بله اینطوریاست . مادرشون هم داره بازی میکنه
![]()
بله اینطوریاست . مادرشون هم داره بازی میکنه
![]()
یکی کمک کنه
درود
در یکـ جمله اگه بخوام بازی رو معرفی کنم
" ورژن اصلـاح شده Pes 2014 به همراه الگوبرداری از FIFA 2014 "
نه میشه گفت به خوبی 2013 هست نه به بدی 2014 . یه چیزی فی مابین این دو که بسیار لذت بخشه .
این بازی مطمئنا خوارج نسخه 2014 رو برمیگردونه تا در کنار FIFA لذت مضاعفی ببرند .
و من هیچ ایرادی به الگوبرداری از فیفا نمیگیرم . بالـاخره کونامی راهش رو پیدا کرد و نتایجش رو دید . اینکه میتونه با الگوبرداری از فیفا از هم سبکـ برترش ... و به کارگیری از المان های مخصوص خودش یه تجربه عالی رو به گیمر ها ارائه بده . اگه کونامی همینطور پیش بره سال بعد فیفا رو له میکنه . آینده روشنی در انتظار ماست !
King is back
⌐■_■
من خودم فیفا بیشتر ترجیح میدن . خیلی جالبتر و حرفه ای تره .
ولی این نسخه pes خیلی خوب شده . البته ایراداتی داره که اعصابو خورد میکنه .
1 : خستگی زود بازیکنا . عملا نیمه دوم کلا نمیشه بازی کرد بازیکنات خسته شدن ولی حریف هنوز قبراق و سر حاله .
2 : تکلهاش خیلی دیگه میره . 4-5 متر فقط لیز میخورن . بدجورم درو میکنن بازیکنارو . این تکل تو واقعیت بزنی طرف پاهاش خورد میشه .
3 : کلا تیم حریف تو تمام بازی سرعتش بیشتره . البته تو فیفا هم این نقص بود ولی کمتر . استارت میزنی سریع میگیرنت .
4 : شوت ها خیلی منحرف میشه . من دقیقا جلو دروازه بودن دروازه خالی هم بود اول محوطه شوت زدم از کنار دروازه رفت بیرون هیچ جهتی نگرفتم و کاملا مستقیم به دروازه زدم .
تو فیفا 14 این مشکل بود ولی به تیرک میخورد و کمی به جزابیت بازی اضافه میکرد چون ریباند میشد .
5 : دروازه بان خودی کلا فقط شیرجه میره مخصوصا تو توپهای نزدیک . بی هدف شیرجه میزنه . اصلا توپو نمیگیره .
درکل در نبود فیفا دیگه چاره ای نیست . مگه اینکه پولدار شیم بریم اورجینال فیفا بخریم![]()
یعنی چی میندازه وسط ؟! تیک Full Screen رو زدی ؟!
های اگین
هیجان بازی منو کشته :| بار اول فک کردم بازی واقعیــ ـهه اااااا دیگه حرفی نیست تریفارو همه گفتن دیگه ! :|
از سال پیش که همش 13 زدیم امسالو دیگه باید بوسیدش گذاش کنار ! چ جهشی زد کونامی ! یا ما 14 بازی نکردیم یهو اینجور شد ؟ :| البته منم مثه بقیه 14 رو فقط چند دست زدم ..
بشدت منتظر واسه پچ .. چـــ شود امسال !!
یک پچ هم اومده واسه اسم و لوگوی تیم ها و لیگ ها که میتونید از اینجا دانلود کنین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: PES 2015 Patch Tuga Vicio v0.1
در مورد SweetFX هم هیچ تغییری رو گرافیک نداره فقط رنگ کل بازی رو پررنگ تر میکنه ! اگه فقط چمن پررنگ میشد خوب بود !!
تو ستینگ Windows Mode نذاشتی ؟
دکمه پاس رو بزنید بازیکن رودررو میره پای بازیکن ولی دکمه شوت یه یار دیگه هم واسه توپ گیری اضافه میشه![]()
تا pes 2014 که اینجوری بود
نه فول اسکرین کردم...ولی پایین و بالا سیاهه تصویر وسطه...:(
علاج دردت فقط تغییر سایز هست/ واسه منم همینطور بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)