سلام
بعضی از ساختمونارو نمیشه هک کرد مثل همینInternet Center.
اونم قبلا میدونستم، الان بلد نیستمريا، مدتی هست ککه وقت بازی ندارم.
با تشکر. بای.
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
سلام
بعضی از ساختمونارو نمیشه هک کرد مثل همینInternet Center.
اونم قبلا میدونستم، الان بلد نیستمريا، مدتی هست ککه وقت بازی ندارم.
با تشکر. بای.
سلا م دو ستان
این یک پک بسیار جالبه و بسیار جدید مال سال 2008 در این پک شما شاهد سه گروه روسیه و آمر یکا و چین هستید .
در این پک هوش مصنوعی بازی بسیار پیشر فت کرده و می تو نید با اون کلی حال کنید . و بسیار بسختی می تو نید با هار د در مقابل سه تیم مقا ومت و پیروز بشید .
قدر تها زیاد شدند و همچنین روسیه تیمی است بسیار متفا وت با ژنر ال های سابق .
و دها امتیاز دیگر که این پک رو یکی از جذا بتر ین پکهای مو جود جنر ال کرده به مرورر پکهای دیگر را هم به شما معرفی می کنم .
این یک سری عکس از امکانات و بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم لینک دانلود این بازی با حجم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
126.64 MB
لینک مستقیم1:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مستقیم 2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پک رو حتما اجرا کنید بسیار جالبه من تا حالا بیش از 40 پک رو اجرا کردم ولی این خیلی با حاله......
مهم***راستی بعد از اینکه پک رو نصب کردید از قسمت منوی استار ت بر ید تو قسمت :all programs و پک :
Rise of the Reds 1.0 SWR رو اجرا کنید یک مزید دیگه این پک اینه که می تو نید بد ون پا ک کر دن پک بر ید و خود بازی جنر ال زرو رو با همان تر کیب قبلی اش بازی کنید .
سلام..
پس دوست عزیز اگر بازی کردی زودتر جواب منو بده
بازم ازت تشکر میکنم.
با تشکر:بای
سلام...
دوست عزیز بهتره یکم درست صحبت کنی
زیاد به خودت مغرور نباش
اینو فقط میتونم بگم اون روشی که شما بازی میکنی قدیمه شده
چون من ضدش روت میزنم تابلو میشی
تیم فقط gla domolestion
سلا م
بر ای فارسی کردن جنر الها این فایل زیپ شده زیر را دانلود کنید و آن فایل را باز کنید محتویات آن را در قسمت (Movie) کپی کنید .
نکته:حتما در درایوی که بازی را نصب کرده اید قر ار بدهید مثلا به آدرس زیر :
C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\English\Movies
نکته:حتما در درایوی که بازی را نصب کرده اید قر ار بدهید مشا هده خواهید کرد که تمام امکا نات ار تشها به زبان فارس صحبت می کنند البته GLA صحبت شخصیتهاش خیلی کمدی تر از چین و آمر یکاست .
یک مطلب دیگه اینکه در جنر ال یک در قسمت داستان بازی نیز دمو ها و ما مور یتها به صور ت فارسی بیان می گردد ولی در زرو چنین نیست .و تا 95% در زرو در ار تشها صحبتها فارسی است . امید وارم خوشتون بیاد .
فایل مورد نظر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز خسته نباشید.
براتون چند تا از سیوهای باریمو براتون گذاشتم تا لذت ببرید
دوست دارم شما نگاه کنید و درباره بازیه من نظر بدید
این سیوهایی که براتون میذارم به نظور خودم بازیه معمولیمه
امیدوارم که لذت ببرید.....
در ضمن من هر تیم که بگید بازی میکنم برام فرقی نداره
با تشکر:بای
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز.
ای راهی برات میذارم برو قشنگ حال داداشتو بگیر .
با همون لیزرم میشه
البته باید فر ض و سریع باشی
با هواپیماها aora میتونی بمب اتمشو بزنی
بعد باید تعداد تانکهای لیزرت زیاد باشه و پخش بازی کنی
البته سخته جلویه gla
ولی بهترین تیم با تیم gla nemolition میتونی راحت جمعش کنی
با روش انتحاری
سلام
براي جنرال ZH تست كردم . جواب نگرفتم .
حتي فايلهاي قبلي رو هم از MOvies پاك كردم ، باز هم جواب نداد و انگليسي هست هنوز
به نظر شما مشكل از چيه
جنرال ZH 1.04
سلام
من جنرال ZH رو دارم اما CD رو جایی جا گذاشتم و فعلا به اون دسترسی ندارم . الان نمیتونم بازی کنم ، میخوام PLAY کنم میگه CD میخواد .
آیا راهی هست بشه بدون CD اونو بشه اجرا کرد ، فایلی چیزی نیست که تو اینترنت باشه دانلود کرد تو محل نصب کپی کرد تا بازی بدون CD اجرا بشه ؟
من جنرال 1 فارسی رو نصب کردم .ولی برای نصب 2 یه پیغامی میده که انگار 1 رو نصب نکرده باشی .یعنی جنرال 1 من رو موقع نصب 2 قبول نمیکنه .حالا من چی کار کنم؟
من فکر میکنم شما برای نصب جنرال ZH باید نسخه انگلیسی جنرال 1 رو روی PC نصب کنی تا درست بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)