سلام دوستان آیا میشه فیریم ور ان 73 را با کابلی که داخل کارتونش هست آپدیت کرد ؟؟؟
خطرناکه ؟؟؟؟
چه تغییری میکنه ؟؟؟؟
سلام دوستان آیا میشه فیریم ور ان 73 را با کابلی که داخل کارتونش هست آپدیت کرد ؟؟؟
خطرناکه ؟؟؟؟
چه تغییری میکنه ؟؟؟؟
بله عزیزم میشه فقط باید اینترنتت پر سرعت باشه تا مبادا دیسکانکت بشی و دردسر بشه واسه گوشیت
بهترین تغییرش اینه که از دست هنگ کردنای گوشی راحت میشی![]()
من فقط آپدیت کردن با همین کابلو دیدم. جور دیگه ندیدم.
هیچ خطری هم نداره فقط اینترنت پر سرعت می خواد.
اگه وسط کار هم قطع بشه طوری نمی شه دوباره باید امتحان کنی.
من در این حد می دونم که باید دگمه بالای قرمز رو وقتی در صفحه اصلی موبایل هستی نگهداری تا یه صدا و یه صفحه می آد حالا می تونی فرمان صوتی بدی.
فرمان صوتی هم شامل خوندن اسم کسانی هست که در دفترچه تلفنت هستند یا دستور های خاصی مانند عوض کردن profile هات و یا روشن کردن bluetooth یا خاموش کردنش و ... که این آخری خیلی به درد من می خوره.
راستی می تونی یه سری چیزهایی رو هم بهش اضافه کنی مثلا وقتی می خوای به حالت silent بری می تونی بگی silent ولی من بهش اضافه کردم که وقتی بهش می گی shutup هم به این حالت می ره (خفه می شه)وخیلی حال می ده اعصابت خورده اون دگمه رو نگه می داری و با عصبانیت می گی shutup اونم تکرار می کنه و خفه می شه.
دوست خوبم بیلچه جان، اگه به قسمت modem بری یا همین مطالب رو که زحمت کشیدی آماده کردی بخونی ، می بینی که فعلا فقط با infrared میتونی از طریق قسمت modem اونکارو بکنی ولی اخیرا نوکیا برنامه ای تو سایش گذاشته که بشه بدون pc suite از طریق bluetooth یا cable ، به pc وصل شه و به عنوان مودم استفاده شه.
For a cable modem connection without PC Suite, download and install the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
و همچنین برای Bluetooth نیز آماده کرده است.
با سلام
ساعت گوشیم n73 قاط زده.
تا زمانا که روشنه مشکلی نداره !!!
ولی اگه خاموش بشه حتی برای یک دقیقه / به محض روشن کردن باید دوباره ساعت رو تنظیم کرد.
با 2 تا آنتی ویروس هم چک کردم . ویروس نداشت.فریم ویر هم آپدیت کردم ومی تغییر نکرد.
جریان چیه / راه حل چیه ؟؟؟
برنامه Nokia Time Zone Upgrade
رو نصب کن ببین مشکلت حل میشه یا نه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم توضیحاتش
The date of the "Daylight saving time" will be changing in certain countries during 2007. This application updates database in the device containing the daylight saving time dates. This will help e.g. in avoiding a conflict in calendar synchronisation if the device and PC are having a different time. Please restart your device after installation for the changes to take effect.
با توجه به تحقيقاتي كه كردم ميخوام فريمور گوشي رو عوض كنم و به اينترنت اديشن تبديل كنم
فقط يادتون باشه بهم نگفتين كه صداي كدوم يكي بيشتره ؟موزيك اديشن يا اينترنت اديشن؟
حالا از يكيتون ميخوام كه مو به مو منو راهنمايي كنين
![]()
خوب مسلما موزیک ادیشن برای موسیقی بهتره و با انتخاب eq مناسب می تونی صدا رو زیاد کنی.
ولی در کل تفاوت تو بلندی و ... ندارن چون خودتون هم می تونید eq بسازید و...
مال من الان موزیک ادیشنه اگه کمکی از دستم بر می آید ، در خدمتم.
سلام چند تا سوال درباره n73 دارم با اجازه یک جا مطرح می کنم دوستان لطف کنند جواب بدن .1)سیستم ptt چطور در این گوشی کار می کنه ؟2)این که می گن داخل n73 یک انتی ویروس هست درسته ؟ چون مال من نداره.3)من در نصب برنامه های جاوا رو گوشیم دچار مشکل میشم در واقع حتی 1 نرم افزار جاوا هم نتونستم نصب کنم شما می دونید چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)