده بودیم ، فکر کنسول بعدی رو هم میکنیم
    دوست عزیز من اگه سوالی شد برای این بود که من میخواستم360 بخرم و واقعا نمیدونستم با این بحث که داره از رده خارج میشه چه کار کنم که شکر خدا فهمیدم (البته بعد از هزار تا بد بختی ) که حالا حالاها کنسول جدید نمیاد و اینا شایعه است بعد احتمالا این حرف شما برخواسته از اینه که فیلم 2012 رو تماشا کردی

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم:

کسی از دوستان تا حالا با live تونسته فیفا یا PES بازی کنه؟ اگر کسی هست لطف کنه کامل توضیح بده که چطوریه؟ به صورت تورنمنت هستش یا دوستانه؟
    pes که server هاش عین خود بازیش بی خود و مسخرس
    ولی fifa برعکس sever های قوی داره

میتونی mod های مختلفی رو انتخاب کنی که میری تو lobby و منتظر Accept کردن حریف ها میمونی
    خیلی بستگی به ping ات داره و اصولا اگه ping بالای 220 هست بیخیال شی خیلی سنگینتره

محتوای مخفی: ! 
    ربطی به تاپیک نداره ولی در مورد امضات حقیقت برعکسه !

5. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

سلام
    ping يعني چي؟

7. این کاربر از 1987msb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز Xbox360 جاسپر سفارش دادم و قراره فردا به دستم برسه. قیمت هم 330 هزار تومان. اما چند تا سوال داشتم:

1 - حداقل سرعتی که میشه آنلاین بازی کرد چنده؟ من برای بازیهای مثل PES 2010 و Fifa 10 منظورمه.
    2 - بازی اورجینال این کسنول در ایران گیر میاد؟ منظورم اون نوع بازی هستش که وقتی به live وصل بشی مجاز باشه و آدم خیالش راحت باشه که بن نمیشه. اگر هست قیمتش چنده و کجای تهران داره؟
    3 - چون فردا xbox به دستم می رسه میخوام 5 تا بازی خفن بخرم به جز fifa10 میشه نام بهترین و جذاب ترین بازی های امسال xbox رو بگین تا بخرم؟

ممنون میشم یه نفر کامل به سوالاتم جواب بده

کسی نبود جواب سوالات منو بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ري

پيش فرض

ایا بازی وجود داره که از 100% قدرت xbox 360 یا 90%قدرتش استفاده کنه
    منتظر فاینال فانتزی13 باش حتما گرافیک فوق العاده هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام ار كجا بفهمم ورژن دستگاه ايكس باكسم چند است

داره خودمونی میشه sorush_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

میخواستم بدونم برای update داشبورد به وسیله خود xbox live بعد از اتصال به کدوم قسمت xbox برم ممون

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

هیچ تاریخ رسمی از طریق خود سازندگان کنسول اعلام نشده . 2012 - 2013 هم در حد شایعه هست . شایعه هم بگیر نگیر داره که بیشتر نمیگیره . ولی خب 2013-2014 برای عرضه کنسول بعدی قابل قبول و محتمل به نظر میرسه . درسته الان بعضی اغشار دارن HD TV میخرن ولی هنوز جا نیافتاده و هنوز خیلی ها هستند که با مانیتور و تلوزیون های عادی بازی میکنند . میتونی با یه نظر سنجی امار بگیری که چند درصد از مردم HD TV برای کنسولشون دارند که بخوان دنبال بازیها و دیسکهای با کیفیت خیلی بالا باشند و حالا شما بیای از گرافیک فلان بازی که کلی منتقد و متخصص تقدیرش کردن ایراد بگیری . صبر داشته باش ببین 2010 چه بازیهایی میاد و کف کن مث من ;-)مطمئنا بازیهای نسل بعدی همه HD و Full HD خواهند بود اما تا الان که نیاز آنچنانی نبوده و از این به بعد این بازیها بیشتر خواهد شد .به نظر من خیلی تند میرید که میگید توانایی این کنسولها رو به اتمامه و خیلی مطمئن راجع به XBOX360 صحبت میکنید . به نظر من عمر این کنسولها به 9-10 سال باید برسه و اگرم کنسول نسل بعدی (هشتمین نسل) بیاد هم مطمئن باشید 360 و PS3 حالا حالاها ساپورت خواهند شد .لطفا منبع خبرتون راجع به مطالبی که راجع به ضعف 360 بود ارائه بدید (معتبر) .
    دقت کنید ما حرفمون فقط در مورد الان نیست در مورد 2-3 سال آینده هم هست با این حال HDTVها همین الان هم رشد وحشتناکی دارن شما ایران رو که نباید در نظر بگیری (با اینکه اینجا هم پیشرفت وحشتناک بوده چون دیگه همه تلویزیون‌ها HDTV هستن!)، شما باید کشورهای اروپایی و امریکایی در نظر بگیری که فروش عمده شرکت‌ها و اصلاً سرمایه‌گذاریشون برای این کشورهاست، خوب در 2-3 سال آینده هموطنور که صنعت فیلم به خاطر HDTVها به سمت HD شدن پیش رفته صنعت بازی هم باید پیش بره ولی خوب با کدوم وسیله؟ (فقط PC بوده و هست) شما به مانیتور اشاره کردین خوب الان خیلی از مانیتورها هم رزولوشن HD دارن و فرقی با یه HDTV ندارن. بازم میگم شما الان رو حتی نگاه نکن شما باید نیاز رو تا 2012-2011 نگاه کنی تا اون زمان بدون HD گذروندن به این سادگی هم نیست.

