سلام دوست عزیز
لطفا پودر دستگاه کپی استفاده نکن چون ممکنه پرینترتو خیلی کثیف کنه و مشکلات دیگه ایجاد کنه
سلام دوست عزیز
لطفا پودر دستگاه کپی استفاده نکن چون ممکنه پرینترتو خیلی کثیف کنه و مشکلات دیگه ایجاد کنه
سلام به همه دوستان
من ميخوام يه پرينتر ليزري سياه و سفيد Hp يا ... در حدود قيمت 150 تومن حالا يه كم بالا يا پايين بگيرم. ممنون ميشم اگه راهنمايي بكنيد و بگيد چه مارك و مدلي خوبه .
مرسي
سلام دوست عزیز
متاسفانه فکر نمیکنم برای پرینتر شما بشه تانک جوهر نصب کرد و فقط میشه اینها رو شارژ کرد
برای اچ پی که فقط از K550 یا از business inkjet 1000 یا 1200 یا 1100 استفاده کنی و برای کیت هم مبلغ جدا ولی فکر نمیکنم به صرف باشه ال.. اعلم
در هر صورت موفق باشی
شاید پودر بی کیفیت برات ریخته یا اصلا پودر دستگاههای برند دیگه یا دسگاه کپی ؟ !!
فقط کمرنگ میزنه؟ اصلا کثیف نمیکنه؟ روش میکشی پخش نمیشه؟
مطمئنی یو اس بی مادربوردت نصبه
یعنی وقتی کابل رو نصب میکنی قبل از اینکه دستگاه رو تو ویندوز نصب کنی
وقتی پرینتر رو روشن میکنی ویندوز پیفام شناسایی اچ پی مدل فلان رو نمیده
کابل پرینتر رو عوض کن و امتحان کن
اگه بازم جواب نداد رو یه سیستم دیگه هم امتحان کن
اگه بازم جواب نداد دیگه گمونم چیپست پرینتت سوخته یا پاک شده که چندان فرقی با هم نداره
این یعنی یه خرج اساسی
گفتی شارژ کردی
فردا صب دیگه .....
احتمالا خوب هواگیری نکری
جوهر توش خالی شده تو باکس دسگا
یه چیزی رو یا خراب کرده یا کثیف
ببین شاد با تمیز کردن توش مشکلت حل شه
سلام و خسته نباشيد
يه مدتيه ميخوام يه پرينتر سه کاره بخرم تو نت خيلي از مدلهاشو نگاه کردم و در آخر 4 مدل پرينتر ديدم که بدرد من ميخوره ميخواستم شما هم منو راهنمايي کنيدکه از کدوم نوع پرينتر و با چه مارکي استفاده کنم و در ضمن آيا اين پرينترها شارژ مي شن يا دوباره بايد يه کارتريج جديد بخرم و اگه شارژ ميشن مبلغ شارژ چقدره
سامسونگ مدل SCX- 4521f
سامسونگ مدل SCX- 4725 fn
HP مدل 3052
کانن مدل MF- 4150
فقط دوستان لطف کنن من میخوام برای کارهای اداری در حد وسیع از این پرینتر ها استفاده کنم
پرينتر HP C4200 Series دارم و شماره كاتريجهاي آن 140 مشكي و 141 رنگي مي باشد روي هر كاتريج 5 عدد سوراخ وجود دارد لطفا نحوه شارژ آن را بهم بگوئيد .
متشكرم
مخزن پرينتر R290 رو چجوري با هماهنگ كنم با كارتريج پرينتر ؟
( يعني مي خوام از مخزن جوهر بره توي كارتريج )
تنظيم سخت افزاري خاصي داره ؟
سلام و خسته نباشيد
يه مدتيه ميخوام يه پرينتر سه کاره بخرم تو نت خيلي از مدلهاشو نگاه کردم و در آخر 4 مدل پرينتر ديدم که بدرد من ميخوره ميخواستم شما هم منو راهنمايي کنيدکه از کدوم نوع پرينتر و با چه مارکي استفاده کنم و در ضمن آيا اين پرينترها شارژ مي شن يا دوباره بايد يه کارتريج جديد بخرم و اگه شارژ ميشن مبلغ شارژ چقدره
سامسونگ مدل SCX- 4521f
سامسونگ مدل SCX- 4725 fn
HP مدل 3052
کانن مدل MF- 4150
فقط دوستان لطف کنن من میخوام برای کارهای اداری در حد وسیع از این پرینتر ها استفاده کنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)