ممنون از راهنماییتون سیستم کد گذاری WEP است.
ممنون از راهنماییتون سیستم کد گذاری WEP است.
از کمکتون ممنونم ولی هر کاری که تو این راهنما بود انجام دادم اما بازم نشد خواهشن کمکم کنید .
بالاخره با کمکهای شما موفق شدم وایرلس رو راه بندازم اما الان دیگه بعد از یوزر و پسورد اوبونتو بالا نمیاد و کنار صفحه بالا سمت چپ یه خانه سفید میاد . نمیدونم چکارش کنم .
بازم از کمکتون ممنونم .
با سلام به دوستان
من اوبونتو نسخه ی 7.10 دارم. با استفاده از درایور های موجود در اینترنت مودم و alsa driver رو نصب کردم . با استفاده از دستور pppconfig یک کانکشن ساختم و در قسمت وارد کردن سرعت همون عدد 115200 رو که خودش نوشته گذاشتم بمونه و در قسمت آخر هم که باید یک port بهش بدیم من با استفاده از دستور wvdialconf گشتم و بعد /dev/ttySHSF0 رو وارد کردم. سپس با دستور pon به اینترنت وصل میشم. اما سرعت اینترنت بسیار بسیار پایین و در حقیقت هیچ کاری نمیشه باهاش کرد. چون که گاهی مثلا این قدر برای آوردن یک سایت ساده طول میکشه و آخرش هم میگه can not . در حالی که توی ویندوز سرعت این قدر پایین نیست. به همین خاطر من عملا نمی تونم هیچ کاری با انترنتم در لینوکس بکنم. چه کار باید کرد؟ و کجای کارم اشکال داره؟ خواهش می کنم راهنمایی کنید.
خوب مشکل چی بود
مطمئنم یه اشتباه کوچیک بوده درسته؟
چون اون راهنما خیلی کامله
من خودم زیاد وایرلس کار نکردم
فقط یک بار برای یکی از دوستام با اوبونتو امتحان کردم
در مورد مشکل جدیدتون هم به تاپیک مربوطه مراجعه کنید و توضیحات بیشتری هم بدید. اینطوری هیچ کمکی نمی شه کرد
با تشکر مجدد از شما
اشکال در این بود که من IP را دستی میدادم وقتی روی اتو گذاشتم درست شد . همون راهنما کمک کرد بازم ممنونم.
در مورد مشکلم هم درست میگید باید در جای خودش مطرح شه .
دوستان یک راهنمایی بکیند دیگه !
خروجی دستور hsfconfig --info رو بزار ببینم
خروجی دستور hsfconfig --info رو بزار ببینمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من همیشه با این مودم مشکل داشتم. چون ازش استفاده نمیکردم، هیچوقت دنبالش نرفتم. راستش تا حالا تو اوبونتو با دایل-آپ به اینترنت متصل نشدم. تنها چیزی که الان میتونم بگم اینه که با کمک این لینک:
به فهمیدم که مودم من اینه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والبته به قول همون ALSA.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما درایور، توی این لینک:
به این رسیدم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که نوشته: Modems supported by ALSA drivers (snd_atiixp_modem, snd_via82xx_modem, snd_intel8x0m)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی خب توی این سه تا که تو پرانز گفته خبری از مودم من نیست!
دیگه بناچار اومد تا از تجربهی دوستان استفاده کنم.
البته بعید میدونم که نیاز داشته باشین ولی خب اوبونتوی هاردی ۳۲ بیتی استفاده میکنم.
اگر نیاز بود بگین تا اطلاعات دیگه رو هم در اختیارتون بذارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)