من نگفتم 360 یا PS3 الان ضعیف هستن به نظر من خیلی هم کنسول‌های خوبی هستن جفتشون ولی بازم میگم شما باید 2-3 سال آینده رو نگاه کنی نه الان رو همین الانم در خیلی از بازی‌ها سازنده با محدودیت‌های توان این دو کنسول حتی برای رزولوشن 720p روبرو هستن که نمونه‌هاش رو مثال زدم و البته در همه بازی‌ها وجود داره این مسئله و همیشه محدودیت هست ولی چقدرش مهمه، حالا شما فکر بکن تا 2-3 سال دیگه بدون شک خیلی بدتر از این حرف‌ها میشه شاید یه دلیلشم این باشه که قدرت PC همینطور زیاد میشه و سازنده‌ها دوست دارن دستشون باز باشه از حداکثر توان پلتفرم‌ها استفاده کنن ولی وقتی گپ قدرت بین PC با کنسول‌ها زیاد بشه کار براشون سخت میشه اونوقت یا نباید برای PC بازی بزنن یا باید برای PC مراحل ساخت جداگانه‌ای رو طی کنن تا بازی هم گام با قدرت روز PC باشه مثل Assassin Creed 2 که برای بهبود روی PC تقریباً 5-4 ماهی برای PC تأخیر خورد، البته این یکی از دلایلش بود. در آینده بدون شک بازیهای بیشتری اینطوری میشه که یا کلاً برای PC نمیاد یا جور دیگه‌ای متفاوت با کنسول‌ها ظاهر میشه البته خوشبختانه ساخت بازی رو PC هزینه خیلی کمتری داره و خیلی ساده‌ترم هست نسبت به کنسول‌ها.

منابع هم در مورد اون چیزهای که گفتم ریخته چیزی نیست که ناگفته یا ندونسته باشه تو گوگل سرچ بزنین خیلی از این موارد زیاده.

بازم میگم کل صخبت من در مورد اون 2014 بود و اینکه واقعاً کنسول‌ها تا 4-5 سال میتونن عمر کنن یا نه، ولی الان برای بازی بدون شک کنسول‌ها فرقی نداره Xbox360 یا PS3 عالی هستن و تجربه فوق‌العاده‌ای برای خوره‌های بازیه من خودم به شخصه هرکی میخواسته برای بازی PC بگیره بهش توصیه کردم یه 360 بگیره چون بصرفه تره و بهتره چون همیشه لزوماً قویتر بودن دلیل بر بهتر بودن نیست بدون شک PC قویتره ولی آیا PC هم همون تجربه کنسول‌ها رو میتونه ارئه بده؟ البته مطمئن نیستم تا 1-2 سال آینده هم نظرم همین باشه.
    Last edited by Guts; 04-01-2010 at 22:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •