Setting/On Demand Scan Tasks
این کاسپرسکی توی قسمت On-Deman Scan Tasks نوشته موقع بالا اومدن ویندوز اینا رو چک می کنه:
Startup Objects
System Memory
و Boot Disk Sectors
نمیشه این کارشو غیر فعال کرد؟
اگه بشه خوبه موقع بالا اومدن سرعت کم نمی کنه!
ميشه
عزيز
كافيه تو همين بخش بري تو بخش Schedule و تيكشو برداري
soda جون از توی فروم کاسپرسکی روششو دیدم حل کردم مشکل رو![]()
سلام دوستان .
از بین شما آیا کسی هست که تا به حال McAfee Enterprise 8.0i را با Kaspersky Pro باهم نصب
کرده باشد.
یعنی کاسپرسکی فعال باشد و McAfee هم بصورت غیر فعال نصب باشد . و هر وقت که خواستیم بازش
کنیم.
اگر اطلاع داشته باشید این نسخه از McAfee پورتهای باز سیستم رو هم میبنده و بر آنها نظارت میکنه به همین
دلیل ممکنه که با فایروالی مثل Outpost Pro و یا کاسپرسکای مشکل پیدا کنه. آیا اصلا این نسخه از McAfee را میشه
به صورت غیر فعال استفاده کرد یا نه.... کسی خبر داره و یا تا بحال این کارو انجام داده.
من یک دفعه فکر کنم پارسال بود McAfee Enterprise with AntiSpyware Enterprise رو همزمان با زون آلارم پرو نصب
کردم که نتیجه اش از دست دادن IP آدرس و DNS Server بود که حتی با دستورات IP Renew در DOS هم قابل بازیابی نبود و
بعد از آنکه همه تلاشهام بی فایده بود مجبور به فرمت کردن کل هارد شدم چون اصلا NetWork داغون شده بود.
البته بعد ها من همین نسخه را دوباره به تنهایی نصب کردم و هیچ مشکلی هم پیدا نکردم چون با فایروال مک آفی نسخه Plus
نصبش کردم و برنامه های خودش با هم خوب جور در میان . اما با فایروالهای دیگه امتحان نکردم.
حالا اگر کسی اطلاعی در مورد این مسئله داره راهنمایی کنه. و آیا تا بحال کسی این نسخه رو با یک آنتی ویروس دیگه به صورت
همزمان نصب کرده ... البته مک آفی غیر فعال باشه .
Last edited by Cracki; 24-09-2005 at 18:32.
كركي جان من قبلا نصب نكردم
ولي اگه من جاي شما باشم و حتما بخواهم كه نصبشون كنم از اين طريق استفاده ميكنم
مك آفي كه قراره ديزيبل باشه درست؟
خوب علاوه بر بخشهاي عادي كه براي نيامدن مك آفي در استارت آپ تنظيم ميكني به بخش سرويسهاي ويندوز هم برو و آنجا نيز تيك گزينه هاي مربوط به مك آفي رو بردار
خوب حالا بدون درد سر شما ميتوني بعد از نصب مك آفي سيستم رو ريستارت كني و مطمئن باشي كه سيستم به خوبي بالا مي آد
كوچيك شما soda
كركي جان سلام
من فقط يك نكته رو مي تونم بگم و اون اينكه من سال گذشته مك آفي اينترپرايز 8 رو با فايروال زون آلارم پرو نصب كرده بودم و هيچ مشكلي نداشت. حتي در قسمت مونيتورينگ آنتي ويروس ، فايروال زون آلارم ، آنتي ويروس مك آفي رو به عنوان آنتي ويروس فعال نمايش مي داد. البته سيستم من بر روي lan هست ولي هيچ مشكلي پيش نيومد.
در مورد همزمان نصب كردن اين نسخه از مك آفي با يك آنتي ويروس ديگه هم بايد بگم كه متاسفانه اين كار رو نكرده بودم كه بتونم كمكي بكنم.
Last edited by Mehdi_Best; 24-09-2005 at 19:14.
Soda و Mehdi جان ممنون از راهنماییتون.
راستش این نسخه از مک آفی رو اگر با AntiSpyware Enterprise 2005 نصب بشه خیلی عالیه.
به همین دلیل منو به وسوسه انداخته که نصبش کنم.
با توجه به راهنمایی های شما میروم نصبش کنم ببینم چطور میشه .
راستی سودا و مهدی جان یک سری به این سایت زیر بزنید بد نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این سایت تمام قسمتهای برنامه ViGuard Professional را که هیچ کرکی هم واسش وجود نداره
همراه با عکس هاش نشون داده. البته من تا به حال نصبش نکردم ولی با توجه به این Reviews کوچکرین
حرکت در سیستم باید زیر نظر این برنامه باشد.
این سایت زیر هم خود برنامه را مورد بررسی قرار داده نه عملکرد آن را....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا تا بعد....
آقا مهدی از antivirenkit چه خبر با یوزرهایی که بچه ها دادن تونستی آپدیتش کنی؟
نوشته شده توسط unknow
سلام دوست خوبم
متاسفانه نشد. شايد هم به خاطر اينكه نسخه تريال هست. چون دائم پيغام مي داد كه شما نسخه تريال رو داريد استفاده مي كنيد.
گويا نسخه فول مي خواهد. مثل آنتي ويروس nod32 كه يك نسخه تريال و يك نسخه ادمين دارد كه با نسخه ادمين پسورد و يوزر مي خواد و آپديت مي شود. ولي نسخه تريال تا 30 روز فقط كار مي كند و براي آپديت نياز به پسورد ندارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)