فولاد بازیکن خارجی خریده آلوز نیانگ داره میترکونه تو هر بازی امروز هم ۲گل زد پرسپولیس هم بازیکن خارجی اورده
فک کنم از سر میدان تره بار اینا جمع میکنن میارن سر تیم- اسکل دیده زارع سمت راست بسته دقیق زد همون جایی که حرکت کرده بود![]()
فولاد بازیکن خارجی خریده آلوز نیانگ داره میترکونه تو هر بازی امروز هم ۲گل زد پرسپولیس هم بازیکن خارجی اورده
فک کنم از سر میدان تره بار اینا جمع میکنن میارن سر تیم- اسکل دیده زارع سمت راست بسته دقیق زد همون جایی که حرکت کرده بود![]()
.
.
منم می خواستم همین رو بگم ،،،
نمیدونم این بازیکن ها رو از کجا گیر میارن آخه![]()
فقط به حال این تیم باید افسوس خورد
بازی خوبی بود اگه پیام روی اون دو تا تک ب تک دقت بیشتری می کرد 0_o
یا اگه خلعتبری کمی خودخواهیش رو کنار می ذاشت و به ادینهو پاس میداد O_O
می تونستیم این بازی رو با گل های بیشتری ببریم -_-
این برق شیراز هم خیلی خوش شانسه :| :/
!!!!!!!!!! ! ! ! ! ! ! ! ! !!!!!!!!!!
خدایا شُکرت ، فقط همین![]()
خیلی جالب بود این داستان پنالتی
یعنی درخشان باید یه داستان محکم بیاره برای انتخاب پنالتی زنش
بازیکنی که بازی اولشه و تازه خارجی هم هست و طبیعتا بک گراندی دقیقی(ابنکه پنالتی زن هست یا نه) ازش در دسترس نیست؟
حالا شاید من در جریان نیستم و دوستان راهنمایی کنن
شایدم صرف چپ پا بودنش بوده
ترکی هم فوق العاده بود!
این قدر تاکید کرد بازیکنها قبل ضربه نیان تو 18 قدم بعد زارع قبل از ضربه لااقل 3 گام اومد جلو ولی تکرار پنالتی نداد!
آخر هفته که میشه پرسپولیس بازی داره می گم این دیگه آخرین باخت تیم است و ...... دوباره یک بر صفر .....می بازیم ؛ چقدر راحت !!
تیم های آخر جدول برای سقوط نکردن و تیم های اول جدول برای سهمیه آسیا پیش پیش امتیاز بازی با پرسپولیس رو گذاشتن کنار !!
چه بلایی سر ارتش سرخ آمده ؟!!
نیلسون ایرانه ؟
از سال ها قبل اینو متوجه شده بودم چپ پاها پنالتی خوب نمی زنن نمیدونم چرا..
اگه واگذاری باشگاه ب خوبی صورت بگیره میشه کمی، فقط کمی ب آینده امیدوار بود
درخشان هم خیلی ادعا داشت و بعد کودتای وزارت و سیاسی اومد، قربونت خدا برم.. خوب ضایع شد و تو تاریخ باشگاه هم دیگه تا همیشه ثبت شد!
حالا لیونل مسی رو بگذاریم کنار از جمع چپ پاها ، همیشه توی پلی استیشن و ایکس باکس هم این چپ پاها پنالتی خراب میکردن !!! جام ملتهای خودمونم وحید امیری چپ پا زد تو تیرک آخرین پنالتی رو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)